127

Анонимен

преди 2 години

Жа са мре, така или така.

126

пастух

преди 2 години

До запознат Ваксинираните са изпята песен и да се тестват и да не се тестват, то вече се свърши за тях. Днеска Ангелинка ви пусна няколко великденски зайци в НС с намека за СПИН.

125

Без коментар

преди 2 години

Пагубната Промяна.

124

До 131

преди 2 години

Ние, колега, вървим натам, накъдето винаги сме вървели - към дъното! И най-срамното е, че сме една шепа народ, правим се на патриоти, а се делим на какви ли не.

123

електронен концлагер

преди 2 години

Зеленият сертифика е база данни за проследяване на контактни лица, или за следене на опеаративно интересни лица. Всеки както го разбира сам за себе си. Хакерите ще гепат базата данни и ще ви жигосат с чипа щете не щете. Накрая ще изгубите всичко, дори и душата си.

122

ХАХАХАХАХАХА

преди 2 години

Гледам останали да дpискaт тука само платените герберастки антиваксърски тр0лчета! Жалка съдба нелека!

121

Анонимен

преди 2 години

Миризливеца Явор не разбира ли че в Израел хората в болниците получават лечение а републиката на мизерните миризливи българи пикаят в бутилки и с.рат в легени в 21 век!!!! За сравнявал се миризливеца нагъл връзкар със професионалисти

120

Анонимен

преди 2 години

Вчера в щатите 751 000 заразени за един ден.

119

пастух

преди 2 години

До Колорадския трапер Вие ще сте последни, като най-големото стадо. Да не искаш оърво от вас да почнат и да стреснат останалите преживни по света. Почва се от такива несретници като Малта, Кипър, България. Поздрави от Ричи от Бостън.

118

Ддон Триволта

преди 2 години

Всеки народ си заслужава бустерите.

117

Анонимен

преди 2 години

Другарю Явор Божанков, Ковид е едва на трето място причина за смъртността в БГ за 2020. Преди него са сърдечн-съдовите и онкологичните заболявания!!!!!! ЗНАЕТЕ ЛИ КОЛКО ГРАДА СА ИЗЧЕЗНАЛИ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ!!!!!!!! Не!!!! И никой не се интересува от това!

116

Анонимен

преди 2 години

Защо чак от 24 януари?

115

Анонимен

преди 2 години

Кирил защо лъже като е обещал в Брюксел нещо което ние не подкрепяме.Официално вече ваксинираните на запад нямат право на кино,театър и др.без задължителен тест в някои държави За това на протестите се обединиха и ваксинирани и не ваксинирани.А ние на къде вървим?? Не виждате ли какво става??

114

Аз

преди 2 години

Кое му е справедливото на сертификатът, бе? Че един ваксан и болен може да зарази неваксаните здрави, доказали го с тест. Това ли ви е справедливото? Това ли е пример за подражание? Един *** БГ народ мисли повече от вас. Да гниете в ада!

113

Колорадския трапер

преди 2 години

Живея от 17 години в Колорадо, тук няма сертификати, никъде не са ме питали дали съм се набоцкал защото не бачкам в голям магазин, Амазон или Гугъл. Маски се искат само в няколко магазина COSTCO, Whole Foods и то основно в Денвър Каунти. На басейн си ходя без маска никой не ми иска, плащам си входа и ми казват Enjoy , Have a good day. Лятото ще си дойда 3 седмици и ще го побъркам всички от Кауфланд. Менаджерката ме гонеше. Господине маската ви? ОСТАВКА гадове долни четворна Коалиция

112

Анонимен

преди 2 години

Не съм очаквал нещо друго от тия амеби.

111

Алов

преди 2 години

Сивия Пудел Копейкин ще дигне народа на възстание

110

Кире канадецо

преди 2 години

До Анонимен 118 В Румъния няма зелен сертифика, каква първа страна искаш да си. България е първа блудница в ЕС, най-продажната марионетка.

109

Анонимен

преди 2 години

Ние имахме 4 дни,за да решим,дали да си вадим сертификат. А депутатите имат 40 дни. Безумие след безумие.

108

Анонимен

преди 2 години

Киро Лъжеца сложи ли си бустер? Нали щеха публично да му го вкарват