29

555

преди 2 години

Академикът Андрю Уейкфийлд обясни истината за чудовищните експерименти с ваксината срещу Covid-19! За тъмната и пазена в тайна страна на ваксината срещу Covid-19 алармира публично с видеовръзка британският академик и светило в областта Андрю Уейкфийлд

28

Анонимен

преди 2 години

Ще ги набодат. Вижте януарския фиш на един ковид " доктор". Бонуси, първи линии, 13та заплата, бонус поставяне на ваксина, 14 та заплата. Основните им се губят някъде в цифрите. Свят да ти се завие.

27

555

преди 2 години

Академик д-р Андрю Уеикфийлд обяснява какво може да се очаква от ваксините във видео: https://thebulgariantimes/%d0%90%d0%ba%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%bc%d0%b8%d0%ba%d1%8a%d1%82-%d0%b4-%d1%80-%d0%90%d0%bd%d0%b4%d1%80%d1%8e-%d0%a3%d0%b5%d0%b9%d0%ba%d1%84%d0%b8%d0%b9%d0%bb%d0%b4-%d0%be%d0%b1%d1%8f%d1%81%d0%bd%d1%8f/ Ако линка не отваря напишете титлите и името на гугал

26

ЖИРАФ

преди 2 години

До 21 - "защо мислите че се разболявате само от ковид бре умници" - защото всичките се тестваха и изкараха положителни тестове бре, мозък.

25

Анонимен

преди 2 години

Махнете звездичките, за да получите линка. Гледайте филма ПЛАНДЕМИК с български субтитри. http***s://plande***mics***eries.***com/plan***demic-bulgarian-subtitles-български-субтитри/

24

Анонимен

преди 2 години

Тангра иска жертвоприношения! Почвайте с децата!

23

факт

преди 2 години

Нищо педиатрично няма във ваксината, освен дозата. Това са същите препарати със същата токсичност, но приложени в детска доза и НЯМА КАК ТОКСИКОЛОГИЧНИЯТ ИМ ПРОФИЛ ДА Е РАЗЛИЧЕН...И АКО ПРИ ВЪЗРАСТНИТЕ СМЪРТНОСТТА БЕ ПРИЕМЛИВО НИСКА СЪЩИЯТ % ЗА ДЕЦАТА Е АБСОЛЮТНО НЕДОПУСТИМ!

22

До 33

преди 2 години

Антиваксър сектант. Глупостта не познава граници.

21

до 27

преди 2 години

Гнyceн си ти бе ваксаджийски ***. Повръща ми се от продажници като тебе.

20

Тракиец

преди 2 години

Оставете поне децата безсрамници.

19

Ей че сте кратуууни

преди 2 години

Защо ли видовете грип се изкарват от децата по-леко от родители и от възрастни?? Защото начина на живот при децата е различен: 1) мноогоо движение; 2) многооо позитивизъм -това директно влияе на имунната система; 3) желание за живот (това най-много влияе на лечението). Колко възрастни сте ги видели да правят сутрешна гимнастика, през деня да се разхождат ежедневно поне по 2 часа; и да се хранят само с по 1 ястие на хранене (а не с по10 кифтета, супа и дисерт,щото мога да си го позволя :) ) !!

18

Анонимен

преди 2 години

Плевен посегна на децата.. Защо не разкажете за мръсния кмет който загробва общината? сега е упрял до децата..

17

До 24

преди 2 години

Жалко и трагикомично е , че се вкарвате в някакви конспиративни филми вместо просто да се ваксинирате . 30 000 българи загубиха живота си, жертви на гнусната ви пропаганда. И още много хиляди ще го изгубят.

16

Анонимен

преди 2 години

Сзо препоръча да се ваксинират с приоритет бременните. А вие послушахте ли ги? Сзо каза първо да се ваксинира Африка и след това да се ваксинират деца, защото има риск от неваксинираните държави да дойдат нови мутации. Както и се случи всъщност. Никога не са казвали, че децата не трябва да се ваксинират . Стана въпрос за приоритети.

15

асд

преди 2 години

тука коментиращите против ваксинирането на децата са или дръти пенсионери или останали вкъщи стерилни феминистки които си нямат друга работа .

14

Анонимен

преди 2 години

СЗО не препоръчва ваксинация на деца, нито 3та доза, защото Африка и бедните държави не са ваксинирани достатъчно дори с 1 доза. Искат да дарим ваксини там първо. А не че има риск или е рисковано да се ваксинират деца. Но богатите държави са егоистични и искат да спасят първо собственото си население. Както обикновено, богатите печелят, бедните чакат реда си. Децата в Европа, САЩ, Китай, Австралия, Япония, Корея, ОАЕ и въобще навсякъде в цивилизацията се ваксинират и вече достигат до 80-90%.

13

Анонимен

преди 2 години

долу всеки споделя как го бил изкарал - защо мислите че се разболявате само от ковид бре умници?? Други грипове, настинки, болести няма ли? Само ковид ли е по света всички други болести се изпокриха ли какво ли ?? Хайде мислете вече с тия обработени изпразнени от разум глави ...докато играете играта наречена пЛандемия ще ни тормозят и дресират и поробват

12

Анонимен

преди 2 години

Защо лъжете така нагло?? Дори и към децат али нямате милост и искате да ги избиете или най-малкото осакатите за цял живот?? "педиатричната ваксина "Comirnaty" - такова нещо педиатрична ваксина нямааа!!! Името Comirnaty е търговското наименование на Phizer - това е абсолютно една и съща отрова от която измират ВСЕКИ ДЕН много спортисти и десетки хиляди хора по света . Набодете ли децата си с това нещо вие ги убивате ставате убийци на собствените си деца!

11

Sofia Centre

преди 2 години

СЗО онзи ден обяви ,че не се препоръчва ваксинация на деца.

10

Прокурора на Пелишат

преди 2 години

По въпроса за Плевен та това е най-пропадналото селище на стария континент.От къде да започна мръсно,мизерно,обезлюдено,грозно зле управлявано това е селището Плевен! Не пожелавам на никой да замръкне там...