77

Анонимен

преди 2 години

Не слушахте Мангъров. Сега седнете на неговия!

76

Анонимен

преди 2 години

Омикрон е последния стадий за тестване на стадото, дали е така ще видим, зависи от медиите :)) Ако кажат на медиите, че има опасност от нов вирус, бъдете сигурни, че ще ви продухат главата :)))

75

Анонимен

преди 2 години

Ама нали първо д-р Бил ГЕЙтс каза че пандемията ще свърши пролетта. Все пак той го е поръчал и знае кога ще му мине времето.

74

НикогаПовечеСДС-Чума

преди 2 години

Да не стане като със СДС-Чумата - уж за кратко ни я натресоха краварете,а тя повече от обещаното, докато окрадат и разрушат всичко.

73

555

преди 2 години

Задавате ли си въпроса защо ковид19 почти не засяга децата? Отговора е много елементарен -коронавируса не убива ,той е катализатор за летален изход при хора със сериозни заболявания-високо кръвно, диабет, увредени коронарни артерии, увреждане на микроциркулацията в белия дроб,проблеми с бъбреци ,черен дроб,раково заболяване, трансплантиран орган , затлъстяване,сърдечни проблеми. При аутопсии са констатирани такива проблеми и то най-вече при възрастни хора , а при децата почти на 99.99% отсъстват

72

Професор Пръц

преди 2 години

Не забравиха да напомнят,че трябва да си бием годишна ваксина?Дори и съвсем да изчезне вируса ,пак можем да си бием бустерчета,за да спим спокойно.....Така ще подпомогнем световната икономика и най-вече фармацията...То бустера не вреди,дори и да няма вирус...

71

К

преди 2 години

Дойче зеле пак лъже. С над 70% е намален рискът от хоспитализация при Омикрон. Отворете и прочетете. Вече има авторитетни научни изследвания. Пандемията свършва напук на ненаситните за власт и пари. Природата не позволява на тези сатанисти да потиснат света.

70

Анонимен

преди 2 години

Международен анализ на Pheizer показва, че лекарството намалява смъртността с 89 процента.- Между нас казано колегите от рекламен отдел са допуснали грешка и са пропуснали една запетайка между 8 и 9, така че 8,9.

69

Галин Костов

преди 2 години

"Това би означавало, че няма да има вече пандемия, а че отслабена версия на вируса ще се появи тук-там локално или сезонно точно както грипа през зимата. Ще се предпазваме от това, както и от грипа - с годишна ваксинация.":):):):) Никога не съм се боцкал за грип и няма да изневеря на себе си. Не ме страх от грип, коронка и настинка. Лекувам ги с греяна ракийка. Няколко приятели които редовно се боцкаха за грип след което задължително боледуваха, вече се отказаха и не го правят. Наздраве!

68

Анонимен

преди 2 години

Щом се виждал края на пандемията и светлината в тунела, оти ни искате все по-неистово сертификати? Нещо не е съвсем така, май? Хайде чакаме да го измислите по-логично.

67

Анонимен

преди 2 години

Скъсаха се от лъжи. Че кой ще пусне това златно яйце, наречено коронавирус? Но важното е народа да се утешава отвреме навреме и да успокоява топката, а после.юруууш на маслините.

66

555

преди 2 години

В онлайн интервюто д-р Атанасов споделя впечатленията си от международен уебинар с други патолози от Европа. Като основен извод той посочва това, че колегите му от чужбина не са открили данни за нито един случай, в който пациент да е е починал конкретно от Covid-19. Вирусът се е явявал по-скоро като съпътстващо заболяване, което е допринесло за влошаването на цялостното състояние, но не е първоизточник за смъртта.

65

Оставка

преди 2 години

Нашият национален експерт консултант баба Радка твърди нещо съвсем различно. На кого да вярвам, на експерти или 80 годишни кабинетни бюрократи?! .

64

Анонимен

преди 2 години

Заведенията са празни, поне повечето, но мен ме интересуват правата на човека и това че го манипулират чрез медийния вирус :)) Ако беше страшно, щяхме да го видим нали, все пак 2 години минаха, все още чакаме чувалите с трупове, те така и не се вяснаха реално, само медийно приказват глупости, щото им дават пари за това :)))

63

Анонимен

преди 2 години

Все си мисля, че те ще измислят нови щамове и ще ни плашат и рекетират до безкрай!

62

Анонимен

преди 2 години

Интересното е че Файзър е разрешил производството на генерични таблетки Paxlovid за бедните страни към които спада и България и курса на лечение излиза 20 долара за 5 дни, но у нас продължава да се купува от болниците на цена от 500 долара за 5 дневното лечение и се намира само за ¨¨специални ¨¨ хора, като управляваши или техни близки.

61

Анонимен

преди 2 години

До Ваксан Абе, заведенията у нас не си прав, че били пълни. Грам не искат сертификат и са препълнени. В петък бях и мога да ти кажа, че нямаше място яйце да падне. На никой просто не му пука и никой не проверява нищо вечерта късно.

60

ВИЖДА СЕ КРАЯ НА

преди 2 години

ПАНДЕМИЯТА... ДА ВИЖДА СЕ. А ПИТАМ АЗ: ЗАЩО СА ТЕЗИ НАПЪНИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ ХОРАТА??!!??. ДОРИ И ГИ ЗАДЪЛЖАВАТ. ЗА ДА СТАНАТ БОГАТИТЕ ПО БОГАТИ. ИДОКТОРИТЕ ДА ЗАРАБОТВАТ.

59

Ямболски цървул

преди 2 години

Сега вече ще си онанирам спокойно при тази блага вест!

58

Единствено ако ....

преди 2 години

....спрете да гледате , манипулативните медии ...тогава има надежда да се събуди Народа !!!