52

Анонимен

преди 2 години

Точно от тази двамата акъл не искам. Особено от Катев.

51

Влади

преди 2 години

Няма да ядем, ще студуваме и ще мрем . Важното е, че на власт са децата на ония другари , начело с дружинната си ръководителка Нинова. Тя ще ги светне как се краде , има опит от Техноимпекс. А народът е щастлив и вярва в бъдещето. Нали за това се протестира.

50

:)

преди 2 години

Ти хавански ром ли си? Или си си баш ...

49

Ром

преди 2 години

Аз свивам непрекъснато. Само кат спим не свивам.

48

Гошето

преди 2 години

В магазина като купиш малко храна и заминават 50 лева, тези смешници говорят за свиване. На чужд гръб и сто тояги са малко.

47

Анонимен

преди 2 години

Ши свиа ... един коз и ша го изпуша

46

oz

преди 2 години

Емил Хърсев е един лъжец, манипулатор и мошеник...............написал дисертация "Еволюция на парите"..............доцент в УНСС ..................тия лъжи да ги пробутва на студентите, ако му вярват!!!

45

Анонимен

преди 2 години

До Глад - Еш па тоа ...

44

Дааа

преди 2 години

Нали помните: за Бога братя не купувайте! Така е като БСП/ ДС са на власт!

43

пепи

преди 2 години

До Да бе даИ как точно да свие потреблението българинът?? Като спре да яде ли??

42

пепи

преди 2 години

По-скоро Хърсев трябва да свие приказките! Как няма да има инфлация след като печатат безконтролно пари!?

41

Глад

преди 2 години

Това са пълни глупости. Казаното важи за заплатите в определени сектори, като най вече в държавния, където може да се потребява защото и заплатите го позволяват. В частния почти всички са на минимални, така че там потреблението е свито няма как.

40

Анонимен

преди 2 години

До Мдаа 45 - В интерес на истината, ако следвахме първоначалните предложения на Дянков, щяхме да сме добре. Зорът беше, че Дянков не беше наосан много за кражби в началото, ама Бойкуту му показа тъмната страна.

39

Да бе да

преди 2 години

Той защото много се е разпуснал в потребление българинът, че трябва да свива.

38

Анонимен

преди 2 години

До до 49 О заблудений!/50 Хихихи. Така ли си успокояваш съвестта, че с неадекватните си решения затъваш в калта периодично?

37

Коментатор

преди 2 години

Голям връзкар е Катев - уби човек в катастрофа и от ефективна присъда 4 години си изкяри само условна. Не е лошо да си богат.

36

Васко Далаверата

преди 2 години

Аз съм тираджия гастарбайтер и си харча кинтите тук. Инфлацията не ме засяга, аз съм с 2 хиляди долара заплата, карам си S класата и купона е на макс. Като свършат парите си отивам в Америка да возя с камиончо милиончо. Там кинтите не свършват.

35

до 49 О заблудений!

преди 2 години

Точно на мен ли го задаваш този въпрос?И какво значи ''докарахте''като всички са комунисти и ченгета, и след СДС се разбра това?!Нищо не сменихме след 1989г.НИЩО!Същите са си на власт в задкулисието,а отпред ще ти изкарат който поискаш,само и само те да дърпат конците,а ти да си мислиш,че ''докарваш'' някого на власт.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 48 А защо си докарахте пак БСП, което вече няколко пъти ви ошушква до кокал, ако сте искали и да "живеете"?

33

Анонимен

преди 2 години

Цял живот се свиваме,стискаме левчето и чакаме кризата да отмине.И аха да отмине,нова дойде и пак свиваме потреблението.Така ден след ден 32 годинки отлетяха.Е кога ще живеем ние?!Ми той животът отмина бе господа финансисти!!!!