93

Анонимен

преди 2 години

Поскъпването на жилищата в големите градове (даже и около тях) е световна тенденция от време оно. Локални спадове - да, ама стрелката върви неумолимо нагоре като цяло.

92

В.

преди 2 години

Много сте кадърни? Тогава работете здраво и печелите добре. Спомнете си приказката за котаракът с чизми. Братята взели мелницата, а на на най-малкия оставили котарака. С ум и хитрост той направил най-малкия брат богат . Всички приказки са Леви. Ляво е да се облага имота, Дясно е са се облага труда. Само че имотът не произвежда, не измисля, не твори. Данък богатство, не данък труд. Долу рентиерите.

91

Анонимен

преди 2 години

Набилите се и напълнили гушите на строители и брокери, ще ядат тухли накрая. Всъщност гипсокартон, че те така ги строят новите.

90

В.

преди 2 години

Какво общо има с темата. Явно са ти писали незаслужено 5.50 баламурник

89

В.

преди 2 години

Говоря за центъра обитаеми 11 от 15. А в крайните квартали цели тъмни входове

88

Анонимен

преди 2 години

Колко са стрували материалите през 2015 г или 2018 г и за колко се продават . Задачка за номер 142 ?

87

В.

преди 2 години

До последния. Купува по 1000 евро на квадрат пък децата му стоят на тъмно и се хранят с готова храна.

86

В.

преди 2 години

Вечер като погледна, на блок светят 1/3 от апартаментите По селата да не казвам че като минавам са 90% тъмни. Малките градчета и те отиват към 2/3 тъмни. Ами има много свободни жилища. Това е факт. Интересно защо държавата не облага ненужни имоти а облага труд. Да се напрегнат малко и гестарбейтсрите.

85

Варналиев

преди 2 години

Щели да събарят дом"Младост" във Варна и блока до него, уж да строят нови жилища. Ще е голям таш.ак като го съборят, после няма да има с какво да строят, а хората ще останат на улицата , балонът ще гръмне.

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 - Отвори *** и виж че вече в Лидл дават по 1200-1600лв нето. 2032лв даже е ниско.

83

Анонимен

преди 2 години

От 2015-та слушам за балона дето се надува с имотите. Имало балон щото имало празни имоти. Хората гледат лампите дали светят по терасите и викат балон. Бах тоя балон вече 7г се надува. Досега най-дълго надувания балон на имоти преди да се спука е бил 3г при все че хората са имали 20 пъти повече пари от българина. Ама така де балон е. При средна заплата в София 2032лв, цена на кв.м 900-1000 евра, 25г ипотека покрива 80кв. апартамент из кварталите постижимо. Не знам какъв е тоя бленуван балон.

82

Анонимен

преди 2 години

Тейк Ми Бак Ту Панелка Сити!

81

аа1830

преди 2 години

Имам наблюдения от цената на жилищата във Будапеща и Виена през последните години. Поскъпването е факт и София не е изключение. 10% за година са доста но все пак не е нещо невероятно.

80

Гигантски балон

преди 2 години

Балона е гигантски. Има необитаеми апартаменти дори в це търа на София. Ковид осводи около 20хил жилища. На година се строят около 30хил нови жилища. За пръв път намаля и населението в София. Скоро гарсониерите в Люлин и Обеля ще паднат до 20 хил лева.

79

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 118 Верно ли тогава "За туристите - от 1 сурово кебапче правеха две" ?! Щото имаше командировани цивилни ченгета на морето и хванат ли някой в далавера с месо - съд и често затвор.

78

Георги

преди 2 години

Купих второ жилище преди 11 години за 50К евро. Продадох го в средата на миналата година за 85К евро. Сега и аз се надявам всичко да е балон и да се спука за да си го купя пак за 50

77

?!?!?!

преди 2 години

"Балона се надува, надувайте момчета ..."

76

лъжедемокрация Бг

преди 2 години

до ДоБленуващия за соца Знаеш ли колко предадоха Богу дyх, докато чакат Спешна помощ? Знаеш ли колко не можаха да платят поисканата им сума за операция напр. ?

75

Анонимен

преди 2 години

до ДоБленуващия за соца Ами тогава уж изкуствено, но туристите бяха платежоспособни. Не е естествено и нормално да дойдат мутрите и да съсипят всичко което хванат. През соца ядяхме истинска храна, сега химизирана. Дори напитките бяха качествени в магазин/ресторант, а сега как да обясня бъркочите на летовник, наивно дошъл тук.

74

Лопе продължение

преди 2 години

Инфлацията не е толкова страшна по страшно е да се набиеш в имот надценен 3 пъти защотопри една рязка корекция на пазара ще се загубят двуцифрен процент от вложенията, а при сегашната инфлация се губят до 3.5 пр средно, в зависимост от държавата в която човек ще си харчи евентуално парите