151

до Нова

преди 2 години

Чудя се дали да не изпратя едно мейлче до Нова с молба да накарат Виктор Николаев да коментира новината, че в Швеция вместо QR-код, може да ви сложат едно подкожно чипче. Също ще ги помоля журналистът да коментира, дали все още смята, че всички, които говореха досега за това са конспиратори, вярващи в глупости и ако не, дали останалите, които не вярваха в чипирането са хора вярващи в глупости. Бих дал примерно 30-40 лева само за да му видя физиономията хахаха

150

Анонимен

преди 2 години

Е, какво ви кара да си мислите, че постмикронни усложнения са възможни, а постваксинационни са невъзможни? Искам нАучно и подкрепено от неоспорими факти обяснение. Ще си *** 5 ваксини за 5 месеца-е, хайде да 4 -три за коронката и една за обичайния грип и това ще ми се размине безнаказано? Нещо не ми се вярва. А вируса го изкарах. За 2 дена. ДВА и не се съмнявам, че беше ТОЙ. Поне отговаряше на професорските описания.

149

анонимен

преди 2 години

Какво става със стадния имунитет в държави с над 75% ваксани ,има вече доста такива . Видно е ,че стадо има , ама имунитета хич го няма . Някакво обяснение?

148

Анонимен

преди 2 години

Нали разбрахте, че в Швеция ваксинационния паспорт вече може (засега не е задължително) да е под формата на чип, поставен подкожно, вместо с QR-код. хахаха Призовавам всички ваксъри да се поинтересуват, дали в Бг се предлага тази услуга и по най-бързия начин да се чипират. Преди това да си направят едно клипче, по време на което си признават, че ТЕ са ид_иот_ите, защото именно ТЕ не вярваха, че това ще се случи и обиждаха всички, които ги предупреждавахме. След това да го качат във фейса... :)

147

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 164 --- Ваксиниран съм два пъти с Файзър. Имам и трета буустърна доза със същата ваксина. В офиса ВСИЧКИ сме ваксинирани и НЯМА данни някой от нас да се е разболял. От 58 души секюрити във фасилитито, 56 се натръшкаха от Чичо Ковид. Половината от пострадалите бяха настанени в инфекциозно отделение и стояха повече от седмица с напъхани тръби из джигерите. Само двама бяха имунизирани с две дози: Шефът на 63 лазарника и един от охраната на 61. Тях нищо не ги засегна, що тъй?! ;)

146

Анонимен

преди 2 години

Новото правителство ако мисли да ме агитира със старите му=цуни, НЕ Е ПОЗНАЛО ;)))

145

Анонимен

преди 2 години

Като гледам ЮАР прехваленото от вас омикронче е свършило курса за няма и месец, ц ц ей пак не им провървя на ваксите

144

kris

преди 2 години

''Леко заболяване, но с тежки усложнения'' ..... ама ... вие верно ни взехте за ваксинирани /разбирай т+пи/ всичките :D

143

Анонимен

преди 2 години

Много искам компетентната професорка по всички вирусни и невирусни въпроси да ми разясни поради каква неотложна причина децата от 5 до 105 години трябва да бъдат неотложно ваксинирани от първия до последния, безпощадно и безмилостно?

142

Дедо

преди 2 години

Нема кашлица , нема температура , ама има ваксина ( Стара) и цаката е в третата доза )))

141

Анонимен

преди 2 години

Слънцето изгря заради ваксините. Абе, същото леко протичане е и в страните почти без ваксинация, а за омикрон и Пфайзер и Модерна си казаха, че без бустер защита нема. В Западна Европа сега почват бустерите и набодените днес след докъм 14 дни евентуално ще имат обещаната защита. Така че кви са тия глупости, че заради ваксините минавал лесно? Защо някак си нямат неваксинирани в болница тогава, като тия хора според новата наука грам не са защитени?

140

Анонимен

преди 2 години

Професорката да си гледа спин-а и ротавирусите, дето предизвикват разстройство, и да не се бута навсякъде. Аман от хора, като нея, които непрекъснато всяват страх и предизвикват психоза и получават тлъсти хонорари и от медиите, и от фармата

139

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Те го откриха Омикрона преди няколко седмици, но баба Радка Аргирова вече знае, че след няколко месеца щяло да има тежки усложнения. :-) Бабо Радке, не така!

138

Га фактите говорят

преди 2 години

фактите са, че откак върлува Пландемията населението на Земята е нарастнало с няколкостотин милиона души.Демек, пандемия няма.

137

КОГА СЕ РАЗБРА?

преди 2 години

И кога разбра професорката, че усложненията са тежки - нали още нищо не знаят за този вариант?

136

Анонимен

преди 2 години

Леко се притесних, че професорката още не е успяла да превключи от делта и мю варианта към модерния омикрон, поради напреднала възраст и забавени рефлекси, но тя е посетила опреснителни курсове и ето ни я. Човек се учи, докато е жив.

135

Ами щом е хубаво

преди 2 години

да ги плаща касата на всички! Усложения има и от сезонен грип! Нищо ново под слънцето. Вече май наистина настинката я броите за модерната болест! ФАШИСТИ!

134

Анонимен

преди 2 години

Е, разбира се. Нещо нали трябва да оправдае патардията. Леко заболяване, НО с тежки усложнения. Как па не ви фана и вас сичките баби и дедовцииии, а щото сте ваксинирани, затова. Да ама аз имам много ваксинирани приятели, които ги хвана. Тамън се набоцаха и вече болни. А им обещаха ваксинационно безсмъртие.

133

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller Имаш ли си въобще на идея колко милиона го изкараха без да са вакснати???И са си живи и здрави...Пък ще видим вакснатите колко ще изкарат и как ще го изкарат ако го лепнат.Защото аз лично нямам познат ваксиниран,без да го е карал, и да не се е разболял.Ама леко го изкарал и не умрял,защото бил ваксиниран...абе калмуци, милиони го изкараха и не умряха и без ваксините.

132

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 156 --- Дотук - добре! Моли се децата ти да не се разболеят, тъй като има постепидемични поражения, вкл. и в главите! Ковид не подбира и кара наред, а ако спреш да четеш форумът на БеГе-мамите, а се концентрираш върху медицински официози, данни на медицински институти и сумата надхвърляща отдавна 5 млн. измрели, тогава дискусията може да придобие някакъв смисъл, като "антиваксинационно предсмъртно настроение".