83

Атанас

преди 2 години

96786

82

До 89

преди 2 години

Много ти е жал за кафеджията спестил от неплащане сума ,каквато ти през живота си няма да видиш!Такива като този смучат от джоба ти!!Колкото до персонала,работа в бранша има,колкото искаш.

81

Анонимен

преди 2 години

Бре! Не съм очаквал точно там да е безплатно. Иначе щях да сложа там една сергия за сутиени и една за скара. Ако беше потръгнало, и анцузи щях да пусна.

80

БрехчеНагли

преди 2 години

Алооооууу, Че кой им Пречи на "Хората" да "работят"??? Като си плащат всички данъци и такси, като всички останали граждани, за да разберат все пак, как наистина се работи в България. Щот и Крадеца работи ама за един брадва, за друг сватба е казал Народа. Аз предлагам всички ощетени от Закона, да си се съберете пред Народното Събрание и да поискате отмяна на всички Закони а после кой квото натовари и кой квото свари и откъде завърне. И ще настане такъв Сеир че само си викам А дано ама Надали...

79

ДДРОнег

преди 2 години

Дали това е изолиран случай на безстопанственост ?!__НЕ вярвам, сигурно са хиляди престъпления в цялата страна !!!

78

Анонимен

преди 2 години

Фанали са главата на Мафията ударили са най престижното найлоново кафене в държавата пред театъра. Басисмешниците държавни жалкарски Оставете хората да работят бе майка. Има предписания пишеш толкова наем и такива изисквания за вид пращаш заповед и край. Кво сте се захванали с хората това ли е най големия ви проблем на държавата.Последните 4 месеца веригите са реализирали над 600млн продажби в страната и не са платили лев данък и лев ДДС.Къде е Батко с дамаджаната къде е Хаместеро от НАП и МФ

77

Анонимен

преди 2 години

А тези 8 човека ако са взели заем ,кредит бърз,телефони от оператори и тн, като ги пратите в девета глуха кой ще пострада накрая освен те и семействата и децата им с самите хора. Безмозъчни безърдечни ско.тове управляващи тази територия. Вълнуват ги пълни глупости,а не виждат пред очите си че тънат самите те в л-на и мизерия която проектират и разпростират където и да пипнат.

76

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До Държ С-м-е-тЕ не съм Мунъо, но много бих искал да съм един от най-правоверните на ГЕРБ, та и аз да се разположа на 2 пъти по-голяма площ от разрешената и да не плащам наем.Ама т"ва , че такса смет в центъра не като ,, у Мало Бучино,, ми е все едно.Като се замисля,че то и народния театър би могло да стане бар. С образование от Симеоново и гласоподаватели от Пакистан и Индия,Турция и близкия исток, идеята не е невъзможна.Който не вярва да пита кмета на София/г- жа Фандъкова/.Давам 2л.Мерло!

75

безобразие

преди 2 години

С какво ви пречи кафето 8 човека плащащи редовно данъци и осигуровки изхранващи семейства, които между другото са обвързани и с куп други дистрибутори на сокове вода кафе фрешове ядки чай,сандвичи които съшо хранят деца и семейства. Като ги закриете кой губи освен хората и артистите там които биха могли да си закупят пресно кафе ,сандвич,чай и тн и държавата която губи десетина данъкоплатци.Не може ли да им пратрите писмо и да си изградят заведението преместваемо прилично от стъкло и дърво.

74

Skunka

преди 2 години

Къде си бе, Алибегов, защо мълчиш!?

73

еха

преди 2 години

Админчето като триеш коментари на Кой служиш??? Не ти харесва че викам на БившатаМутра Геройко ли?? Или че Употребявам думата Котараци за гербажийскатакочина??? Или пък че виждам ГлавнияКаскет катоКелешев вместо катоГешев?? Или пък някой ОбиденVIP далавераджия се е засегнал че гражданите долу в ниското се обаждат и искат Справедливост и за Лукойл и за ВсичкиКрадци!!?!?!?!

72

Анонимен

преди 2 години

Бе те хората са си плащали, просто не на общината а на управляващите общината. Също като парите от Божков за хазарта, парите за "Хемус" в чували и мноооого други.

71

Държ С-м-е-т

преди 2 години

С нищо не е ощетило никой кафето е давало работа на 5-6 човека барман сервитьорки една чистачка тн които са частен сектор на самоиздръжка и те всеки месец са си плащали данъците осигуровките и са хранили семейства За разлика от вас държавните Мунчовци които само гледате как да унищожите някой частен бизнес и да пускате отвеси в WC бизнесите създават икономиката а вие фекалните държавни червеи създавате само г-на Това заведение е виновно,а останалите 6кв мили найлони до него не така ли Муньовци?

70

Анонимен

преди 2 години

900 000 лева от кафенца знайш колко работа е бе, у сметките ви бива, ама у работата хич!

69

Анонимен

преди 2 години

а бе кви пари бе, те по един ден трудов стаж немат - моите пари, смешници, собственици - работете бе, пари се печелят от работа и наеми с договори - са ше им земете "мурата" фафлата

68

Анонимен

преди 2 години

Накой нов си е заплюл местото, затова сега мъдрят как да изгонят предишния.

67

Ясновидец-ц-ц-ц!

преди 2 години

Такива "чадъри" пълнят партийните каси и чекмеджетата в спалните.

66

Икономист

преди 2 години

Собстееник на кафенато пред Народния театър е Бойко Борисов. Той го е наследил от приятеля си Тодор Живков Тези от общината да си търсят парите в Банкя ! Честито на работещите в БНБ !

65

джендър

преди 2 години

Спасете София от "Спаси София"!

64

Бонго Бонго

преди 2 години

Весо, *** в Шератон или на Боровец на Маркуджиците, ще пиете кафе от 5 лв, а може и да е 7-8 лв вече.