34

anonymous

преди 2 години

До АнонименИскаш да те съжаляваме, че не щеш да дадеш 5 лева за детето ли? Продължавате да се излагате. Изобщо няма значение каква е майката и дали я харесвате и какво била заявила...

33

Анонимен

преди 2 години

До anonymousА ти, ..., знаеш ли какво е в съда да заявят: "Не искам нищо - искам пари!" И съдията да те изгледа тъжно и да ти каже (без да се протоколира!) "Момчееее, много си го закършил...." Аз сам го изживял... Та не ми говори небивалици...

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Остават стари моми бе мъже.

31

Анонимен

преди 2 години

Не от всеки мъж става баща. И имам предвид Баща, а не осеменител. Скъпи жени, моля: не размножавайте ше бе ци или поне го махайте навреме, за да не броди кофти материал по улиците, а вие да си вгорчавате живота. Имайте високи изисквания към мъжа до вас, читавите са рядкост, но все пак ги има.

30

Анонимен

преди 2 години

Тия от Бащи-ГЕРБ ли са?

29

anonymous

преди 2 години

За какви материални облаги се говори тук. Как една жена се облагодетелства материално със 160 лева издръжка, при положение, че разходите за едно дете са поне 400 лева месечно. Как не ви е срам да искате споделено родителство, не за да виждате по-често децата си, а за да не давате и 5 лева за това дете?? Накрая майката пак ще плаща учебници, дрехи, месечни такси и всичко останоло. Издръжка трябва да се плаща, независимо дали родителските права са на майката или на бащата.

28

Анонимен

преди 2 години

Няма да правят деца тогава. Бързат да правят секси после реват, че жените са гадни.

27

L.

преди 2 години

Да бяхте се борили да запазите семейството си, вместо да плачете пред разни институции. На децата им трябва майка и това е откак свят светува!

26

Анонимен до 23

преди 2 години

Мъжете се развеждат когато си намерят нова, но тя ги прави на луди и те хайдеее.или ако са на 50 , за да вземат някоя на 25-35. Иначе си кютат и си ходят. Слагат едни снимки във фб и то е една семейна идилия, а после ги гледаш..с профили в елмаз или ги срещаш и двамата по затънтени заведения.

25

Анонимен

преди 2 години

Въпроса е много сложен. По неволя познавам млада жена, която излъга хитро едно добро момче и по съвет на нейната майка го "вързаха" с брак.Сега ако разбере истината и поиска развод ще трябва да и плаща висока издръжка. Брак не трябва да се подписва с лека ръка. Много съжалявам.

24

В.

преди 2 години

Мъже срещу Жени, Жени срещу Мъже. Отврат.

23

Анонимен

преди 2 години

Още малко и ще искат Истанбулска за мъжете! Ама не, то нали мъжете са насилниците! Жените милите те все са жертви на мъжете! Няма вариант да се промени тази парадигма на митутките и боркините за женски пишман права!

22

мда

преди 2 години

днешните българки са откачени и не трябва да им се оставят деца. Цял живот нищо не са постигнали освен с дупката между краката си и после тръгнали с претенции, защото са родили пфф

21

Анонимен

преди 2 години

Живеят без бракове и не се знае кой е и бащата.

20

ЕДИН ОТ МНОГОТО

преди 2 години

До 39 Пийте си хапчетата редовно и ще бъдете много щастлив....

19

Анонимен

преди 2 години

Какво ще рече "обезбащяване"? Нещо ново е за мен.

18

Анонимен

преди 2 години

Всички разведени жени отмъщават на бившите си мъже като пречат на децата да се виждат с тях и постоянно настройват децата.Понякога това приема формата на брутален терор, понякога е по финно, но е винаги.И понеже рядко могат да мислят по- дългосрочно от днес, представа си нямат какви психотравми нанасят на децата си.Важното е да е на моето и да е тук и сега.

17

Анонимен

преди 2 години

Това е нож с две остриета... Има "бащи", които са единствено осеменители и нямат никакви права на подобни претенции...

16

Анонимен

преди 2 години

протестът е безмислен, онази я интересува само как да махне Гешев. Очаквам да обвини Гешев за проблема

15

??

преди 2 години

Има ли сред протестиращите бащи на деца с увреждания или такива не горят от желание за споделено бащинство? А, герои на нашето време?