28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ..23---- "примерно като знам, че задният мост м" --- пич, за тази работа си има сервиз! вместо да плащаш 50 лева за фиктивен преглед и напълно излишен екостикер, за тази сума във всеки сервиз ще ти извършат много по качествен технически преглед със съответните препоръки и евентуално отстъпка за ремонт!

27

Анонимен

преди 2 години

тpoляцитeведнага налазили тука,само да ви светна,прегледа си остава задължителен за коли над 4 г. капиш,преди да пишете четете,очевидно и това неможете да направите

26

До 23

преди 2 години

Това, че задният ти мост е за смяна може да ти го каже и монтьорът ти в сервиза при когото ходиш много по-често от колкото тези в сервиз за ГТП!

25

Анонимен

преди 2 години

Ние сме много развита европейска държава , караме само нови коли и понеже в Русия са отменили прегледите искаме тук да има прегледи всеки месец за да видят руснаците как се правят нещата от истинските европейци !

24

Анонимен

преди 2 години

Колкото е по прoст народа, толкова по лесно може да се задържи такъв като Путин на власт. Дай им нещо безплатно, разреши им да си паркират където поискат, да карат както си искат и ако може да не плащат нищо и всичко е наред. Просто по умните си тръгват и става още по голяма дупка. Затова средна продължителност в нормална държава минава 80г. а в русия е 65г. Ей на и наща Корнела сега е много строга за левче на месец, ама ефекта от глупостите и ще е огромен, отлив на чужди инвестиции, инфлацията

23

Край

преди 2 години

Средна възраст на автопарка в Русия -14 г. в България - 18.5 години.При това положение да се упражняваме на тема "***" "***" "боряшник" и пр. е повече от нескромно.

22

Анонимен

преди 2 години

Слаби шофьори в стари разнебитени брички,представям си тъжна картина.

21

До 18

преди 2 години

След 4 години, но само при продажба. След това пак без. 50 мио. коли под 4 години ако имаше в Русия..ехххх

20

ЕС е в шок

преди 2 години

Как смеят, кой им разреши? Нека им наложат санкции!

19

Реалности

преди 2 години

Мужишките коли и нови не биха минали тюв като в Германия например. А повечето *** сглобяват нещо от десетина трошки, което прилича на кракомобила на Флинтстоун. За тяхна радост добрият цар ги помилва от строги такси за тяхната изобретателност. Руснаците на са народ. Това е опиянена сбирщина, която пие спирт и се друсат за да усещат студа и мизврията. Всеки нормален народ живял там с тях ще ви го каже. Разбира се, родните им поклонници не са и няма да стъпят там.

18

Анонимен

преди 2 години

Това е абсолютно лекомислено и неразумно решение.

17

Сахалинск

преди 2 години

Шофирането в Русия е безумно!

16

Анонимен

преди 2 години

Злобните кометари отдолу май са на хора които не са прочели статията. Прегледите остават за всички освен за личните автомобили, които са на 1ви собственик, са на под 4 години и не са променяни структурно.И преди някой експерт да се изкаже че такива коли в Русия няма, да прочете че явно имат 50 милиона такива.

15

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ВДИГНА ЦЕНИТЕ НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ В ЕВРОПА, ЗАЩОТО ТОВА Е ЕДИНСТВЕНИЯ НАЧИН ДА ОСТАНАТ ЖИВИ! ОСНОВНИЯ ПРИХОД НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ОТ ГАЗ! НО С КРАЯ НА ЕРДОГАН ПРЕЗ 2022-РА ГОДИНА НА РЕЖИМА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЩЕ МУ СЕ СТЪЖНИ ПОЛОЖЕНИЕТО И ЩЕ ЗАПОЧНЕ НАЧАЛОТО НА КРАЯ МУ!

14

Анонимен

преди 2 години

Народ, който вярва, че кола на 25 години (нов внос) може да бъде на 110 000 км., не може да бъде излъган на избори!

13

Странно

преди 2 години

Във всички развити държави техническия преглед е Задължителен.....Или Русия е над всички....или просто е една авторитарна ,икономически неразвита страна. Нека всеки сам да прецени.....а троловете са смешни....

12

Анонимен

преди 2 години

Амче без преглед как ще се види коя евро категория е дяволи ята бре как ще ги спират в центровете на големите градове? Ааа ясно в Русия тая тъпотия я няма!

11

Анонимен

преди 2 години

По то сигурно и в Русия ГТП е като в БГ,така че това е правилна постъпка.А иначе тук при нас може примерно да отидеш с влака на годишен преглед само требе да си носиш двата талона и едни пари.

10

Анонимен

преди 2 години

Русия продължава да върви със светлинни години пред нас. На личните леки коли бе отменен годишния преглед, от 1 януари можеш да се легитимираш и с шофьорска книжка и дори да вземеш заем в банка с нея, по електронен път можеш да подаваш всякакви искания и молби до всички държавни инстанции, в Русия не остана училище без широколентов интернет, всички трудови книжки станаха електронни. Да продължавам ли? И това са само нещата, които се случиха в последните месеци.

9

АнонимеН

преди 2 години

ЧОВЕШКИЯ ЖИВОТ НЕ СТРУВА НИЩО В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ А НАСЕЛЕНИЕТО ИМ И БЕЗ ТОВА Е ЛИШЕНО ОТ ВСЯКАКВИ ЧОВЕШКИ ПРАВА!