18

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да се вдигне билетчето, какво са едни примерно пет лева, ами вече абсолютно нищо. Който не е съгласен да ходи да си купува нова кола за 80 хиляди по колкото са вече нормалните такива, а останалите пеша за здраве.

17

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен-- "Ми толкова ефтинджос билетчета няма в цяла Европа. Във Виена билетът за метрото е 3.60 евро." -- ми то същото бе , средно-статистическият жител на Виена получава 300-400 евро заплата нали?

16

На три буустера

преди 2 години

Ми спри да крадеш фандък и може и да се плати тока...

15

Будала

преди 2 години

Всички работим за София, няма такава държава.

14

Анонимен

преди 2 години

А за миналия ноември тока колко е.Тогава да се прави сметката,стига ли не стига ли компенсацията.

13

до 13

преди 2 години

Робе в Мадрид метрото е 1.50 евро!! Дали няма евтинджос!! А??? И там метрото е с 304 спирки не 15 като в гетото

12

до 22

преди 2 години

Благодарение на твоя ВОЖД с Чекмеджета на преброяването 2011 са били преброени 7млн и 300 хил, а тази година 5.7млн. Така, че изчезвай робе

11

Анонимен

преди 2 години

ДАНО след "управлението" на жaлкия фигурант и шaйкaта му остане поне един БЪЛГАРИН по тази територия!!!

10

Бай Хуй

преди 2 години

Аз съм виждал Борис Джонсън поне 100 пъти в метрото на Лондон без охрана и без да се страхува от Народната любов. Човекът цяла Олимпиада направи и никой не разбра, че има строежи, режим на водата, мръсотия, Закъснения на транспорта. Но при Комунистите в България, по стар Болшевишки обичай, всичко е трудно и естествено ...."Скъпо" и Не Може...Не Става....Юрданка много краде!!

9

Анонимен

преди 2 години

Ам да вдигнат събираемостта, да въведат качване от първа врата както е в големите градове из ЕС , да си оправят разписанията , да ограничат влизането с лични автомобили за да може автобусите да не висят из задръствания, да разчистят неправилно спрелите , ама това са все НЕдоходоносни дейности - не пълнят чекмеджета, но виж синя/зелена зона е друга работа.

8

Анонимен

преди 2 години

Волен Сидероглу толкова се е нахилил ,че пуска екипа си на 22 .Безкруполен тип

7

Анонимен

преди 2 години

Фандъков? Мъжа на кметицата да не я замества нещо?

6

Анонимен

преди 2 години

Откъде пари за компенсации, като уж всеки работи за 710лв. и уж СРЗ в София е 2200лв.. А реално кой взима толкова в София?! Никой. Масово се работи за много повече и само в западните компании се плащат реални данъци.

5

Прокиснал Кефир

преди 2 години

Юрданка колко е прибрала от "загубата"!!?! И аз мога да разхвърлям по счетоводните статии разходи. България има свръхпроизводство на електричество, така че няма проблем. Проблемът е в неадекватното разписание на транспорта, одобрено от крадливата учителка по развален Български език. Но ако го оправи Лукойл ще спре премията.

4

Гара Буново

преди 2 години

Ахмед Доган и съмишленици слагат бомба във вагона на деца и майки на влака Бургас -София.Най голямия атентат.Същия ден в Сливен избухва бомба в сладкарница.Един от гавазите е аминистиран а след 90 та става кординатор на ДПС в Бургас.

3

Анонимен

преди 2 години

Правителството да плаща. Метрото е основния транспорт на по-бедния българин в София. Това ли им е промяната, да спре метрото ?

2

София

преди 2 години

Ще вземете от sms-ите и талончетата за синята и зелената зона. Нали ги разширихте, обаче обществени паркинги така и не направихте. Или викаш, Данче, тия пари отиват по друго направление.

1

Анонимен

преди 2 години

промяната на радеф е факт