35

Анонимен

преди 2 години

До 57 Не знам как живяха досега в Казахстан хората, но като ги спаси запада от тоталитаризма, ще заживеят по-добре. Както хората в Ирак и Либия, например.

34

Анонимен

преди 2 години

Богатата на газ Казахстан ,увеличават газта ,е това се казва далавера както и тук и ЕС ,браво на хората че протестират

33

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До Боби Боби, раскажи ни от кого е нападнат Казахстан, че ОДКБ идва на помощ?

32

Анонимен

преди 2 години

До 52 Русия я помолиха за помощ, приятелю. Затова прати войски. Правиш ли разлика? Явно не, щом не питаш какво търсят там западните провокатори.

31

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Пак ли Сорос? Това старче е навсякъде и руската армия го следва.

30

Анонимен

преди 2 години

До Край на цветните "номера с цветните революции не минава вече. Последните няколко са пълен фейл. Явно кравария е на залез." Ох, слава богу, гражданите на още една страна пращяща от природни ресурси бяха "спасени" от това да не живеят мизерно. Сега, благодарение на руските "освободители" граданите ще продължат да се наслаждават на мизерия и нисък стандарт. Това не се отнася до приятела на Путин, който управлява страната, разбира се.

29

ДО Тоя-46

преди 2 години

Явно си малък !Сталин кръсти Сталинград на свое име още през 1925та.Варна също беше кръстена до 56 гр.Сталин .Георги Димитров също кръсти Димитровград на себе си! В тоталитарните режими е така,млади момко

28

Анонимен

преди 2 години

Казахстан наистина е много богата на ресурси държава. Лошото е, че в нея са богати само малцина, а мнозинството от гражданите мизерстват.

27

Анонимен

преди 2 години

До Боби Абе, Боби, нали Русия ни дуеше стойки (на НАТО), че как така има войски в съседни тям държави. Как така Русия изпраща бойни части в съседни държави, нали това беше "неприемливо"? Или е неприемливо само ако го прави някой друг?

26

До 47

преди 2 години

Не съм Боби, ама съм тук, защото е социална медия и засега имам право да изкажа мнение.

25

До 46

преди 2 години

За кратко през 1950те Варна е била преименувана нагр. Сталин. Има и други прецеденти.

24

До Боби 45

преди 2 години

Ами ти защо си тука като медиите само манипулират?

23

Анонимен

преди 2 години

Земята гори под краката на Путин. Плешивата му глава е настръхнала само като си помисли че това може да му се случи и на него.

22

Анонимен

преди 2 години

И тия ги подлъгаха, та и те скоро бял ден няма да видят завалиите...

21

Анонимен

преди 2 години

Преди им беше лесно на диктаторите. Контролираш радио, вестници и телевизия и бомбандираш целодневно телектората с новини за поредната преизпълнена петилетка. На днешно време е трудно да се скрие истината затова се налага от време на време да се изкарват танковете.

20

Анонимен

преди 2 години

До Цъцъцъцъцъ "Айдеее, кривоносковците зяносаха още една читава страна..." В представите на путинофилите една богата до пръсване на природни ресурси страна е "читава", ако хората в нея са бедни, и начело стои авторитарен лидер приятел на Путин.

19

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Кой ги държи такива - "сатрапите"." Държи ги това, че буквално ИЗВИРАТ ОТ ЗЕМЯТА. И Опозицията НИКОГА не е заявявала такива глууупости, каквито си написал. ТИ да пишеш за "трагикомичен опит", държавен офис служител на държавна хранилка, който от кой знае колко години ти плащат немалката заплата, включително индексирания благодарение на стабилността от това, че сме в ЕС. Трябва да дойдат китайците, в това съм се убедил. Такива като теб ще ПИЩИТЕ, от наглостта си.

18

Анонимен

преди 2 години

Ушите на Путин още дават заето след звучния шамар от Казахстан. Докато гледаше на Запад готов да лапне ново парче от Украйна го цапардосаха от Юг.

17

Обективно

преди 2 години

Казахстан е изключително богата на природни ресурси страна, а народът и живее в мизерия. Сега Путин ще помогне това да си остане така, за да може педераааста Песков да си купи поредния часовник за 3-4 милиона евро.

16

Цъцъцъцъцъ

преди 2 години

Айдеее, кривоносковците зяносаха още една читава страна...