91

Още ли си

преди 2 години

Мислите, че ваксините помагат? 15% от поченслите са ваксинирани! Процентът сред ваксинираните започна да расте.

90

(-_-)

преди 2 години

В същност трябва да се вземе под внимание и възрастта на починалите.. Така извод може да се направи, че третираните с експерименталните умират, ама по-благо..

89

до 105 от славянин

преди 2 години

Няма нужда да лъжеш нещо, което го няма!

88

славянин

преди 2 години

Не съм набоден, няма да се набода, нямам антитела, не нося маска на носа и четири ''страшни'' вълни на ''страшната пандемия'' не можаха да ме съборят! Не мога да разбера какво ме пази тогава!?

87

(-_-)

преди 2 години

Гънем числата само и само да се боднат още народ.. Ми практически съотношението е 1:1,което означава... Познайте какво?Весели празници!

86

Ко Си Га

преди 2 години

Само със сертификат на хартия можеш да излъжеш в ресторанта и в мола, но не можеш да излъжеш вируса .

85

Ongabdons

преди 2 години

85 не са, значи 15 са. По официални данни в Бг 25 са ваксинирани, но ако махнем онези с фалшивите значи реално излиза, че няма значение дали си или не си. Защо никой не прави този смислен анализ в национална медия??? Ваксините не носят никаква полза.

84

Анонимен

преди 2 години

До АнонименНали се сещаш че многото добри болници които бълнуваш че трябвало да съществуват струват хилядократно повече от ваксините...Ти ли ще платиш?

83

Анонимен

преди 2 години

Като искат! Някой да ги кара насила да се ваксинират? Те си знаят, само тези с фалшивите сертификати трябва дазнаят, че Ковид-а е неграмотен и не може да чете.

82

Анонимен

преди 2 години

Според публичните данни на Единния информационен портал. Брой поставени дози - 3653426 дози. Брой на ваксинираните със завършен ваксинационен курс - 1897154 човека. Брой хора с поставени бустерни дози - 251047 човека. Нещо пак да не ти е ясно?

81

До 98

преди 2 години

Данните са публични. Това, че не ги знаеш май те кара да се съмняваш. Знае се колко игли трябват за тази статистика - една за еднодозовата ваксина на Янсен и две за трите двудозови ваксини използвани досега в България.

80

До 97

преди 2 години

Посмали малко с броя ваксинирани. По колко игли слагаш за 1 ваксиниран?

79

Анонимен

преди 2 години

Тук се твърди, че ваксинираните в България били 15%, 20% или даже цели 25% Ами да направим сметката. Имаме 1,9 милиона ваксинирани на територията на България. Ако са 15% то в България живеят 12,7 милиона. Ако са 20%, то в България сме 9,5 милиона, а ако са 25%, то в България сме 7,6 милиона. Отделно имаме над 3 милиона български граждани живеещи в чужбина и които се ваксинират в чужбина. Хайде да поспрете с лъжите.

78

Реалист

преди 2 години

Тези 15% са еднодневен процент и е погрешно да се обобщава на негова база. За последните 7 и 14 дни починалите от Ковид-19, които са ваксинирани са 8,13% и 8,34%. Тези 8% при около 60-70% ваксинирани от живеещите в България на възраст над 40 години, показват, че от ваксините има голяма полза. От Ковид-19 много рядко умират хора под 40 годишна възраст, поне засега.

77

епидемиолог

преди 2 години

Освен че не сте взели предвид процентното съотношение на неваксинирани към ваксинирани в България, взехте ли под внимание че тези които починат преди 14тия ден след ваксирането, не се броят за ваксинирани? Хайде най-после се вземете в ръце когато пишете такива статии или поне спрете да ги пишете.

76

До 91

преди 2 години

Седни си, слаб 2 по логика и аритметика.

75

Факт

преди 2 години

Вчера са починали от Ковид-19 6 човека, които са били ваксинирани. 1 от групата на 60-69 годишните, 3 от 70-79 годишните и 2 от 80-89 годишните. От най-рисковата група - тези под 60 години, няма починали от Ковид-19, които да са ваксинирани, нали така ....

74

11

преди 2 години

Значи 15% са били ваксинирани. При ниво от 25% ваксинирани в България, значи при 100% ваксинирани ще бъдат 15 Х 4 = 60%. Като се има предвид, че заразносгтта ще е по-голяма, тогава пак ще отидат като абсолютен брой, колкото сегашния брой. Следователно, за къв чeп са ни ваксините, още повече, че сегашните не са за микроня?

73

Анонимен

преди 2 години

Споко, аз бях болен, вече се чувствам по-добре, тежко ги изкарах, но до болница не се стигна. РЗИ не издаде предписание , нито за тест, нито за карантина на двете ми деца и жената. Казаха само ако имат симптоми. Чудех се дали да ни ги тестваме на частно, но трябваше да избираме дали да ядем и да има за лекарствата или да платим тестове.Та те си ходеха на училище и работа с градски транспорт. Явно не е толкова страшно щом ги оставиха да си обикалят, който където си искат.

72

Хм

преди 2 години

15% починали ваксинирани всъщност е доста висок процент, при това повечето ваксинирани не са в най-рисковата възраст.