89

Анонимен

преди 2 години

А по правилно е да се каже, че и Германия престана да смята. По сметки, ядрената енергия е доста по зелена, от повечето алтернативни. Следва, че цялата патаклама за вятър, солар и подобни е политическо, и то преследва скрити цели. Много напомня поставянето на Германия, в ситуацията на икономически зависимости от преди Първата световна война. Въпрос на време е, след сериозните последствия от тези решения, в Германия да се появи новия Хитлер. Натам историята се повтаря.

88

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Когато си във ЕС -клуба на богатите НО си най--бедния ,не най-богатия ще бъде на тъмно и студено ,а НИЕ ! далеч съм от идеята ,че германците ще са на тъмно и студено ,за нас ми беше мисълта .

87

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Както и да го въртим ключа за това какво ще се прави напред е във броя на населението и миграция и замърсяване и изхранване е право пропорционално на броя --няма човек няма проблем . ние сме пречлата и проблема във задачата спасяване на каквото е останало и по точно нашата численост . чрез замърсяването идва отслабване на имунитета и по-лесно възникване на пандемии ,но пък сме напред със медицината и пречим на природата сама да се отръска от нас и да регулира числеността на популацията .

86

Анонимен

преди 2 години

Немците имат наследени от бабите и дедовците 4 трилиона по банките. Докато не ги изядат и изпият няма да стане нищо.

85

Анонимен

преди 2 години

А аз що мисля че германското автомобилостроене е много по опасно от атомната енергетика ??? То германското автомобилостроене не е ли убило няколко пъти повече хора по пътищата от атомната енергия или пак фактите не са важни а нацистите ??? И нали загубиха войната ? Що пак те са пред фактите ? ЕС да не им е четвъртия райх ???

84

Анонимен

преди 2 години

Немците са про сти и мързеливи не представляват никаква опасност

83

Германия

преди 2 години

Много фирми са почти банкрутирали и се изкупуват от частни инвеститори, скакалци. Всички с енергоемки производства ще фалират в следващите 3-4 години.

82

До 90 Цъ

преди 2 години

Чупката бе зеленяк

81

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

Ако намалят до 2050 г населението на земята до 3- 3.5 милиарда има някаъв шанс ,но станае ли 12-15 милиарда до 2050--60 живите ще имат проблем .Има много варианти които се смятат да бъдат въведени за тогавашните хора ,но като съм чел за някои си викам, че най-доброто време за живот е било до края на 80-те във западна европа .Във момента обществата във сянка се чудят как и какво да правят ,че те самите да удържат нещата и то така, че те да са отгоре ,а другите да се откажат от много свободи .

80

долу ЕС

преди 2 години

германия просто иска да смаже европа икономически нищо повече. имат си с море и от там ток, който е по скъп от аец вец и т. н. просто искат тока в ес да стане като техния, за да няма никой предимство пред тях по себестойност.

79

Пророк Антиваксарии

преди 2 години

АЗ смятам, че стоенето на студено и тъмно не е много за предпочитане !

78

Цъ

преди 2 години

Знаете ли за колко милиона години се разпада обогатеният Уран????????????

77

Шах

преди 2 години

Най умните в Европа живеем най мизерно.

76

Анонимен

преди 2 години

Меркел разруши Германия. Това сега са само постмеркел симптомите

75

Анонимен

преди 2 години

До 78 Статистиката ти е вярна, но не пренебрегвай и руските водни централи. Само Саяношушенската ВЕЦ по мощност е 10 пъти колкото ТЕЦ Марица Изток 2.

74

Т.Шак

преди 2 години

На германците трябва да им стане ясно, че нулевите емисии на този етап вървят ръка за ръка с нулеви доходи! Като се хванат за зелено и ще се хванат за палците. Това разбира се си има и добрата страна - вече няма да са притегателен център за афроарабска инвазия.

73

Жоро

преди 2 години

Кажи му немец и не го обиждай повече.'

72

Анонимен

преди 2 години

Германците унищожават собствената си индустрия. Правили са го вече поне 2 пъти.

71

Анонимен

преди 2 години

Да им изпратим на германците нашите професори с големи пеликански гуши дето са завършили в съвеЦкия съюз да им обяснят колко е безопасен руския мирен атом.

70

Анонимен

преди 2 години

Имат демографска криза, която ще компенсира загубените работни места. Набор 1965 е последния от бейби бумерите и се пенсионират най-късно в идните 10г. До тогава ще се види в ЕС, кой кум, кой сват и кой на булката брат.