98

Анонимен

преди 2 години

Защо няма новини и видео как демократичнат полиция в Германия в момента бие и арестува протестиращи граждани?

97

Анонимен

преди 2 години

Костов отдавна трябваше да трие наровете в ЦСЗ, но никога не е късно.

96

хигиена

преди 2 години

Когато излезеш на улицата, трябва да те смазват, да не си помисляш да ходиш по земята и хората които предаде!

95

Wakabayashi

преди 2 години

До Дядо Социабе ти на какви гъби си ? :D

94

чистота

преди 2 години

Коки, когато беше ти имаше какво да се краде,СЕГА НЯМА НИЩО, не забравяй че ти си за СТЕНАТА

93

:)

преди 2 години

Костов бил успешен Премиер??? Приватизира цяла държава, като 30 процента прибра в Чекмеджето, а с останалите си купи 4 години спокойствие! Некадърник! Симеон му предложи съюз, наглецa не прие и уби десницата.

92

Бай Ван

преди 2 години

Америка за България (заедно с Cambridge Analytica) назначиха невзрачни момченца за да изпълнят няколко техни задачки. (РС Македония, Марици, Бази на НАТО) Никой не го интересува народа, скъпият ток, газ и т.н. Момченцата все още не са се усетили че са монтирани за еднократни, евтини бушони :)

91

Шмайзер

преди 2 години

Костов е най-успешния премиер в последно време. Помните ли как завари държавата в 1997 - 3000 лв за долар, СИК, ВИС и Корона инс във всички обекти? Момченцата с килийно образование трябва да го слушат и да си записват.

90

Анонимен

преди 2 години

Костов приватизира държавата за жълти стотинки и по тази причина още не можем да се оправим. Лошото е ,че жълтите стотинки влязоха в държавата, а остатъка в джобовете на приватизаторите.

89

До 94

преди 2 години

Напълно съм съгласен с теб,но мисля че не поиска да направи лустрацията, която между другото трябваше веднага след падането на комунизма да се направи.Но спечелиха комунистите и още носим последствията.Но ние сме си виновни

88

:)

преди 2 години

Щом и Мангo е против това правителство, значи са на прав път!

87

Jack Sparrow

преди 2 години

Иван Костов е единствен адекватен Политик и Икономист от 1990.В България няма как да бъде разбран, интелектуалното ниво е прекалено ниско.Без Костов и СДС, които рязко промениха курса към ЕС, в момента България щеше да е бедна като Молдова и Беларус. Тъжен, сив, невзрачен сателит в Съветска орбита. p.s. Все пак е политик, няма как да е безупречен за всичко.

86

Мда

преди 2 години

Тоя като бях в трети курс във ВМЕИ"Ленин" ни убеждаваше,колко са пропаднали западните капиталистически държави.Беше асистент по Политикономия.Ха не си съгласен,ха си скъсан.

85

Анонимен

преди 2 години

Назначили си бяха във вестник "Демокрация" едно комунистическо етрополско "журналистче" Христо Христов.Пишеше статии в които оплюваше модерни предприятия.След това идваха мутрите и приватизираха без пари.

84

...

преди 2 години

По-добър от останалите "управници",но не успя да прокара лустрацията.Анализите и съветите които дава са много стойностни и заслужават внимание и благодарност...

83

До Анонимен 83

преди 2 години

Какъв велик държавник, цял живот на чужд гръб. Само като чуеш заврян зет и задаваш ли си въпроса какво е постигнал? Обра държавата, направи недоносчета бизнесмени, които нямаха грам понятие за бизнес и повечето се провалиха. Как определяш един заврян зет като държавник, въобще.

82

а

преди 2 години

Един от най-добрите държавници, които България е имала. Жалко, че говори твърде сложно за аудиторията си, която си пише едни и същи неграмотни глупости. Вероятно ще бъде оценен след много години, ако дотогава съвсем не е издебилясала тая нация от профани.

81

до 70

преди 2 години

Така е, отказа да приеме албанските бежанци, това никой не отрича. Но ние не бяхме страна в него. Щатите и Запада го подпалиха, те трябваше и да се оправят. Костов ще бъде запомнен единствено с Така наречените "РМД -та" които дадоха старт на тоталното опустошаване на страната! За това- не медал, а затвор!!!

80

Анонимен

преди 2 години

Проблемите идват от евро атлантическите партии в България. Разните СДС та гербове НДСВ та ВМРО та . При тия е ясно че няма да има доходи но ще пада пара от приватизация . По костово време МРЗ то в България беше 80 лв на месец. Толкова си могат продажните на запада партии . Само от южен поток щяхме да вземаме 400 милиона от такси и по добри цени на газа без да плащаме на Турция . Май вече е време да се излезе от ЕС и да се търсят договори каквито има Швейцария с ЕС . Това е доказано по ефективно.

79

Анонимен

преди 2 години

Тоа ако го барнем ши му зиврием училата у за...днико на чисто.