94

Анонимен

преди 2 години

Даже ви зарибяват с пенсии ако сте ваксинирани егати примамването контрол натиск геноцид над човечеството низши духове. Убийци! Всеки духовно ОСЪЗНАТ мислещ знаещ умен човек знае че Ковид пандемия няма! Рак няма ! Спин няма! Химиторепията убива толкова хора убиха физически с химия! Има състояния до което хората сами се водят имунната система е така устроена да се справи с всяка болест освен ако не ви я унощожат.БОГ Е СЪЗДАЛ ДУШАТА ВЕЧНА И НАПЪЛНО ЗДРАВА.

93

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

За кого ще са проблемите? Не и за мен.

92

Анонимен

преди 2 години

Вие сте слуги на сатаните! А вие ваксинираните сте толкова прости невежи неосъзнати немислещи, заслужавате тов акоето правят с вас. Стоя и гледам всичк което се случва в света беше написано казано от една жена има го и в книга от 2018. Продадоха ви вирус реакциа ограничения отнемане на свобода продадоха ви решение ваксина с която ви убиват имунитета е сега ще ви направят зависими от ваксини като наркомани т.е КОВИД ЗОМБИТА и ще ви ..таковат таковата вие ще бъдете подластни на Бил Гейтс

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 115Щом ти потече носа, значи те е пипнало, требва да се боцнеш......хахахахаха :) Шегувам се, ама са такива мекотели и бездарни верващи в момента, че ми е смешно положението :)) Те ако знаят, че 90% от лекарите ( не казвам за сестрите) са пълни некадърници, сигурно ще скочат от некой мост :)))

90

Анонимен

преди 2 години

Тази вечер излизах и ми потече носа. Трябва ли утре Бустер и дали ще ми спре хремата?Или да вървя за носни кърпички.

89

П.К.

преди 2 години

Казват, че страхът е голямо шубе. А нагнетяването на страх сред хората е отдавна познат похват на всяка власт, за да прокарва своите непопулярни мерки и действия. Дали този човек е подвластен на властите, ние не знаем. Но сме убедени, че сега, пред НОВАТА 2022 ГОДИНА БИХМЕ СЕ ЧУВСТВАЛИ ПО-ДОБРЕ И ПО УЮТНО БЕЗ НЕГОВИТЕ НАТРАПЧИВИ И ЧУЖДИ НА ДОБРИТЕ ХОРА ПОДМЯТАНИЯ И "ПРЕДСКАЗАНИЯ". ПОЖЕЛАВАМ ВИ ЗДРАВЕ. САМО ЗДРАВЕ. И НАЙ-МНОГО ЗДРАВЕ.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 111Защо точно след Ивановден ще ни погне, да не би професорчето да го е изсчислил новия вариант кога точно ще дойде ? Другата вълна след Великден ли да е чакаме, нали са изчислили вирусчето кога да дойде и кога не.......хахахахаха :))) Между впрочем, много обичам промити мозъчета, ям ги за закуска :)))

87

Анонимен

преди 2 години

Аз загубих двама близки роднини и трима колеги от "леката ви настинка". Тогава нямаше ваксини. Те не са виновни, виновни сте вие, които отричате вируса и не спазвате мерките. Ще си платите за това!

86

Анонимен

преди 2 години

Много е лесно: сейв, букмарк, или там каквото си знаете и през февруари пак ще се чуем. Не познавам проф. Витанов лично, но досега не е имал грешна прогноза. И през октомври си спомням за доста "умници", опровргани от Витанов. Гледайте на прогнозите като на предупреждение, а не като бъг за болните ви умове. Сами се дразните, а това не е логиката на прогнозите.

85

Анонимен

преди 2 години

С какви категории работи от двете групи ваксинирани и неваксинирани,като най важни за да дразни слуха този статистически математик понеже едва ли знае по каква формула се изчисляват скоростите на образуване,сливане,съзряване,делене,предвижване вътрешно и външно с общо съществуването на индивид по вид,че общо да приказва и изчисли за всички индивиди в увеличаваща се прогресия,като на конвейр,поточна линия в заводите за отглеждане на вирусни култури за които са нужни още други,че разлики,съпротива

84

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106 И да се ваксинираш пак ще го караш. Тези препарати не спират нищо. Настинката се кара леко и без да си слагаш инжекция.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 106Да заповяда Омикронът, сигурно само 80 годишни умират от него :)) Чета починал еди кой си кикбоксьор на 40, еди кой си си починал актьор на 42, обаче тънко не споменават от какво е починал, мейби е от медийния вирус (не споменават за коронката, но намекват, нарочно), тъй че ***, това че си си бил една ваксинка, не те прави безсмъртен, има много болести за които да трепериш :)))

82

Анонимен

преди 2 години

"докторчето" да си сложи един бустер в промития мозък и у лево.

81

Анонимен

преди 2 години

Който напира да си го боледува, ще си го получи. Омикронът не пропуска. Който иска да си го спести, да се ваксинира.

80

101

преди 2 години

Къф страх, бе? От кога глупостта стана символ на безстрашие?

79

Анонимен

преди 2 години

Аз се ваксинирах с файзер през март. Имах към 2400 антитела. Отидох да проверя сега титъра преди бустера и се оказаха 4150. Не съм бил болен. Явно съм се срещал с вируса и съм получил бустер без да разбера, без симптоми. Ваксината работи!

78

Анонимен

преди 2 години

До 101Когато държиш хората в страх, те ще ти се подчиняват, когато некой им каже истината, те му отсичат главата :))) Но споко, тук не може да се случи това нещо, щото се съмняваме във всичко, изпитали сме е рецептата отдавна, не че нема много овци в стадото :)))

77

До 98

преди 2 години

Също познавам такива хора, жалко за загубата на всеки живот. Но е страшно погрешни да продължава пропагандата на страха

76

Анонимен

преди 2 години

До ЗвезделинБау е много зле, мейби е за 4-ти километър, ама всички знаем, че вече ги пускат на улицата лудите..... :)) Все пак възприеми нещата от смешната страна, щото вземеш ли насериозно некоя лудост, това ще погуби теб като човек, както и всички около теб :)

75

Виденов 2022

преди 2 години

Да, тогава идват сметките за ток, телефон, вода, парно.