124

t666

преди 2 години

До ПетроваДаже от Испания до Балканския полуостров, вариации разни има. Да се набиват аспержите и да не се занимават с нас. :-)

123

МНвР

преди 2 години

Наложете визов режим на тези британски картофи от 350 евро за всяко влизане в България и изгонете посланника им на тази болна държава.Българи, пътуващи от и за Картофоландия също по 350 евро такса да им се събира на калпак .Всички вносители оттам рязане през кръста и 190% мита.За износителите също тежки такси и забрана за износ на телешко,яйца ,мляко,пипер брашно и съставки други за мусака.

122

циник

преди 2 години

По опасен за климата от мусаката е пиян на кирка ингилизин на Черноморието или на Пампорово драйфа, дриска, пикае, с.ре на пеейзажа яко, *** ако им кажеш на тия от ББС ще отговорят платил си е, да си стоят на острова и да не ядат мусака.

121

Анархия

преди 2 години

Докато някакви брюкселски изправячки на краставици като фон две *** ни казват какво да правим ще е така. Е след пет века може и да се събудим, ако не са ни избили до тогава.

120

Петрова

преди 2 години

Нещо май се бъзикат с нас. Първо- мусаката не е българско национално ястие. Има го в целия балкански полуостров с малки вариации. Изследователите дали това мнение са некомпетентни и преднамерени. Нека не позволяваме да се бъзикат с нас- нямаме ли малко достойнство. Нека не даваме гластност на подобни небивалици. Бъдете горди българи!

119

Анонимен

преди 2 години

щом докарахме до сметки колко въглероден диоксид се отделял за месото в храната, то съвсем пощуряхме. Ама то и доматите отделят въглероден диоксид. Най-екологичната планета май ще е, ако няма и едно живо същество на нея и останат само голи скали. Тия зелени кратуни нямат ли си нормална работа? Или са просто сбирка луди неграмотници, дето търсят поле за изява? Ама то всъщност идолът им в момента е девойче, което не е ходило на училище, защото е с наследствена ***..отия.

118

Анонимен

преди 2 години

Мръсни келти,муат телешки бифтеци,а пък ни анатемосват скромната ни мусакичка!0ткучалки!!!!!!!!!

117

от село

преди 2 години

Остава и пръднята да забранят за да не замърсяваме природата ,но както е тръгнало ще питаме къде сер...т гладните,

116

Анонимен

преди 2 години

Така е - всички ставате пешеходци, за да не се замърсява. Всички ставате вегани - да не се замърсява. Всички ставате ЛГБТ - за да нямате поколение, което замърсява. Всички си стоите вкъщи под карантина от пресилена пандемия - да не замърсявате. И накрая - ще напечатаме трилиони, за да предизивкаме инфлация, за да обезсмислим парите които имате, че да не си купувате неща които замърсяват. Новото нормално, добре дошли!

115

Анонимен

преди 2 години

"Застраша ли мусаката климата" - Анисия днес е във вихъра си. Тук "застраша", в другата статия "разсъждаме"...

114

Анархия

преди 2 години

Щом не искате да се боцкате няма мусака. Италианците се боцкате по два три четири пъти и ще муат лазаня.

113

Анонимен

преди 2 години

ОТ ВМИРИСАНИЯ БАЛКАНСКИ МАТРЯЛ ЕВРОПЕЕЦ НЯМА ДА СТАНЕ

112

Анонимен

преди 2 години

Четири дози ваксина, вкараха си всички елементи от менделеевата таблица, а тръгнали да коментират нашата мусака колко зле била

111

Anonimna

преди 2 години

Да поздравим британските учени с песента на Замунда Банана Бенд- Мусака

110

да ви светна

преди 2 години

До запознат : Говори се, че ще забранят на ваксинираните с фазера и модерната да ги копат, щото замърсявали околната среда. За тях само кремацията ще е изхода от този свят!

109

Анонимен

преди 2 години

Тези същите англичани дето хранеха кравите с месокостно брашно от алчност та ги подлудиха, изменяйки природата им дадена от Бог, те ли ще ни дават акъл какво да ядем?

108

запознат

преди 2 години

Хайде сега! То пластмасата която слагат във ваксините бълва много по-вече въглеродни емисии, но ваксините не са ги забранили още.

107

моето мнение

преди 2 години

Вместо от мусаката, да се избавим от нагло-саксонците. Те произвеждат най много въглеродни емисии и без тях на планетата ще се живее много по екологично! Ако ковида и ваксинацията не са достатъчни да ни отърват от нагло-саксонците е добре руската армия да направи това!

106

Анонимен

преди 2 години

😂😂😂 По-тъпо нещо не бях чела!! Не са британски учени, а мадагански.

105

Анонимен

преди 2 години

А пък гроздето ни е кисело )))