7

Анонимен

преди 2 години

До ДРОнег, не си прав. Цената на тока е пазарна не е фиксирана. Дори за битовите потребители има регулатор, който я увеличаваше в последните години. С операторите има подписани договори които те нарушават явно.

6

до ДДРОнег

преди 2 години

щото буци 12 години НИЩО не направи да въведе нова мощност в Белене или в Козлодуй, които са източници на едтина българска електроенергия. Първо беше гьол, после наля милиарди в този гьол, разбирай източи, после плати реактора, чудеше се какво даа го прави, изгуби 12 български години в правене на нищо и крадене, вместо днес да имаме още един работещ реактор с евтина енергия. Това направи буци от банкя до сега. Да видим Кирчо какво ще твори...

5

КЗП-ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ НЕ С

преди 2 години

Добре, че са те-КЗП, че да ми кажат как да си прекратя договора, който иначе съм разписал на фиксирана месечна цена за 2 години! Това КЗП *** за зеле не става от него, преди нямаше картел на търговците на горива, нищо че в цялата страна цените бяха едни и същи на всичките вериги до стотинка, сега няма пак не е проблем това, че и двата оператора, а предполагм скоро и третия ще увеличат ей така случайно цените! Олигопол е една думичка, която се учи по иконимика в първи курс, за който е учил де..

4

ДДРОнег

преди 2 години

Защо за едни може , за други не може ?!___Защо позволихте ел.токът да поскъпне няколко пъти тогава ?!

3

Кой обра касата

преди 2 години

Асане, става въпрос за мобилните оператори, не за тиквата. Ако знаеш нещо за тиквата, свидетелствай и го осъди. Недей като Г нома или Ч***шков да хвърляш само кьорфишеци.

2

Анонимен

преди 2 години

Промяната на радеф е факт!!!

1

Асан

преди 2 години

Баламосват народа за 1 лев , а Тиквата отмъкна 60 милиона у чували от Хемусгейт :)))