68

Анонимен

преди 2 години

Този велик юрист тъкмо идва в помощ на герб да осъдят Рашков.

67

Анонимен

преди 2 години

Мазна физиономия на слуга и нагаждач!

66

Гербав троляк

преди 2 години

Дългата Ръка на зеления чорап не подмина и Казахстан, фигуранта им вдигна цената на газа и ония сега протестират.

65

Монегаск

преди 2 години

Другари гепаджии, това дали има калинки на радев е друга бира. Важното е че отявлена геррбераска калинка си стяга чемаданите.

64

Анонимен

преди 2 години

Като разбрал за отзоваването на този голям специалист, кралят на Испания изпаднал в голяма депресия.

63

Анонимен

преди 2 години

Кажете нещо, *** на Радев за разкритието на Даниела Везиева, че Кирил Петков си е правил Пи ар лятото като предварителни е източвал язовирите за да се снима пред тях и да твърди, че са били недостроени?

62

Кайчо Киряков

преди 2 години

Този е изял увелечиенито на 100 пенсионера по 100лв, за които това са си много пари. сега да отиде на борсата или да стане частен адвокат на гербеаските си братиньовци и да ги жули с големи хонорари

61

Анонимен

преди 2 години

До СтефанТеси 27 агенти на Държавна Сигурност, които бяха в предизборния щаб на Румен Радев и бяха назначени от Петков във Външно министерство миналата седмица те някакви топ дипломати ли са?

60

Анонимен

преди 2 години

9 млрд лв е изхарчило правителството само за месец декември 2021 г.

59

Стефан

преди 2 години

Льольо, другите назначения са на хора от дипломацията, а не като теб ,изпратиха те там за да си мълчиш,освен да харчиш народни пари нищо друго не си направил, още по фрапиращ бе случият с Филчев, днес му свърши мадата в 2 14 часа следобед и в 14 .05 беше назначен за посланик в Казахстан от Гоце, само безскрупулни хора могат да си мислят че от посредствен магистрат може да станеш дипломат, помним и едно друго назначение на един гербер - до вчера продаваше банички, а след 3 месеца шеф на АЕЦ .

58

Анонимен

преди 2 години

Типичната нагла, селска мутра ... избран именно в това му качество. Хайде вече стига с тези ... добре, че Бойко се разкара.

57

Анонимен

преди 2 години

Този тип дипломатически постове (консули) са синикурни длъжности. Винаги се назначават по политическа линия. Дори има негласно споразумение , колко бройки да са на президента и колко на управляващите (изпълнителна власт).Сега ще се отвори много работа на братя Бобокови, които назначават посланници и консули.

56

До троляка

преди 2 години

Трябва да знаете, че ние всички тъгуваме за загубата на този огромен специалист.

55

Анонимен

преди 2 години

Не само уволнение за да си харчи окрадените пари, а затвор за поне 20 години. И като начало да връща всичките заплати за заемане на длъжност, за която няма квалификация.

54

Въпрос?

преди 2 години

Въпросът е защо Лена Бориславова не се отзове като говорител на правителството и не й се потърси сметка за това по какъв критерий е назначена лятото от Кирил Петков на поста юрист-кинсулт в министерството на икономиката със заплата от 13 900 лв.Тя ли е най умната, че да взима заплата 12 пъти по-голяма от средната за страната?

53

Анонимен

преди 2 години

То и Жан Виденов не липсва на никого, но избрахте неговите хира да ви управляват, нали?

52

Анонимен

преди 2 години

Съд за Московски. Време е. Не чакайте да тече давност. Да се осъди и уволни и поне една условна присъда за убийство по непредпазливост. Не е лошо и да полежи 5 години в затвора, но да не бъдем чак толкова големи оптимисти.

51

Анонимен

преди 2 години

До 47... Абсолютно си прав, ама дрислюгите не може да ги убедиш.

50

Анонимен

преди 2 години

Пламин беше кандидат за главен прокурор, но терасата му прекъсна слугинажа в прокуратурата на Боко Чувалчето. Трябваше Главочът Гешев да заеме достойно мястото на слуга на Боко Чувалчето в прикриване на следите към Чувалчетата.

49

Анонимен

преди 2 години

Да се връща, защото държавата има нужда от честни прокурори като него.