96

Цъ

преди 2 години

Цъ- Цъ! Може би - да, а може би - не! Тука има, тука нема! НАУКА???? ХМ.

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105Бех писал тука, че ходих в една болница, че бех свидетел на драма в барчето на болницата :( Жената на един изтрещя, чак на мен ми стана неудобно, обвиняваше всички лекари, мъжа й се чудеше как да реагира, беше много тежко положението :( Иначче има кадърни лекари, но те са 10%, другите са леш :)

94

а дано

преди 2 години

Ама надали. Аре наздраве и весели празници.

93

Анонимен

преди 2 години

За нещастие, ходих на свиждане на няколко познати по болници и изведнъж един се сети-"Трябват калцуни, ама айде вече си до вратата, минавай" Антисанитария отвсякъде. Иначе специализантите суперлюбезни люде, но кво ако пипнеш вътреболнична инфекция? Я спрете да ме будалкате с вашите ваксини, дето спасявали света.

92

Анонимен

преди 2 години

С Делта варианта ефикасността от ваксините е 40%, с Омикрон ще е много под това, но този вариант е много слаб и е като настинка.

91

Анонимен

преди 2 години

Майка ми имаше отвор в гърлото (тези които имат такива случаи, ще мне разберат), тез в бързата помощ не знаеха какво да правят, накрая е убиха в болницата, че да не се занимават. Абсолютни ..или са тези, така наречени медици, после им пляскайте от балкона за благодарност :)))

90

Трябва!

преди 2 години

Приемствен човек, трябва практики човек, трябва учител човек, аз съм артист повече отколкото предишно изброеното - пък и цялата тая публичност дето се наложи, беше наложителна - аз иначе си скитам и си работим па после като стане стане! Много трябва един небюрократичен човек Стефане , аз мойто бюро е с колелца ама не моем... Ще ми вземе акциита...

89

Лили

преди 2 години

Аз съм взела информирано и мотивирано решение да не се ваксинирам. А това "може би" звучи супер информирано и професионално от устата на лекар...нямам думи вече!

88

Анонимен

преди 2 години

Първо оправете първобитната и античовешка здравна система в момента и тогава може да се замисля над съветите ви. Но сега където и да влезете по болниците е като палестински бежански лагер. Смрад, болните захвърлени, пи каят и се рат къде падне, хигиена нула. Никой не ги поглежда. Изключения правят 1-две болници, но не съвсем. Е, как да няма смъртност? Даже се оказахме много яки и не мрем като мухи, както би следвало при такива условия.

87

преди 2 години

Ако оживееш - имаш сеемсеипет лева за илачи. Ако не оживееш - родата да търси бързи и лесни кредити да те копат !Изглежда добър залога, не ли ?!

86

Анонимен

преди 2 години

Е, дали разбираш що си рекъл? Демек, все едно дали ще се ваксинирам, но ако не го направя, поне ще съм си така, както съм си сега и няма да се притеснявам от усложнения от ваксини-вие съвсем вече не знаете на кой свят сте.

85

Анонимен

преди 2 години

Единствената ви защита е имунната ви система. Само тя може да се справи със заразата. Затова има случаи и на 90 - 100 г. хора, които се справят с вируса, а такива на компрометирана имунна система умират на 30 - 40 г.

84

Анонимен

преди 2 години

Защита 50 на 50 е май едва ли не вероятно горе-доле - или я има или я няма.

83

Анонимен

преди 2 години

Те всички "елексири" дават 50% вероятност против грип, тъй че грабете народе......хахахахаха :))) Все пак евала на Симидчиев, че се осмели да каже истината с половин уста :))

82

Анонимен

преди 2 години

Може би ще е 50%, може би ще е 30%, а може би ще е 1%. След като го няма у нас, може би не трябва да се предполага каквото и да било. Карай, важното е да има интервю!

81

Анонимен

преди 2 години

като хвърля стотинка шанса ми е същия

80

Гледай го уе!

преди 2 години

Вика ми вземи прекрати тая вражда! Бе тия откак са си домъкнали колониалните *** тука преди век и нещо само поразии правят на местното население! "Света Неделя" гръмна половината патриоти и другата половина насъска по комунистите. Септемврийското въстание много повече жертви от Народния съд! Въпцарав, Смирненски, Гео Милев, Стамболов ... А сега си забъркал още по-големи свинщиииниии с образованието и общините и изкуството. Конституция и закон не спазваш ...1 милион човека мъртви - Как бееее?

79

х

преди 2 години

Не е възможно. Вълшебните елексири дават безсмъртие.

78

Леша

преди 2 години

Ако си инжектирате 2 наведнъж, защитата става на 100%. Питайте някой математик.

77

Анонимен

преди 2 години

Все тая, така или иначе няма да се бода с бoклyцитe ви.