232

Гйиътххъ

преди 2 години

Кириле отменяй всички мерки за ковид 19

231

Гтъъъуиъ

преди 2 години

Правителството което и да е било то е действало неадекватно не може хем да сме с маски хем да сме на метър и половина разтояние това е неадекватно затова помислете и махнете едното носенето на маските или разтоянието метър и половина действайте защото правителствата който и даса те на България действат неадекватно

230

Хиутуииъъ

преди 2 години

Премиера на България Петков всичките мерки за ковид19 си противоричат не може хем да сме с маски и в същото време да сме на метър и половина разстояние това не е нормално и логично затова започнете да мислите по нормално действайтеИ отменете поне едното метър и половина или маските

229

Тракиец

преди 2 години

Леле,простия Киро ще не прави фактор в европа.Такива смешки не бях чувал.Този е мега зле,че то тиквата изглежда на професор пред този.

228

Анонимен

преди 2 години

Очаквам новото ОФ правителство до 5-6 месеца да обявят на тържествена пресконференция че са изкоренили 90% от корупцията в България и работят върху последните 10%.

227

Анархия

преди 2 години

Тоя шебек има няма и се изкаже. Неподготвен.

226

Анонимен

преди 2 години

Още чакаме моста над Дунава, тунела под Шипка, магистралата Видин-Враца-Шумен... ОСТАВКА!

225

Ох

преди 2 години

Толкова ми е неприятен...просто не мога да го гледам, или слушам

224

Фастер

преди 2 години

До 179 :Да ти дам координати да ми изправиш гърбицата,А?Не са виновни 12 те години ,а тия от 90та ,до преди последните 12 години ,дето си пробутват котилото сега ,бе ,***!Всички *** от най-тежките кризи на страната са на власт с две нови мазни муцуни като диригенти и един ,тоталитарен президент !Вкараха "обслужени"машини за гласуване от венецуела ,там си избраха и мадуло на власт след тотални народни бунтове!?!?!Едни руски съветници и специалисти от 4 транспортни самолета са в тунинга!

223

Анонимен

преди 2 години

Прабългарите са избягало Руско племе от земите на Фаногория при завземането им от Угрите (Хазарите) - Вогулите или Вокилите. Само Русия има интерес да сме добре.

222

Анонимен

преди 2 години

Кирето май незнае какво е член. Ще трябва да му обясниме по селския начин.. Бая Член сме Кире да знаеш. Член е това нещо дето се мандахерца Кире и го местиме от лево на десно..За тези 15 години потънахме та се не видехме. От 12 години копаме дъното сега продължаваме.

221

КИРИЛ ПЕТКОВ

преди 2 години

До 278 "...Киро, кога почваш пътя Враца - Монатана - Шумен?..." - Здравейте, в момента съм на ски в Пампорово с колегите, но веднага след Банго Васил ще направим парламентарна комисия, която да работи над работен проект за пътя Враца - Шумен. Въпроса е много сложен, трябва да съгласуваме нещата с ЕС и най-важното да изберем точната фирма, която да се заеме със строителството. Бъдете търпеливи, Държава не се оправя за ден-два, оправя се с години.

220

Истината

преди 2 години

Кире не ме кефиш нещо брат.

219

Анонимен

преди 2 години

Киро, кога почваш пътя Враца - Монатана - Шумен?

218

До 272

преди 2 години

" ..Вие, които го избрахте, поне едно "Извинявайте" кажете..." - съд и покриване на щетите за всички льольовци вкарали ни в тази Яма с лекомисленото си гласуване. Седнал някой в Канадско на топличко и решил да покаже на децата как се гласува. Гласувай за държавата където живееш, не се упражнявай на наша гърбина

217

Мдаа

преди 2 години

Каде каде по добре беше когато не ни имаха за - член

216

Анонимен

преди 2 години

Вие, които го избрахте, поне едно "Извинявайте" кажете. Сега ще страдаме всички.

215

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ Ако си участвал в гигантски кражби СИ крадец, независимо дали са те използвали, или лично си откраднал. Освен, че е крадец, е явно и достатъчно глупав, та някой друг да прибере парите от неговите престъпления. То и Кирчо сега само го използват и ще изгърми в най-скоро време, но никой няма да ти върне изчезналите милиарди през "неговото" управление.

214

До АТАКИСТ

преди 2 години

"....Че той Тиквата пред него изглежда като професор!..." - "Tиквaта" е най-умния Българин, а такива лекенца като теб гласувахте за Кирчу и Славиту, сърбай си попарата и не РЕВИ.Лошото е ча заради такива платени лекенца България се върна 17г назад в 1995г и като гледам тоя път няма отърване. Практически сме фалирали, а дължим милиарди. Да "благодарим" на гласоподавателите на И.Т.Н. и П.П. - "Промяната Продължавала" до пълното изчезване на България от географската карта.

213

Анонимен

преди 2 години

До АТАКИСТ Киро ми напомня ми на Жан Виденов, но е много по-голям мошеник и крадец от него.