69

Анонимен

преди 2 години

Яков Кедми: Идеята за влизане в НАТО на Украйна, Грузия и Молдова ще бъде погребана.

68

Анонимен

преди 2 години

Радваме се, че Христо Ботев е екзекутирал толкова пленени турски мъже, жени и деца. СЪЖАЛЯВАМЕ, че не е екзекутирал още повече от тях!

67

лъжец

преди 2 години

най Долен слуга на мамона

66

Анонимен

преди 2 години

6776 души заразени от Ковид и 256 умрели, вкл едно малко дете. Това е обобщеният резултат от управлението на Ковид кризата от неграмотният Радев, който твърдеше, че има Шипченски щам на вируса!

65

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 77Нищо подобно няма да бъде подписано...Русофилите , спрете да живеете в миналото!

64

Анонимен

преди 2 години

Радев ти си нищожество, кажи като поискат какво ще кажеш?

63

Анонимен

преди 2 години

15 000 лв *** месец е заплатата на пенсионираният военен Румен Радев. Има в интернет снимка на нотариалния акт от ведомственуя апартамент, който си е купил на преференциални цени. Става дума за апартамент в София купен 22 000 лв.

62

Анонимен

преди 2 години

Русия вече показа, че може да унищожава спътници директно от земята.

61

преди 2 години

Бойко е в народното събрание в момента

60

Анонимен

преди 2 години

Факт е,че при Борисов цените на всичко бяха супер ниски, а при Радев в момента всичко расте.

59

Анонимен

преди 2 години

След подписването на мирно споразумение между САЩ и Русия всички икономически санкции на САЩ срещу Русия ще бъдат прекратени. След общо военно оттегляне на САЩ от Източна Европа и от НАТО и признаване от страна на САЩ на руската сфера на влияние върху цялата област, обхващаща бившия Съветски съюз, САЩ и Русия биха могли да започнат нова ера, определяна не от конфликт, а по-скоро чрез стратегическо партньорство, основано на преследване на споделени интереси.

58

Анонимен

преди 2 години

При такава скорост кинетичната енергия на две ракети от високоточните хиперзвукови Циркон или Кинжал дори без никакъв боен заряд - нито ядрен нито конвенционален, само с масата си, е достатъчна да извади от строя всеки американски самолетоносач. Какво ще стане ако някой американски самолетоносач които струва 13$ милиарда изведнъж потъне? Ще започнат ли САЩ ядрена война с Русия, защото някакъв предмет паднал и потопил кораба, или ще го обявят за авария и ще подпишат всички споразумения с Русия?

57

Анонимен

преди 2 години

САЩ могат да воюват с Русия само във формат ядрена война, но дори и тогава не могат да нанесат непоправими щети на Русия, докато Русия за часове ще унищожи САЩ и САЩ дори не могат да отговорят с ответен удар. Но какво ще спечели Русия ако унищожи САЩ - след такова сътресение светът ще стане ужасно място включително и за Русия, и никой не иска това!

56

Анонимен

преди 2 години

САЩ не могат да воюват в конвенционална война срещу Русия, просто няма как военната техника и живата сила на САЩ стигне до Русия, ще бъдат унищожени още в морето или във въздуха още щом напуснат крайбрежието на САЩ. В същото време всички американски самолетоносачи с целия им антураж които се намират в открито море ще бъдат унищожени за часове. Затова руските военни вече намекнаха, че ако САЩ не изпълнят ултиматума на Русия да изнесат военните структури и бази на НАТО от източна Европа, възможно е Русия евентуално само като крайна мярка да нанесе превантивни удари в Европа по тези бази.

55

Монката

преди 2 години

Какъв си ти че ще ти искат?На такива като тебе само нареждат

54

БНТ2

преди 2 години

О БОЖЕ МОЙ! КАКВО СЕ СЛУЧВА НА ЖИВО ПО БНТ 2! ТОВА Е СЕНЗАЦИОННО!!!!! ОМГ

53

Анонимен

преди 2 години

Единственото ,което се иска от теб е :оставка фигуранте ! На тебе нищо не ти искат ,а само ти заповядват

52

Здружение Борец

преди 2 години

ГД БОЕЦ казаха, че бившия премиер Бойко Борисов е призован за разпит и трябва да бъде разпитан в квартал Младост, днес, след час-два.

51

Анонимен

преди 2 години

Нищо не са искали от нас... освен база на черно море...

50

Смях

преди 2 години

До Анонимен 52. ,,Превъзходството" на Русия? С един самолетоносач ,,Кузя", който пуши и дими ,като локомотив от 1944г.