25

!?!?

преди 2 години

Защо най-силно замърсяващите като обществен транспорт и тежкотоварни автомобили са освободени от тези "ЕКО" стикери и стандарти...може би защото НАЙ-МНОГО ЗАМЪРСЯВАТ ЕЖЕДНЕВНО ,и освен това разбиват и пътната мрежа ..- къде са загрижените ЕКО плямпала..Поредната схемичка..някой да си печата и продава ненужни стикери - всяко мпс си има определена заводска екокатегория- нашенци отново откриват топлата вода..за пред Европата само пунта мара

24

Фактите !

преди 2 години

Нали това е НОМЕРъ , пари , пари , и пак пари , Фандъкова е станала РАБОТНИК на изнудвачи , както е И във енергетиката със шайката на герб !!

23

Анонимен

преди 2 години

Аз карам хибрид и ми дадоха евро4, а не евро5. А в талона на колата пише евро5. Къде е логиката - никъде. Просто да приберем едни пари, щото автомобилите много замърсявали. А това, че целия център го обикалям на ток и нема никви вредни емисии, никъв шум - нема никво значение. Догодина направо евро1 можете да ми дадете, с тия сини зони, нулеви обществени паркинги, доста сериозно се замислям дали изобщо да ходя до центъра.

22

Анонимен

преди 2 години

Мислех си да зарежа колата и да мина на волове или магаренце, но се оказа, че ще цапам повече защото много пър-дят!

21

Анонимен

преди 2 години

Мазут: продаден. Смет: изгорена. Данъци: събрани. Фини прахови частици: издишани.

20

От хората

преди 2 години

Тъпотия на n-та степен.Отивам с кола на 15 години и реален пробег 100 хил. км.и ми дават еко оценка,еднаква с кола на 8 год. и пробег от 350 хил.км.,която пуши като ...Абе умници,дайте стикери според годишния пробег.

19

позеленял

преди 2 години

"спрете да горите гуми и други отпадъци в ТЕЦовете" - думи които никога няма да чуеш от "зелените" Вместо тях ако виене за повече данъци и глоби за народа.

18

Анонимен

преди 2 години

отделно, цялата тая система струва стотици милиони, стикерите също някой ги произвежда и продава сложете 30% за крадене и ще разберете смисъла на всичко това

17

съвет

преди 2 години

отивате в Румъния, зареждате от тамошното гориво и минавате на преглед в най-близкия ни крайдунавски град и ще стигнете заводския стандартзащо караме таралясници, защото много ни харесва ли? това ни е стандарта, толкозкакво стана със субсидията за електрически коли? в Румъния е 11 000 еврокога ще забранят паркирането в градинките, което нанася тонове прах по пътищата? и кога ще почнат да ги мият? като искат чист център, правят безплатни паркинги около него + 10лв такса за влизане

16

dakotabg

преди 2 години

То хубаво,ама горивата,ще ги гледат ли?Защото,аз дизел не произвеждам,а гокупувам!

15

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се правят реални замери и да има глоби за сервизите извършващи технически прегледи. Колата ми работи на 800 оборота, а на таблото пише 3000 и естествено всичко е в граници. Е да, но на моята кола наистина е в граници. Накарах ги да я замерят реално. Но разни издухани дизели, но по-нови по гадина от моята кола са с по-висок екостикер.

14

Зозо

преди 2 години

Оня ден на един познат с Тойота Рав 4 - Евро 4, му дадоха Еко категория 1 при измерванията :))))))))))))))))))))))))))))))) Сметни какъв е дизела в БГ, чист мазут :)))))))))))))))))))))))))))))))

13

Анонимен

преди 2 години

Айде от януари с прегледите,отпадане на седемдесет процента от кошовете по улиците. Особено много бягащият тройка дизел с издънен DPF .

12

Ако...

преди 2 години

...наистина сте "прогледнали", че екостикерите са безсмислен допълнителен данък към общината, защо тези, които са го измислили ивъвелине са в затвора?! Не може алчни и откровено некомпетентни политици да си правят каквото си искат на гърба на Българския народ?!

11

Alf

преди 2 години

еко стикерите са си супер 6.3 амг има по висок еко от моя 1.2 тди страхотни са направо невероятно

10

Митьо

преди 2 години

Кой замърсява повече? Аз като карам 2-3 хил. километра годишно и изгарям 250л. нафта или някой стар автобус?

9

Анонимен

преди 2 години

Еко стикерите са си супер. Крайно време е половината опасни таратайки спиращи по тротоари и градинки да отидат за срап. Не може всеки с 500 лева да се метне на рдин сандък и да си прави каквото иска. Така приличаме на Бангладеш а не на Виена. Който не му харесва да се квалифицира и да изкара за нормална кола и гараж

8

Анонимен

преди 2 години

екостикерите с машина за пари на Софийска община. Тези в Софийска община са просто не адекв*атни хора

7

Анонимен

преди 2 години

То си беше очевадно каква е целта.

6

Анонимен

преди 2 години

Това ясно на почти всеки нормален човек. Но трябваше още една информация да дадете, на кого е фирмата печатаща тия стикери?