41

АнонимеН

преди 2 години

2 МИЛИОНА И 100 ХИЛЯДИ СА ПЕНСИОНЕРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ПРИ НАСЕЛЕНИЕ ОТ 6 МИЛИОНА НА ТЕРИТОРИЯТА НА СТРАНАТА! ВСЯКА ГОДИНА РАЗХОДА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ Е 20 МИЛИАРДА ЛЕВА! 75 ЛЕВА Е СУПЕР ОФЕРТА ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА С ПЕНСИОНЕРИТЕ И ЩЕ ИМ СТРУВА САМО 100 МИЛИОНА ЛЕВА :D

40

Анонимен

преди 2 години

До Германец 38 Типичният ваксаджийски тррол пак се изказва от наше име :) Оставили сме ги да избират, както смятаме за правилно. Не им взимаме, а им даваме. Не зная колко е тази пърцуца. Освен червено вино - ресвератрол :), друг алкохол не пия, лъжегерманец :)

39

Анонимен

преди 2 години

За 75 лева нема да дам даже и PCR тест да ми направят,че кво остава за ваксина..

38

Анонимен

преди 2 години

добрее.

37

Herr Muller

преди 2 години

Антиваксърите са особена каста. 99% от тях НЕ вярват, дори НЕ допускат, американците да са кацали на Луната, въпреки че китайската сонда опроверга тези недомислици, а също и Юрий Гагарин да е летял в космоса, знаят със сигурност, че ги тровят постоянно с кемтрейли, които са си чиста рода КОНтрейли (нямат нищо общо с конете !!!), има световен заговор срещу човеците, както и факта, че САЩ и Западът загиват постоянно, докато Русия процъфтява и ....

36

До Стар

преди 2 години

Като гледам твоя правопис, се чудя какво си научил за толкова много години.. Явно имаш нужда някой млад да ти налее акъл.

35

Стар

преди 2 години

Защо коментирате неща които не са ваша бира бе юнаци невръстни? Като гледам такива като 28- Ха хи ,правописа не е научил ,акъл на пенсионерите дава!

34

Анонимен

преди 2 години

Горките хорица. Ако са знаели за какво са работили години наред и отглеждали деца...Направиха ги просяци. Реве ми се.

33

Анонимен

преди 2 години

Прекалено фашистко е да им се изплащат веднага, затова - да чакат.

32

Видял

преди 2 години

До До германец Мой съсед първо частично ослепя от менте пиене, а после след мъки се спомина. Какво ли не го правиха лекари специалисти...колко ли пари дадоха - все тая.

31

Анонимен

преди 2 години

За два курса - 150?

30

До германец

преди 2 години

Отде я купуваш тая парцуца на по -2 лвНедей да рискуваш що народ си замина с тия ментета

29

Германец

преди 2 години

Типичният антиваксър одобрява новината. Ще прати майка си, с която живее, да иде да вземе 75-те лева. Знаете ли колко парцуца е това, на 2 лева килото, а?

28

Анонимен

преди 2 години

И пак си остават най - бедните хора в Европа.

27

Дедо Риц

преди 2 години

Ако ми дадат наследствена пенсия и да остане 30 години за внуците- МОЖЕ !!!!

26

До коментар

преди 2 години

Защото управлението е вид диктатура. А мотото на диктатурата са разделяй и владей. Освен, че ще инжектират една част, ще ги насъскат един срещу друг. За 75 лв.

25

Herr Muller

преди 2 години

Да, ваксините действат на възрастните възбудително и ги подбутват към правене на секс, а се знае, че сексът при мъжете, особено в по-напреднала възраст, често завършва с инфаркти. Това е много пинизчийски начин говърмьонтите да се отърват от дъртаци, като мен, но ние - дъртите - хич не се предаваме. (Считайте това съобщение, като майтап, но не изцяло! В края на краищата имаме нужда и от малко шеги из форума.)

24

Ха хи

преди 2 години

Господа пенсионери ролята на опитни зайци 75 лв ли е Дали няма да съжелявате?

23

Herr Muller

преди 2 години

Навремето имаше активни борци. Не само активните борци срещу фашизЪма бяха активни, но и техните деца, внуци, правнуци и цялото коляно ставаха "активни" Сега на активните борци срещу Ковид-19 ще се дават пари, а на неактивните - дръжки. Аве, нещо не е много у ред България.

22

Анонимен

преди 2 години

"Уморените коне ги убиват, нали..."