186

Анонимен

преди 2 години

Взимайте си витамин Д3 и цинк профилактично, правете си гаргара с Листерин и промивка на носа след посещения на места с много хора. Или лесно ще прекарате Омикрона, или може и да не ви хване изобщо, а Маг Витан ще спрат да го канят, че вече ми омръзнаха неговите черни прокоби. Ако хората се предпазват сами, нямаше да им дадем повод да ни мачкат.

185

Хаха

преди 2 години

Какъв е този очевидно психично болен? Според мен оня канадеца трябва също да излиза да дава подобни прогнози, както и да наеме още поне една дузина от Карлуково, така поне ще сме сигурни че "ваксинацията" ще спре.

184

Майдан

преди 2 години

12 януари, 12 часа, пред Народното събрание! Да отменим неадекватните мерки начело с противоконституционния зелен сертификат.

183

Витанката

преди 2 години

Една прогноза не му се сбънда, но продължава да вие на умряло по телевизията. Няма такъв д*бил!

182

Анонимен

преди 2 години

Оптимистично е, че още не са те пребили! *** неизтрезнял на хранилка държавна.

181

ДоВаксиниран с връзк

преди 2 години

Спазване на закони?!?!? Закони които разрушават обществото, убиват бизнеса и заробват хората, такива ли закони да спазваме? Токова ли те е грижа за ближния, че му желаеш депресия, мизерия, локдауни, в името на несъществуваща пандемия - точно така пандемия няма, нека някой докаже че има без манипулации и лъжии!!!!Ако искаш да си роб живей си робски, но не го налагай на ближния си в името на комунистическите си ценности.Мен ме е грижа за обществото, затова не спазвам законите на продажни политици!

180

Ямболски цървул

преди 2 години

Как ли яде супа с този мустак?!?!? Та той му влиза в устата!!!!!

179

Анонимен

преди 2 години

Продажник!!! бълва пропаганда в телевизията на американския мафиот блумберг.

178

...

преди 2 години

Витанов ни говори,ама "като ми пееш Пенке ле,кой ли те слуша"...Всеки индивид има свободата и културата сам да пресява информацията,с която ни залива ефира.От това зависи дали ще се сблъска челно с коронавируса или ще се размине с леки щети...

177

Анонимен

преди 2 години

Много е точен.

176

glupsi

преди 2 години

Витанов, чети бавно и внимателно: 1. Хората не се тестват масово2. Дори и да се тестват не е в акредитирани лаборатории3. Дори и да са с положителен антигенен тест вкъщи, не влизат в статистиката

175

Случаен минувач

преди 2 години

Стига си плашил, бе Витанов! Вече никой не ти се връзва!

174

Алооо

преди 2 години

Аре днес сабахлем те чакам по сутрешните блокове. Не мога да живея без витанката, да дава такива "компетентни" мнения всяка сутрин. Горкия цяла нощ задачи е решавал и ги изнася после по телевизиите.

173

Оле Затвори очички

преди 2 години

Настъпва? Кой? Къде? Как? Грабвайте оръжие (ваксини)!!! На оръжие (вяксини), братя!!!Е те така започна януарското въстание. То бе отдавна щателно подготвяно от знайни и незнайни математици, професори, а дори и водещи по родни телевизии. Всеки се беше включил в това занимание.Само групи пришълци от Германия смущаваха приготовлвнията за всенароден отпор. Милите те бяха дошли да си карат Мерцедесите на спокойствие по българското черноморие, бягайки от злия Омикрон и тираничното си правителство.

172

Живков

преди 2 години

Витанов кога за последно си посещавал психиатър. Но скоро ще бъдеш тяхен клиент

171

Додо

преди 2 години

Лъжата Ковид колабира и всичките й колаборатори лека полека го схващат! Уви,те морал си нямат, така, че не очаквайте извинение и/или съжаление за сатанинското им, конвергирало поведение! Язък за колапса на бизнеси и компании. Финансовия крах, докаран умишлено с Ковид схемата, тепърва ще нараства като тумор и ще убие голяма част от Западния свят!

170

Конспирация

преди 2 години

Нова година е измислица на производителите на календари, за да печелят пари. Събудете се, хора.

169

Анонимен

преди 2 години

витанов не е добре с главата

168

Васко

преди 2 години

Абе тоя не го ли фана МИКСОТРОНА!?

167

Анонимен

преди 2 години

Още 10000 старци антиваксъри ще си заминат скоропостижно. Нищо страшно, все някой старец ща оцелее.