101

(^_^)

преди 2 години

Този вярно е подгрял като руски самовар, чак през ушите му излиза пара, сигурно от време на време почва и да свири, като надигне дамаджаната ... !!!

100

Пустиняк

преди 2 години

Айде Рашков, кажи си.

99

Анонимен

преди 2 години

До Манол от Криводол 109 Много еднотипни "различните" Ви никове, гербав трроле :)

98

Анонимен

преди 2 години

Интересно защо Тиквун не го викат ?

97

Анонимен

преди 2 години

До.54.60 милиона може да ги събереш и в куфарЗависи в какви пачки от банкноти саМного сте *** гербавите троляциТо е защото получавахте само"трохите"от трапезата на вожда виА той даваше по 5 хилядарки за 20 минути кефИ то дали изобщо е било"удоволствие"за плейметкитеИ дали са го правили принудително и насилствено,още не се еНо за в бъдеще и това ще се разбере,когато"кълбото"от змий,започне напролет да се разплита и започнат да изпълняват из дупките сиИ кожата да си смените пак сте същите гербер

96

АнонимеН

преди 2 години

МЯСТОТО НА БОЙКО РАШКОВ Е ВЪВ ЗАТВОРА ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА ФАЛШИФИЦИРАЛА ИЗБОРИТЕ И РЪКОВОДЕНА ОТ НАГЛИЯ ПРЕСТЪПНИК РУМЕН РАДЕВ СЪС СЪУЧАСТНИК ВАСИЛ БОЖКОВ И СОБСТВЕНИКА НА СИЕЛА НОРМА ВЕСЕЛИН ТОДОРОВ!

95

Катя

преди 2 години

До 95 Много си глупав ти , а не Борисов, защото не можеш да мислиш нормално.Изчегъртването го прави народа с избори и правилно гласуване.Престанете вече с това, че някой друг ви е виновен.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 92 Като кого, например? Гербав, дайте пример за един поне осъден от каскета ви :)

93

Анонимен

преди 2 години

Отговорът на Рашков ще бъде: Още утре ще ви покажа доказателства!

92

Анонимен

преди 2 години

Хахаха знае дръжки. Рашков знае само каквото е чул от една жена на пазара какво казва на една друга жена. Като знае - сега да каже!

91

До 100

преди 2 години

Ако беше бизнесмен,щеше да знаеш,че когато те изпраща Еди кой си,проблеми няма.Разбира се,че случаен клошар сам не може да изтегли подобна сума.Или се правиш на глупав и наивен,или наистина си такъв.

90

Анонимен

преди 2 години

Рашков не може да го барнете, той има извинителна бележка от Гълъбова че е аллкохолик.

89

До 96

преди 2 години

Лельо Петя гербава,колкото и да се пенявите вие лели и баби от ГЕРБ,влюбени в лоената топка,с вас вече е свършено.Възмездието идва много скоро.

88

БИЗНЕСМЕН

преди 2 години

аз когато тегля в брой, правя го много рядко, та попълвам в Банката 4-5 документа... бих искал да видя малоимотен и малограмотен КАК ще ги попълни и то с пълномощно

87

Анонимен

преди 2 години

Преди Борисов в Гърция ходихте като роби по нивите, по негово време разбрахте, че има море там, нооо, скоро пак ще ходите като роби.

86

Анонимен

преди 2 години

Щом и Кьовеши взе на абордаш някои ключови разследвания,считайте с какво доверие в ЕС се ползва Гешев и прокуратурата като цяло.

85

Анонимен

преди 2 години

Жалко,че падна властта на човекът с хиляди професии-милиционер,министър на мвр,,бодигард,кмет,премиер,футболист,полиглот,сазващ етикета на държавник-заретнати ръкави,ръце в джобовете и шкембе напред.Конграчулейшън,ние всички парле ву франсе.

84

Петя

преди 2 години

До 74 и другите пси...хично болни.Облекчавате ли се като си споделяте болните мечтания.Трябва да ви разочаровам.Ще видите Борисов осъден на куково лято , за скалъпени мръсотии няма как.Абе как иначе тия мошеници щяха да ви излъжат да гласувате за тях , ако не лъжеха и не творяха долни помии.Как бе бала..мурняци?Много се радвам, че сега управляват,защото всичко което сътвориха ще им излезе през носа, и на тия които гласувахте за тях.Заслужихте си го и трябва да изпиете чашата с отровата до край

83

Анонимен

преди 2 години

Да, Рашков може да е пиян, но утре ще изтрезнее, а Борисов е глупав и утре пак ще е глупав. Вместо да изчегърта комунистите се остави да го преметнат.

82

Анонимен

преди 2 години

БОЙКО БОРИСОВ ОТ ПЪЛЕН ВЪЗХОД ДО ПЪЛНО ПАДЕНИЕ ЗАРАДИ СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ.