28

русофил

преди 2 години

Тук категорично НЕ еее

27

ми чи

преди 2 години

къде ако не в иСРАел? Нали те го налагат по целия свят и най-вече в Европа (заедно с мигрантите и миксираните бракове бели-черни и ит.н. с цел упадък на Европа)

26

Ямболски цървул

преди 2 години

Ще повърна с най- голямо удоволствие.

25

Повече да има

преди 2 години

Това явно е еврейски начин да са все-повече!

24

ной

преди 2 години

Браво еми по умни са затуи и са по богати и да ни е яд кадърното си е кадърно защо да не управляват света

23

.

преди 2 години

Господ е многомилостив и дълготърпелив, но и Той не може да търпи вечно и ще се случи отново това, което се е случвало мнгоо пъти в миналото! Евреите така и не си взеха поука през хилядолетната си история...

22

Анонимен

преди 2 години

Жестоко! Може да си купиш човек!

21

Анонимен

преди 2 години

До Адриян - Все ми е тая с кой си лягаш вечер или с кой си е лягал Александър Македонски или Ахил. Това си е твоя/ваша работа. Но няма как да имаш претенции за осиновяване на деца. Децата се правят от мъж и жена, и това го е решила природата т.е. трябва мъж и жена да ги отглеждат и да ги възпитават. Ако не си съгласен с решението на природата се оплачи на арменския поп.

20

До Krom от 11

преди 2 години

Не съм антисемит, колкото и да ти се иска да ме изкараш такъв. Повече да не съм видял от теб да пишеш някъде, че трябвало да се ваксинираме, защото в Европа или в Израел са го правели, иначе ще ти напомня коментарите ти за ге_й двойките и осиновяването. Кой колко е интелигентен личи по коментарите и ще оставя четящите да преценят сами. Не е лошо да се научиш да правиш разлика между реклама и наука. Когато се научиш, заповядай пак да коментираме ваксините. Дотогава си бии бустерчетата... :)

19

Анонимен

преди 2 години

"Българите защото сте с правилна сексуална ориентация и големи патриоти, се затривате като народ. Ще оцелеят по-приспособимите, но не и вие." - За такива като теб (не те знам от кой народ си, но имам предположения) има една Бг-поговорка "Който гроб копае другиму, сам пада в него." Българите сме един от най-старите народи в света и нито чума, нито нашествия, нито нищо не ни е унищожило, и няма да ни унищожи! Ако някога има край на света, шалтерът ще го дръпне последния човек, който ще е българин!

18

Krom

преди 2 години

До До Krom от 11 - ваксинирането е въпрос на средна интелигентност, която при теб определено не е в излишък. Мнението си съм написал няколко поста по надолу, обаче в бързината си да "блеснеш" четеш само каквото ти изнася, ако въобще четеш или слушаш друго освен себе си. А, и ако антисемитизма ти е единствения аргумент срещу ваксинацията, то си още по ж.алък отколкото си мислех.

17

хаха

преди 2 години

Тия неслучайно са разпнали Исус.

16

Анонимен

преди 2 години

Брао

15

До Krom от 11

преди 2 години

Кажи ти като виден ваксър, какво ти е мнението? Трябва ли и ние да постъпим като Израел относно осиновяването на деца от ге_й двойки? Ако не, тогава защо и ти като всички ваксъри ни убеждавате, че трябвало да се ваксинираме, понеже видиш ли умните европейци и евреи се ваксинирали? Ако имаш нещо против това, в Бг да се осиновяват деца от ге_й двойки, тогава признаваш, че не всичко, което се прави в Европа и Израел, трябва да се прави и в Бг т.е. си плюеш на ЕДИНСТВЕНИЯ аргумент за боцкане! хаха

14

Анонимен

преди 2 години

На тези мозАците омекнаха хептен от ваксите. Юда ще ги накаже. Ще ги предаде на Римляните да ги разпънат на кръста.

13

Krom

преди 2 години

До Анонимен 11 - единствената ваксина необходима за индивиди като теб е тая срещу пр.ос.тотията! За съжаление не е открита, но се съмнявам, че би я употребил. Защото подобно на всеки като теб, вероятно претендираш за гениалност.

12

Анонимен

преди 2 години

хомосексуализъма придобива епидемични размери в еврейското общество още от времената на Ешкенази евреите от 17-18-19 век

11

Анонимен

преди 2 години

Тия са на 12та ваксина може всичко да се очаква.

10

Анонимен

преди 2 години

Ваксърите сигурно искат и в Бг това да се случи, понеже в Израел го правели хахаха Някой ваксър няма ли да коментира, какво е мнението му за великия набоцкан Израел? Трябва ли и в България да позволяваме на ге_й двойки да осиновяват деца, понеже в Израел са решили, че това е ОК? Според ваксърите да, понеже нали това им беше един от основните аргументи за агитация - евреите да не са по-глу_пави от нас, че да го правят? хахаха

9

Krom

преди 2 години

На самотните..израелски мъже?! ще се позволи да ползват сурогатни майки?!? Аз съм мъж, но това звучи ужасяващо! Това си е тласък на педофилията, както и да го гледаш.