243

Анонимен

преди 2 години

До Щерев,за руската армия не мисли,а мисли,4е ние постоянно се държим за палците на краката и не двойно увели4ение,даже и на 4етворно увели4ние,ще си траем,незнам дали разбра намека ми.

242

Щерев

преди 2 години

Руската армия след поредната инвазия ще се представи добре... срещу цивилни протестиращи... ха.ха.ха Голяма излагация. Що не се пробват срещу НАТО а само срещу цивилни.

241

До Обективно

преди 2 години

Много точно. Нали имаше едно изказване - защо в САЩ е нямало опит за преврат? Защото там няма американско посолство. Та кой има интерес около Русия да има размирици, един вид в задния двор? САЩ мътят водата, Украйна, Беларус, Армения сега Казахстан.

240

ДемокраДция

преди 2 години

Увеличението на цената на газта от 25 до 50ст. е обяснението за лумпенизираната биомаса. Въоръжените, екипирани и организирани терористи не са мирни демонстранти. Спящите клетки на ИД в Афганистан, въоръжени и обучени от краварите, заедно с наемници от арабският свят се опитаха да наложат демократичният терор. ОДКБ защити стратегическите обекти, а спецчастите на Казахстан бавно и сигурно ликвидират прозападните терористи. Сценариите от Ирак, Либия, Сирия, Йемен и Окраина не сработиха. Перфектно

239

Истината

преди 2 години

Преди много години се взимаха хора за роби насила. С корабите и айде на полето и мината. Който им пречеше направо се убива. И това го правеха всички от Г 7, а сега е не възможно. За това в днешно време Роби се създават !!! Като нас и много други за съжаление. Всички тези и много други тактики които написах до сега съм ги чел в наръчник на дългосрочното поробване на Кърлежа и по точно на тяхна фирма с три букви за международна демокрация !!! Приятна вечер на всички.

238

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 277 Щото ако няма "западен заговор" трябва да се концентрират върху руските кукли на конци, а така не можеееее. Обаче в Казахстан на Путин няма да му се отвори парашута. А е тръгнал да анексира, а Китай е скочил.

237

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Казахите са нападнали Казахстан и Русия се притичва на помощ. Както навремето спасяваха Прага от чехите и Будапеща от унгарците.

236

Анонимен

преди 2 години

Баси не разбирам как аджеба американците са ви виновни. Буквално в прав текст си казват руснаците, че поставят техен човек на власт в Казахстан, за да замести досегашния техен човек, и двамата номенклатурчици от съветско време. Хората в прав текст казват, че това с горивата е последната капка и че от години вече търпят и се трупа това напрежение. И тук нашите веднага видяха западен заговор. Сигурен съм че сега както и Ердоган ще намерят някой изгонен на запад Казахстанец и ще кажат тоя е виновен

235

1

преди 2 години

След всичко прочетено разбрах, че просто зомбитата са тръгнали. Крайно време беше. скоро и у нас.

234

Истината

преди 2 години

Продължение : Унищожиха всякакво голямо производство, за да внасяме ! На 70% телевизията е фалшива, гледаш това което трябва а не нужно! Съобщават се само лоши новини и накрая ако остане време чуваш прогнозата за времето ! Най престижната професия е ИТ специалист, ако изгасне тока кво правим !? Може да пиша 3 години но нямам време. А и последно - определени индивиди откраднаха милярди от нас а ние ги гледаме по телевизията и в парламента !!! Странен народ сме !?

233

Истината

преди 2 години

Явно никой не разбра намека ми. Хора, събудете се ! Най големия производител на жито на глава от населението сме, и хляба - 2 лв. Вода, ток, подземни богатства, и тн ги продадоха на чужди благодетели. Унищожиха земеделие и животновъдство, за да внасяме фалшиви зеленчуци и замръзнало месо на 20 години. Всички станахме инвеститори на аптеките! Унищожиха армията и оръжията, демек : мъжете и отбраната. Трябва да си купим от Кърлежа, от друг не може камо ли да произвеждаш

232

Анонимен

преди 2 години

Хората в Казахстан протестират, защото са бедни, а живеят в богата на петрол и природен газ държава. Как е възможно това? Всички КГБ-исти, които ги управляват по съветски модел го умеят до съвършенство. Съвсем отделен е въпросът, че тези протести се използват и от разни главорези, които сеят смут и безредици.

231

Ванга

преди 2 години

Това което става в Казахстан е "цветна революция" на либералните НПО-та. А това което ще стане на 12.01 в България е "червена революция" на нео-либерални антиваксъри. По принцип е едно и също но в Казахстан е финансирано с долари, а в България с рубли.

230

Анонимен

преди 2 години

ONLY CHEVRON USA INC CORRUPTION AND NOTHING MORE!!!

229

Истината

преди 2 години

Поредния опит световния КЪРЛЕЖ да се забие и храни на гърба на хората под предлог че това е демокрация ! Недоволни хора има от цените, но точно покрай тях действат и другите. С една дума : използват ги за прикритие ! Примерите са много и за съжаление и ние сме така. Знаете ли че вече се събира и данък Въздух !? Наричат го въглеродни емисии, от доста време на сам. Това влияе на всички цени и си плащаме. А знаете ли колко пари плащаме за да има човек автомобил !? ДЕМОКРАЦИЯ

228

Анонимен

преди 2 години

НЕ разбрах само, това мирно население откъде намери автомати и се въоръжи, а още по неясно ми е и как се организира да води боеве в градски условия. КАкто и в Украйна ще намерят някой, дето провокирал и стрелял по всички или може и да покажат какви лица са организирали ескалацията на протеста. При нас не двойно ами напрово 5 пъти вдигнаха цените, ама такива работи няма.

227

Нищо ново

преди 2 години

До Put in: Цените вече са ги върнали обратно. Сега остава да се разбере кой протестира заради цените и кой просто използва това като повод за размирици.

226

Какви протестиращи?

преди 2 години

До пламен: Видял си това, което са показали. А запалените коли и сгради, ограбените магазини видя ли ги? Такива "мирни протести" как се прекратяват?

225

Put in

преди 2 години

Виновни са тия дето протестират ! Може да им се вдигнат цените даже тройно, петорно или десеторно, но те трябва само да мълчат и да си плащат, или да си стоят на студено ! Сега ще трябва да бъдат избити или вкарани по затворите - в Сибиир има достатъчно, а може при нужда и още да се направят !

224

пламен

преди 2 години

На показаните снощи кадри по новините се видя, как въоръжени с автомати военни стреляха към хора, протестиращи срещу повишените цени на газа и петрола!