24

До тия

преди 2 години

дето питате що само тая дават по телевизора.Щото е председател на съюза на ОПЛекари. А такова плашило не е случайно поставено там.

23

Съвет

преди 2 години

Правете си допълнително здравно и не се хабете да ходите при личния. Откакто имам ДЗО при проблем, директно отивам при специалист след записан час и не чакам. Докато личните лекари не се организират да въведат нормален ред без "аз само да попитам" или "ти си ми позната, влез първа" ще гледам да пропускам моя.

22

Анонимен

преди 2 години

Абе в България има няколко хиляди лични лекари, защо само и единствено тази дават по медиите?!

21

Добре

преди 2 години

Тая лична лекарка я дават цяла пандемия! Роднина ли е на някой от днесбг или е най-добрата в сферата си или какво? По новините я гледам, в сайтовете я чета, Кунчев и Мангъров ме могат да й стъпят на всичките интервюта взети заедно

20

Алооооууууу

преди 2 години

Търгашите с ваксите.Дайте им денонощна охрана на тия ви рекламни агенти.За тях никакъв дерт нямам, ама беля ще изкарате на някой нормален с вече разхлопана от инсинуации и лъжи психика.Хората разбраха - препаратизиран.,непрепаратизиран, ако не си Кунчев - какъвто ти е късметЯ. А за умрелите от Факсина мълчите като бит .....

19

Маняк

преди 2 години

Да вие винаги сте на първа линия ама по телефона, иначе се криете мишки.

18

Анонимен

преди 2 години

По празниците никой от вас личните лекари не си вдига телефона, така че сега сте си починали добре и с нови сили ще можете да вдигате телефона и да ни лекувате пак по телефона!

17

Асан

преди 2 години

Тая буля е редовно на телевизора сигурно е от Да България :)))

16

Погребален агент

преди 2 години

Няма вирус! Не се ваксинирайте!

15

123

преди 2 години

Спрете да плашите хора. Просто сривате психиката на хората. И каква е тази мания за ваксини. 80% от познатите ми с ваксини се раболяха и изобщо не го изкараха леко. Някои дори стигнаха до болници. Всичко зависи от организма на човек, но е много важно да не се сриваш психичски, защото имуната система отслабва. А всички медии бълват колко е заразно, колко е страшно, колко е опасно. Просто сега лъснаха дупките в здравеопазването и в държавата. Нямаме кадри, бази, линейки и лекарства.

14

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е за пациентите на тази леля.

13

Колко

преди 2 години

леко, като кунчев ли ще го изкарат ?!? За един преател питам! Това недоразумение да не изживява като месия, че лошо и се пише много скоро

12

червените папки

преди 2 години

Около 90% от ваксинираните ще ги мине Омикрона, ето това е целта на ваксинацията, а другите глупости, дето ви обяснява лелката, влизат в 1000лв на първа линия.

11

Нане

преди 2 години

Синът и на тая вземал момиче от сой, щото тя и семейството и били вакснати... Да се смееш ли да плачеш ли... Инче таз кога лекува пациенти, че 2 години се разнася по медии, кат сцапен вестник...))

10

Анонимен

преди 2 години

Тази всеки ден е в Нова. Няма ли кой да и каже, че като излиза в ефир е добре поне косата да си е измила. За гребен, чак, няма да настояваме....

9

Анонимен

преди 2 години

"Терапията" им е куца. Най-мощните средства никой не предписва - Хидроксихлорохин и Ивермектин.

8

Анонимен

преди 2 години

Имаш 2 направления повече не отиваш на частно но приготви едно 200 кинта.

7

нечистоплътница

преди 2 години

Тая докторица лъже без да й мигне окото. Очакванм скоро да каже, че и заразени с Холера и Вариола е изцерила.

6

Анонимен

преди 2 години

Да намажем дружно.

5

Анонимен

преди 2 години

Гергана Николова - Красивото лице на медицината в Нова телевизия. Друго си е племеница ти да е дръжка на микрофон...