51

Анонимен

преди 2 години

До Krom 47 Типичен тррол сте. Не Ви наричам, констатирам факта. Включително този Ви коментар ми дава още 3-4 основания да си потвърдя констатацията.

50

Анонимен

преди 2 години

Г-н Иванов каква заплата получава?

49

taschunka witko

преди 2 години

Хайде махайте този

48

Анонимен

преди 2 години

"независима" комисия. Няма такова животно в БГ. Тук всеки като вземе властта слага свои хора. И това все още е така, нищо не се е променило.

47

Krom

преди 2 години

До Анонимен 39 - не наричай *** всеки който не е на твоята "вълна"! Агресивната ти семантика прикрива нисък интелект и високи комплекси. Зададох много ясно въпроса, как оценяваш годините преди идването на ГЕРБ?

46

Анонимен

преди 2 години

До Ти да видишТой допълни, че КЕВР не определя цената на газа, а само я утвърждава по предложение на "Булгаргаз"...Човека сам си признава каква е схемата!"" Това е като с ваксините. Излиза шефа на Пфайзер и казва, че вече може да се бустваме на 3 месеца, а не на 6. Ден по-късно, от СЗО се "съгласяват" и "препоръчват" бустер на 3 месеца. За какво са тези институции и организации, ако само повтарят като папагали думите на кожодерите?

45

Анонимен

преди 2 години

До кога тоя корумпиран чиновник ще разиграва държавата ?

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 45 Просто, просто трролите за гербавите и си мислите, че сме гл.упави. Ама не познахте, та се извъртяхте.

43

Анонимен

преди 2 години

До Krom 43 Защото не може изведнъж да изрине гербиевите обори. И Херкулес не би се справил. А овчаров и вие му поддържахте договора, докато Путин не ви направи услуга да "направи отстъпка" и да ви спести линч от ЕС. Ще се оправят нещата. Такъв батак за 2 дни не може да се разгребе. Че и вашите калинки навсякъде саботират работата. И трроловете пишете. Край няма.

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен41 - Просто обяснявам защо цената на тока се покачва. То е ясно, че който е приел закона за 100% от енергията да се търгува на свободна борса е за разстрел. Трябва да се търгува единствено излишъка. Вътрешни цени за вътрешния пазар с регулирана надценка максимално 5-6% след покриване на разходите, а за износ според пазара.

41

Анонимен

преди 2 години

Този не го ли хваща пенсионирането в държавната администрация?

40

Krom

преди 2 години

Добре бе, всички дето скачате срещу КЕВР! Що тогава новото правителство не "изчегърта" тая порочна комисия и само не се наеме да носи политическата отговорност за цените на тока и газта? Нали ще е по честно? Сега какво точно им пречи - цялата власт е тяхна? Що не скочи срещу енергийната мафия, а водеше "разговори" с нейния Доайен - Р.Овч.?

39

Анонимен

преди 2 години

Веднага уволнение и в затвора за 10 г. гад ,слуга на чужди интереси

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 А кой ни хвърли на борсата, гербав от 01.07.2020? Много акъли давате сега, след като загробихте всичко.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 - Продължение. Ако цената на тока се регулира спрямо цената на суровините и разходите по преносната мрежа и персонал следва в България тока да струва около 1/4 от сегашната. Обаче понеже 100% от произведената енергия се търгува на борсата, ние реално ползваме нашата енергия на цени за износ, а не на вътрешни цени. Колкото струва на Германец за мегават енергия толкова плаща и Българин понеже всички купуваме от борсата. ДДС е различно обаче и затова крайната цена е различна в ЕС

36

Ти да видиш

преди 2 години

....Той допълни, че КЕВР не определя цената на газа, а само я утвърждава по предложение на "Булгаргаз"...Човека сам си признава каква е схемата!

35

Krom

преди 2 години

До Анонимен 33 - да? А Март как точно ще ти се отрази? Или очакваш до тогава да спре поскъпването на тока? 12 години викаш, покриваме загубите на ВиК? А предишните 12 какво им покривахме, защото тези ВиК дружества са продадени доста преди това? Не съм против казаното за тези 12 години, но паметта ти до там ли стига? Кръглия преход на България към "демокрацията" навърши 30 лазарника. Тея преди ГЕРБ бяха "щастливи" и "честни" ли? Просто питам?

34

Анонимен

преди 2 години

До тези, които се чудят що цената на тока расте. България е в отворена борса за търговия на ток, която важи за цяла Европа. ЕС масово си спират въглищните централи и им пада производството поради което внасят ток от изток, което вдига цените на борсата, междувременно цената на въглищата се качи тройно, което допълнително вдигна цената. Ние сме износител на ток и можем да въведем закон да изнасяме САМО след покриване на вътрешните нужди по подобие на Полша, което не е направено и затова е скъп!

33

Анонимен

преди 2 години

Законите, герберска подлого, ги пише НС, така че няма как да е незаконен. На практика с помощта, която даде, правителството все едно свали ДДС-то. За ВиК-то хич не ни разправяй. 60-80 % загуби покриваме 12 гербави години, сега се сетихте, че щяло да е тежко, ама магистрали строихте, уж де, а не поправяхте водопроводи.

32

Анонимен

преди 2 години

Безсрамник и безродник! Наглец пенсионер, които по-добре да не говори, а да се скрие някъде.