25

пеши

преди 2 години

а никой не проверява защо мобилните оператори разполагат с хиляди чисто нови автомобили които не се спират а ние им плащаме чрез високите сметки бензина !

24

Евроатлантик

преди 2 години

Дране до дупка,никаква аванта.

23

Анонимен

преди 2 години

А тое с кредитите кво ги чака, бедна им е фантазията :)

22

Чичо

преди 2 години

Давайте,давайте всички да увеличават,кой каквото може.Накрая да не стане като приказката на Настрадин ходжа за магарето-,,Ей това магаре тъкмо го научих да не яде,то взе че умря,,

21

До 14

преди 2 години

То да бяха само банките и операторите ... и без двете си можем. Но без храна и енергия не можем. А това се вдига много повече.

20

Тато из Правец

преди 2 години

Кокорко и Канадчето дойдоха на власт и скъпотията започна! Толкова спокойно беше при ГЕРБ !

19

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Естествено ,че народа плаща накрая :) Кой ви би по главата да сменяте нещо работещо от поне 10 години ? Да имаше разни бъгове и можеше по добре , но във всички случаи сега е по зле. По някой път промяната е лоша :)

18

Анонимен

преди 2 години

Вече ни направиха на маймуни

17

Анонимен

преди 2 години

Какво ще стане ако всички спрем да плащаме сметки не само към мобилните оператори, а всички сметки ток, вода, топлофикация, интернет и т.н.?

16

Аха

преди 2 години

Пак Бойко и Гешев са виновни, нали. Ей, 1прост1,народ,ей. Духайте сега супата.

15

Анонимен

преди 2 години

да налагат мораториум върху цените на операторите!!!

14

Анонимен

преди 2 години

Добре че промяната продължава, искаме още!!!

13

Анонимен

преди 2 години

Получих есемес за 5 процента поскъпване във фактурата от февруари 22 . Усеща се вече полъха на Подмяната ...

12

Анонимен

преди 2 години

Едва ли ще открият нередности, за да го направят така организирано всички, ми се струва че може да имат гръб?

11

Анонимен

преди 2 години

Получихме вече тези съобщения. Не очаквах това. До сега бяха само банките, а вече и GSM операторите. Винаги народа плаща. Богатите ще станат отново още по-богати.

10

Анонимен

преди 2 години

Ако вдигат цените няма даси платим не повече от това което плаштаме но ако трябва ще ги съдим и нищо няма даим плати само се чудите как да лъжите и крадете няма дави плати нищо

9

Анонимен

преди 2 години

Проблема с инфлацията го генерираха правителствата и Брюксел през Европейската банка-счупиха производствата на стоки и услуги,разбиха веригите за доставки,в същото време продължиха да наливат извратено пари от нищото без покритие,отделно наложиха рестрикции на Тецове и централи с твърдо гориво Тези хора са за линч ,публичен линч

8

Алооо

преди 2 години

Кога ще ни скочат доходите, както скачат сметките? Няма да е в тоя живот явно. България е колонизирана държава и я изсмукват колкото се може повече. За да може европейските пенсионери да си веят *** в ете наляво надясно и нашите сънародници да им слугуват. Нашите пенсионери бачка ли цял живот за родината си мизерстват и се чудят как да избутат месеца. Бях свидетел една възрастна жена, как се молеше на Господа да умре, че не иска да се мъчи в тая мизерия. Не е нормално.

7

Анонимен

преди 2 години

И след дълго и тежко проучване КЗК ще установи, че няма картелни договорки, а просто чисто съвпадение в политиките на операторите, както и момента на обявяването им. Както с бензиностанциите и Лукойл. Там никога нищо не се открива.

6

Анонимен

преди 2 години

Като бивш служител от над 10 години в операторите обяснявам за неразбралите .Клаузата по която вдигат цените в момента я има подчертавам дебело от над 15 години в самите договори.Тя служи за защита на оператора при особени шокове -като война ,огромна инфлация ,неконтролируеми събития в икономиката .Досега никога не е била прилагана ,не можете да си прекратите договора защото сте се разписали на нея .Правете си сметката какво се задава щом я въвеждат -масови фалити и стагнация