138

Анонимен

преди 2 години

Киро, колко моста има над р.Дунав?

137

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков е внук на генерал от Държавна Сигурност, приватизатор на завод.

136

izh

преди 2 години

Неграмотно, Нагло и Нахално - чист каймак на комунистическа манджа

135

Анонимен

преди 2 години

Това за задържането на талантите в България го казва човек, който е живял и учил в Канада и САЩ.

134

тъжно

преди 2 години

Четри милиарда сме вътре. Тези които работим. Тези които са на софрата, те са на кяр. И това само за осем месеца! И нищо построено след тях. Това е трагедията. Туй че Кирчо не може да си връзва вратовръзката, те чужденците са виждали. И те си имат *** в техните държави. Важното е да се научим на кого да поверяваме обществените финанси и строежи. Защото оставеното след ГЕРБ има нужда от поддръжка. След 5 години ще започне разрухата и ако се подлъжем още пет, вече ще е съсипано.

133

Захо

преди 2 години

Кои таланти да пазим,бачо Киро?Талантите ни отдавна са зад граница и се радват на добри грижи!У нас нито държавата е държава,нито образованието,образовани и да ти припомня , това и всичко свързано с таланти и даровити деца се осъществява с правови закони,държавност и много справедливи решения,даже и наказания! Законът е закон,когато е за всички!

132

Да ви е честита!

преди 2 години

Кирчо да отиде при Деси да му върже вратовръзката. Вижте Румен с какъв хубав възел се показва пред публика. Като ще ни представлява пред чужденците, поне да не ни излага.

131

Анонимен

преди 2 години

Като принудиш талантливите и високо образовани хора да си слагат течности с неясно действие върху организма им, забрави те да останат и да работят за тази държава! Такива хора винаги намират начин и никога не остават без пари! В държавната администрация ще остане само лошият материал, защото тези, които аз познавам и са надупчени не говорят дори един западен език, да не говорим за други квалификации! Петков, избра много лош критерий за подбор!

130

Кънчо

преди 2 години

Снощи играхме гoлo хоро с две съседки.Много талантливи.И аз мисля,че талантите трябва да си останат в БГ.

129

Анонимен

преди 2 години

То който наистина е талантлив, тук няма да остане, освен ако не го мързи. Че кой ще си хаби таланта и ще пробва да го развива тук? Елин Пелин го е казал: Ако в България се роди гений, то ще е гения на завистта." Уви, много е бил прав.

128

Фифи

преди 2 години

Кирчо в едно изречение 3 пъти повтори една и съща дума.Асен може да не го избива на хилежи, но има дар слово и знае какво да говори, а Кирчо две приказки на кръст не може да върже Защо не си плаща да му пишат речите?

127

Анонимен

преди 2 години

Браво Кирчо!!!

126

Аре

преди 2 години

Ние сме били част от Европа столетия преди министъра да се пръкне на бял свят!

125

Анонимен

преди 2 години

То па той един талант. Срича на български, заеква на английски, чете си речите. Избраха го същите заблудени студентки дето преди 20г въздишаха по ББ

124

анонимен

преди 2 години

И тоя започна като Радев със заучени фрази. Кажи на хората да стягат коланите, че нищо хубаво не ни чака. Безумец

123

Анонимен

преди 2 години

Министъра каза да се гордеем че сме в Европа !!!

122

Анонимен

преди 2 години

Комунистически лозунги, абсолютно безсмислени-да запазим талантите, децата са нашето бъдеще-да ги запазим, честна пионерска. Изпълнявайте пионерските и комсомолските си поръчения с ентусиазъм. Думи на вятъра. Който е талантлив сам ще си пробие.

121

Анонимен

преди 2 години

Много йе зле Арвардеца

120

Анонимен

преди 2 години

Уволнена калинка тук ръси глупости. Надява се вожда на тиквите да се намъкне покрай някоя патерица, че и с него родата му от стани да седна.

119

ОНЗИ

преди 2 години

Г-н МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ силата на Вашето управление е в смачкването на демагогията и хайдуклъка на предходното и реализацията на креативността и предприемачеството на българите !!! Всичко друго е балони които реалния живот ще ги гръмне !!! АЗ ВИ ВЯРВАМ И СЪМ С ВАС !!!