12

Анонимен

преди 2 години

Затова по-добре се заключваш и газ през тях вместо да се правиш на мъж в ръкопашен бой, много ясно че като са двама имат преимущество, не е като по филмите.

11

Анонимен

преди 2 години

Тотален ceлтак в БМВ, струващо колкото 1 заплата на специлист в западна компания, се прави на интересен. Някакъв друг тотален ceлтак сеирджия и страхливец снима, a някакви трети шофьори и те в кюпа. Балканска красива картинка на бедняци.

10

Q

преди 2 години

До Вцйчо ВаньоИ как обедня народа ...като се подобри автомобилният парк на народа,купуват имоти,пред Нова Година в магазините Лидл,Куафланд ...народа купува като за последно....всичките айфони и самсунги по 1000 лв...пушат по килограм кайма ..ходят на екскуризии... Народа заалчня и се размързелува,научи се да получава без да се поти на работа ... .А по -повод инциента ...еми дебилски ток-шоута по ТВ ПОСТОЯНО пускат,съдът не си върши работата...народа разбра ,че може да си прави каквото иска ..

9

Анонимен

преди 2 години

Тези с чуждите регистрации са родени с късмет, късмет е, че някой като мен не е станал свидетел на тази глетка!

8

анонимен

преди 2 години

До АнонименСъвсем глупаво е постоянно да намесвате политически партии. Нито тия двете, нито новите. Тука проблемът си е в нас. ГЕРБ и ДПС са символ на корупцията, но зарази, агресия на пътя и мързел свидетелстват за нашето поведение. Не стига, че не спазват правила, а и нагло се бият. Политиците ли да оправят това?! Те се грижат за доходите.

7

анонимен

преди 2 години

Безочието и глупостта диктуват всичко.

6

Анонимен

преди 2 години

Хахаха... на бас, че тоя с беенвето (джипа) е решил да се прави на мъж ама тоя път е попаднал на хора (макар и резани карабини). Най-накрая е получил каквото заслужава.

5

Анонимен

преди 2 години

Джипаджиите са се отворили на грешните хора тоя път. Вече няма да правораздават.

4

Логопед

преди 2 години

Не тези хубавци ако им се свалят номерата и вземат книжките - може и да почнат да се държат по друг начин. Представяте ли си да направят така в Австрия примерно?

3

Анонимен

преди 2 години

Кажете регистрацията ,турска.Аз да бях *** ги пращам директно в .......

2

Анонимен

преди 2 години

Кой на кого е счупил ребрата?

1

Анонимен

преди 2 години

БМВ-то винаги е замесено в агресията.