59

И.Б.

преди 2 години

Печалбите се приватизират, загубите се социализират. Държавата е загубила равновесието между т.н. либерализация на пазара в полза на концерните и регулацията на цените в ущърб на произвеждащите вътрешния нето продукт; с други думи - обезщетяват се банки и икономика за сметка на данъците. внесени от обществото. Това се нарича турбокапитализъм или пълна дерегулация на пазара. Държавата е абдикирала от ролята си на контрольор и защитник.

58

Анонимен

преди 2 години

Хихихи. Точка 7 не е за милионите българи а за милионите на българите. 410 милиона във фирмичките на БСП, закачили се на входа и изхода на всички енергоразпределителни дружества. Останалото са социали харчове, които са ЯКО товарят икономиката. Честито! Харесва ли ви промяната?

57

техноимпексова

преди 2 години

кажи с колко си увеличи банковата сметка(ама не тая в БГ а оная на МАЛДИВИТЕ)

56

С чии пари?

преди 2 години

Винаги комунистите като обещават се пита, с чии пари? Да бяхте казали как ще увеличите инвестираният капитал в България, заплатите, доходите(между другото отложихте вдигането на минималната заплата за, ама за друг път). То и децата могат да харчат безразборно, кой ще ги вади тия пари. Като фалирате държавата, пак Бойко, кой? Как изкарате парите, които харчите? С данъци, репресии, данъчни изнудвания? Как ще се справите с кризата на тока, вируса? Кажете разхищаваши пари самохвалковци? Популисти!

55

Милев

преди 2 години

Нинова,ако ще и архиминистър да те направи Радев пак си оставаш същата - повярвай най сетне,че ще е по-добре да изчезнеш от полититическия небосклон ! Чудим се с какви очи ни гледаш така високомерно ?! А-а,сигурно е затова,че такива като теб собственици на Импек си и хотели сте ... богопомазани ?! Пфу!

54

Джурналист

преди 2 години

Номер 11. Да присвоимИ военния завод в Сопот защото той принадлежи на Партията и дрОгарката Техноимпексова!

53

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефи снимката. Това сега лъвска грива ли имитира или някаква псевдо корона, не знам. Но се смях с глас. Енала на фотографа!

52

Хм

преди 2 години

Кака Корни прецака и Кирчо Добрев. Горкото момче, сега откъде парички за бело? Добре, че са ВЕИ-тата, да не умре от глад момчето.

51

Анонимен

преди 2 години

Браво Нинова! поздравявам те за смелостта,че намаза ските на Киро Добрев и на Гергов! Тия двамат нямат работа в БСП!

50

Таня

преди 2 години

Я да мълчиш, ,, пенсионерите " са стачкували за много неща а това, че си непросветен ( за съжаление много са такива като тебе) не са ти виновни пенсионерите.Та вие повярвахте и довлекохте сега най- големите мошеници на власт, съсипахте всичко .Млъкнете и се засрамете, защото сте много невежи, но с претенции, че всичко знаете а всъщност нищо не знаете , освен да се перчите

49

Виваком шефа

преди 2 години

Ние се разбрахме, дадохме на новите управляващи бели пликове където трябва и от утре ви вдигаме цените. Ахахаха

48

факт

преди 2 години

другарката не спира да лъже !

47

Анонимен

преди 2 години

Пак лъжеш червена краво, нали щеше да забраниш вдигането на цените а???? Защо пускат смс че от 1 ануари вдигат цените??? Или взехте комисионтите с радев и петков и забравихте? Майка ви лъжлива крадци

46

и те така

преди 2 години

тая отново неподготвена се изказва . поне половината Борисов го въведе , тя се бие в гърдите че била направила нещо . абе импексова , случайно да знаеш че цените скочиха на горе , че тия пари са изядени от инфлацията ?

45

от виваком

преди 2 години

Що ми слагате (-) бе продажници. Това е истината. Вчера ми вдигнаха таксата а уж Нинова- другарката Лъжа , забранила да се пипат цените на услугите

44

процедурно питане

преди 2 години

а цените що вдигнахте на всичко? .. това удобно се забравя да се спомене.

43

от виваком

преди 2 години

ми дойде съобщение... вдигат ми таксата!!!

42

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Пропуснах нещо! Защо еврейското правителство на Петков(Коен) не изхвърли от Майка България поне сто хиляди нелегално пребиваващи турци? Агитката на ЦСКА да се самосезира!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

41

Анонимен

преди 2 години

Аз съм на 30 г работещ човек. Не видях нито една точка с което да ми се олесни бъдещето. Видях само 10 точки за раздаване на милиарди които ще се взимат от моите данъци. Въобще не съм впечатлен. Да не говорим,че цените на тока скочика при тези управляващи и сега ми се хвалят,че ще дават милиарди компенсации на фирми,че цените са били високи. Е какво точно трябва да ме радва в случая

40

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Проблем номер едно на Българите е миграцията. Централната част на София ,ала и в периферията също,са наводнени с мигранти. Бачках в "Панда"(еврейска фирма за разнасяне на храна по домовете). Страшно е! Видях с очите си как апартаментите на евреите,заграбени от Българският Народ , са пълни с "беднички" мигранти,които са толкова беднички,че си поръчват онлайн храна . Освен това питам еврейката Нинова,защо границите ни с Турция и Гърция не бъдат съоръжени със защита?