11

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Там е проблема на зърнара.Просто не си е платил на чекменджето

10

Анонимен

преди 2 години

Влезеш ли в НАП нормален ще излезеш минимум с невроза. В тази институция всичко е направено така,че да унижи човека и му създаде максимум неприятности. И в други институции у нас е така. Мой приятел три пъти печели дела срещу институция за незаконно уволнение, но всеки път, когато се връщаше на работа го уволняваха отново.

9

Анонимен

преди 2 години

Нали Влатко Горанов бил разработил схемите. Имаш оборот над едиколко си милиона или печалба над определена граница и мафията герб те взема на мушка. Праща бухалките НАП, ДАНС, МВР, Прокуратура и те почват докато не ти вземат бизнеса. Та и този влязъл в обхвата на схемите от Горанов и го почнали.

8

Анонимен

преди 2 години

Слаба бира е този явно . Няма нерви да работи , нито явно добри счетоводители . А и кой знае как е работил и дали е бил изряден изобщо. Проверявали са го , имат право . Просто Кире кво каза ? Плащаме глобата и продължаваме , премиер стана . Този за една глоба ще умре. Като няма нерви да ходи на социал в германия . В бугариста се искат нерви. И оборот от 4 милиона за година в търговията е нищо работа. Това не са сериозни обороти за да плашиш гаргите.

7

Анонимен

преди 2 години

То нормалните хора бягат от тая мафиотска държава той бизнес дошъл да прави хаха

6

анонимен

преди 2 години

Хм, всеки ваксиниран и приет в болница, ако тръгне да съди държавата, къде ще му излезе края?

5

Асан

преди 2 години

Бирника колко е платил за 19 отпаднали акта - 2 милиона ? :)))

4

Анонимен

преди 2 години

Трябвало е да кеши на мизерниците и проблеми няма. Те се отчитат нагоре по веригата,та чак до шкафчинциту. Не случайно няма една сериозна фирма в България.

3

до 1-ви пееерас

преди 2 години

Дърт, всеки хлебопроизводител може да си купи истинска пшеница, свободен пазар е...

2

Анонимен

преди 2 години

Тоя тръгнал да работи без да отчита % на правилните хора. Да се радва че само ТЕЛК е получил, а не 'инфаркт' като Мишо Бирата или изгнание като Черепа или билет за Сърбия... леко му се е разминало.

1

Анонимен

преди 2 години

Обаче за друго е прав. Държавата мачка тук всеки. Заатова и хората избягаха. Няма осъдени политици. Москов трябва да бъде осъден за опита му за вграждане на животинска система с пръстови отпечатъци в болниците. Цветанов трябва да бъде съден затова че държавата е осъдена многобройно в Страсбург заради него. Борисов трябва да бъде съден заради липса на воден кадастър наводнения и безводия над 10 години, а лъжите му чак сега спряха.