166

До 192

преди 2 години

Ами благодари на Еднокнижния - той въведе енергийната борса да ток, отказа се от фиксираната с дългосрочен договор цена на газа и я привърза към спотовия пазар, прецака ЮП и Белене - и резултатът е налице! А Кирчо просто сърба попарата, надробена от Тиквеното Величество!

165

КОКОРЧО fanbase

преди 2 години

Ако не беше Кокорчо, а още ни управляваха ГЕРБ, газа и тока щяха да са ДЕСЕТ пъти по-скъпи.

164

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

ЗА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ДА ОСТАНАТ 3 МИЛИОНА ИЗБИРАТЕЛИ, ОСТАНАЛИТЕ ЩЕ ГИ ПРОМЕНИМ ОТ ЖИВИ В УМРЕЛИ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ С ПРОМЯНАТА!

163

Каде е кунчев

преди 2 години

Искам кунчев да ни разкаже колко леко прекара ковид след ваксинация

162

ПРОСТО КИРО

преди 2 години

ТОК, ВОДА, ТЕЛЕФОН, ТВ, ПАРНО, ХРАНА, ЛЕКАРСТВА НА ЗАВИШЕНИ ЦЕНИ И ОМИКРОН КАТО БОНУС. ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА ДОКАТО НЕ ОСТАНЕ НИКОЙ!

161

Онмиктонт

преди 2 години

Нали омикрона е лек вариант. Това е последната вълна, след нея няма да има Омикрон, ни Кови, ни ваксини, ни нищо. След тази вълна Ковид приключва. Такива са прогнозите на повечето хора. Така че - без паника.

160

Ганя

преди 2 години

Локдаун на Кунчев и сие в Белене и цирка свършва!

159

Анонимен

преди 2 години

Няма вирус, просто хората си умират от хубавия живот в България, най-богатата и най-малко корумпираната държава в ЕС!

158

Анонимен

преди 2 години

"Страшно е положението в неваксинираните държави, няма какво да се лъжем."______________ Ами че точно това е 100 % лъжа - в момента "страшно" е положението във ВАКСИНИРАНИТЕ държави. "Цунамито" е там, където са най-набодени - Дания, Англия, Испания, Португалия, Франция, Гърция... Разбира се, този нов (и най-вероятно) последен, отслабен вариант, ще мине и през останалите държави. И не е по-различен от грипа, който всяка зима го изкарва почти всеки. Цунамито е в медиите и в устите на пЛандемиците.

157

Неутрален

преди 2 години

Цитирам главния здравен инспектор д-р Ангел Кунчев - "Симптомите на Ковид и обикновения грип са идентични и само лабораторно изследване може да определи кое от двете е". Агенция по лекарствата на САЩ - "PSR-тестът има точност под 60% и реагира на над 40 вида вируси".Е, как да вярвам тогава на официалната стъкмистика?

156

555

преди 2 години

Някой да обясни! Нашия патолог д-р Стоян Александров на европейски семинар на патолозите твърди , че до сега не е констатиран нито един случай на починал от коронавирус в Европа , като около това твърдение се обединяват присъстващите на форума. Прочетете в гугал статията "Хората умират с , а не от коронавирус"

155

Анонимен

преди 2 години

Ако ще е такъв животът, какъвто предлагат и ни налагат официалните власти по света, предлагам да си слагаме въжето! Може и да устройва някой роден след 2000 година, лично мен не!

154

ганьо е прос’ галош

преди 2 години

...

153

Анонимен

преди 2 години

Вчера 28 починали - 27 неваксинирани и 1 ваксиниран от групата на 50-59 годишните, който вероятно е с фалшив сертификат.

152

анонимен

преди 2 години

Този грип си е като всички ,които до сега са минали, е малко по-тежък , но пък вируса може да е тунингован в лаборатория-кой знае !

151

До 173

преди 2 години

Положението е страшно заради разхлабени те мерки, но пък интензивните не са им препълнени, нито умират на стълбите пред болниците.

150

Анонимен

преди 2 години

170 тоя вирус от 2 години вилнее когато на властта й пари под опашката. Та 169 май е прав. Едва ли хората ще изтърпят парно от 300 лв за 2 стаички месечно. Не е нужно да си конспиратор, че да видиш зависимостта от мерките и народното недоволство. Политически, вирусът се оказа много удобна бухалка.

149

Анонимен

преди 2 години

Страшно е положението в неваксинираните държави, няма какво да се лъжем.

148

Стела

преди 2 години

Чудя ви се защо губите време и усилия да обяснявате на антиваксероте за ползата от ваксинирането. Няма смисъл! Достатъчно е само малко да изчакате и те сами ще изчезнат.

147

Анонимен

преди 2 години

ВСИЧКО Е ЛЪЖА! КОВИД, ДЪЛЪГ КОВИД, ПАНДЕМИЯ, ПРЕТОВАРЕНИ БОЛНИЦИ!!!!ИСТИНАТА Е, ЧЕ ВАКСИНИТЕ ЦЕЛЯТ ДА УНИЩОЖАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО! ВДИГНИ СЕ НАРОДЕ И НЕКА БУНТЪТ НА 12.01 БЪДЕ ОБЩОНАЦИОНАЛЕН БУНТ СРЕЩУ ФАШИЗМА И ГЕНОЦИДА!!!