94

тази синоП.ичка

преди 2 години

...защо си мисли ,че светът се върти около нея...?????

93

уфььь...па тая..

преди 2 години

и нейната кола...а бе боли ме оная ми работа за Плювко,метресата му и колата им...!Айде ЪРььь У ЛЕВО!

92

Анонимен

преди 2 години

Каква грозития е тая, не е истина. Нарочно ли си е направила носа толкова чип или майка и е рускиня?

91

В.

преди 2 години

Може да са били от КОМПИ. Нали охлюва беше вкарал комисионните си в Гърция за имоти

90

Анонимен

преди 2 години

Ми да вземе да го "познае", но не съм сигурен, че има съд, който само на това основание да осъди човека.

89

Анонимен

преди 2 години

С този случай много хора трябва да разберат че няма богопомазани.Всеки може да се окаже на нейно място.Въпросът е защо изобщо е нужно това.

88

Анонимен

преди 2 години

Ако я караше малко по-скромно, нямаше да й откраднат колата. Моята що никой не иска да я краде?

87

Туй е човек от заная

преди 2 години

Баце остана без работа, изpитаха го, а той си е стар занаятчия лежал е в дpaнголника в Унгария или Чехия за aвтокражби по Европа преди да излъже плебса да то избира над 11 години!!!!

86

Анонимен

преди 2 години

Тая па орева света за джипа си, като че ли мъжът й не може да й купи нов.

85

Анонимен

преди 2 години

До Деси Банова,Ами това е държавата оставена ни м..утрите, на които мъжът ти прислугваше, а те го пляскаха по челото

84

Пор

преди 2 години

Сериозно ли си мислите, че за да копира някой сигнала на дистанционното трябва да се блъсне в човека, който го носи. Някъде писаха, че апаратурата струвала 20 000 Евро и крадеца наскоро си я купил. Откриха ли я тая апаратура? Пък в 24 часа отдавна имаше, че джаджа струвала от порядъка на 200-300 евро и с нея се крадяли коли. Кое е вярното?По-скоро фърля кьорфишек, какъвто я съветват полицаите, а те следят основните заподозрени и ако има нещо вярно, някой все ще реагира прибързано и ще го хванат

83

Анонимен

преди 2 години

Един експресен съвет към всички. Карайте като мен 20 годишна щайга и даже не я заклйчвам. Когато карате лъскави бараки влезате в полезрението на Мутрите. А влезнете ли в полезрението им сте обречени и господ неможе да ви помогне. Мутрите имат хора навсякъде. На тази синопичка джипарата вечее извън граница и никога няма да го намерят. Мутрите имат свои хора на границите и бързо изнасят автомобилите. Нов авотомобил даже в Герамания не карат защото ще им го приберат бежанците.

82

Тралала

преди 2 години

Пак с една кола ни занимават.

81

Пожалете ни!

преди 2 години

Пожалете ни поне по празниците и не ни навирайте тази постна женица в очите! Тя и съпругът й са някакви социални ексхибиционисти - то бива жажда за внимание, бива, ама чак толкова! Баста!

80

aa1830

преди 2 години

Явно застрахователя не е искал да плаща, звъннал е на хората си в МВР и нещата са се наредили.

79

аа1830

преди 2 години

Смешното е не открадната кола, смешното е как се жалват тези манекенки по ТВ сякаш са нещо повече от останалите, които имат много по-малко, работят много повече, чиито коли също изчезват и куп други много по-съществени проблеми но не реват по медиите. Ако караше кола като масовия човек а с парите за джипа да бе направила нещо благородно без да го обявява по тв щеше да е по-смислено.

78

Пешо

преди 2 години

Дано се намери автомобила, а извършителите да си понесат последствията, напук на всички ***, които се радват и подкрепят извършеното престъпление.

77

Следваща новина

преди 2 години

Деси Банова болна от злокачествен рак с разсейки. Всичките богатства и лукс не могат да и помогнат за лечение.

76

Анонимен

преди 2 години

Голям пиар си направи Деса покрай колата.

75

Анонимен

преди 2 години

Да е жива и здрава и весела Коледа на Деси Банова тя е много интелигентно красиво и умно момиче с визия и дух.Може да има всичко,което пожелае.Нека си кара новата кола с късмет и здраве и да почерпи за да и върви по 'вода'. Гледайте с добро око хората радвайте се на техните успехи ,придобивки и щастие и не злобейте! Злобата и завистта са деструктивни.Запомнете,че сте там където сте заслужено.Научете се да се радвате и да се съпричастни и в мъка и в добро с хората инак вечно ще сте бедни и злобни