12

Анонимен

преди 2 години

Тези 6000 лв ще ги платиш ти, драги данъкоплатецо, а не Каскетът! Зрелищните арести с показване на задържаните по всички казионни ТВ ез да се показват лицата, е грубо нарушение на Закона! Показват малко ченгененце, а лицето му в растр! ПОКАЗВАТ ДОКУМЕНТИ, НЕ ВЛИЗАЛИ В СЪД, А ТОВА Е ГОЛЯМО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ! А, Гешев?

11

Анонимен

преди 2 години

До магаревъд-Добре ли сте?

10

Гробарят Таласъм

преди 2 години

До магаревъднапротив, има какво ! Узунов, трябваше да бъде осъден за търговия с влияние и то реален случай, който подадох като сигнал до прокуратурата, но Гешев не реагира! На Гешев му бе даден реален силен коз в ръката за реално доказуема търговия с влияние, в което участват много познати фигури близки и до Корнелия;))) и поради тази търговия с влияние имаше репресирани хора, т.е. реално пострадали хора! Но, братът масон Гешев, не реагира! Така че, айде по-спокойно;)))

9

Анонимен

преди 2 години

Тоест държавата плаща )

8

Бонго Бонго

преди 2 години

Балона на Радев се спука и каруцата се обръща.Скоро ще излязат на протести и ще има бой. Това искат Русия да постигнат, но няма да е в тяхна полза.

7

Бонго Бонго

преди 2 години

ИМА НАГРАДА ОТ ЦВ.ВАСИЛЕВ, ЧЕРЕПА И КУП ДУМБАЙЦИ, КОЙТО ПРЪВ МАХНЕ ПРОКУРАТУРАТА И ЦАЦАТА И ГЕШЕВ, ЩЕ ВЗЕМЕ МИЛИАРДИ. ВКЛЮЧИХА СЕ ЖУРНАЛИСТИ АКТИВНО, РАДЕВ ЩЕ ВЗЕМЕ ПОЛОВИНАТА. АКО УСПЕЯТ, ЩЕ ДОЙДАТ НЕВИННИ И РАДЕВ НЯМА ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА.АКО НЕ УСПЕЯТ ГИ ЧАКА ЗАТВОР.

6

Анонимен

преди 2 години

Бобокови са бандити. Напълниха България с отпадъците на Европа.

5

Анонимен

преди 2 години

До Genocide in Bulgaria-Потърси помощ ,спешно е!!!!!!!!!!!

4

Genocide in Bulgaria

преди 2 години

В Перник режат ръце и хвърлят хора от скалите но Прокуратурата потулва жалбите!

3

ХАН КРУМ

преди 2 години

*** с зеленият чорап да плаща защото с негово съдеиствие се получи така за да си вдигне реитинга и оглави цялата власт както и стана.

2

истина е

преди 2 години

Каскета и боко не влязат ли в затвора ,значи и крачка напред няма да мръднем!!

1

Асан

преди 2 години

Каскетя да плаща от жоба си