22

Анонимен

преди 2 години

Цъкайте минуси скоро ще завибривате като вибратори , бройлери

21

Анонимен

преди 2 години

5g наистина е вредно с толкова херца вибриращи , спомнете си Мъск по време на локдауна изкара хиляди сателита в атмосферата , за какво никои не разбра и не се говори , тез усилят ли херците само Господ може да ти е на помощт

20

Анонимен

преди 2 години

На Boeing и Airbus това рептилите и им го говорят?

19

Анонимен

преди 2 години

Българин = антиваксър = 2000лв. Заплата = чипиране = 5g ни убива = нов световен ред = тотален аутсайдер бедняк.

18

noema c kumapama

преди 2 години

ние за това сме на зелен сертификат с 2G. очевидно е, че и тия като нас верват, че земята е плоска. ми като ви пречи 5G - то слагайте на пилотите си шапки от кухненско, алуминиево фолио. нали и на нас такива ни ги разправяте...или просто си ваксинирайте самолетите.

17

Анонимен

преди 2 години

Понеже чиповете влизат във връзка с Кораба-Майка през 5G мрежата! И те чиповете смущават навигациите.Затова БОИНГ няма да пуска ваксинирани на самолетите си!

16

Анонимен

преди 2 години

Стига бе това са конспиративни теории, малко по-сериозно.

15

българина

преди 2 години

не влияят на рака въобще........

14

Анонимен

преди 2 години

Абе телефоноте залепени на 1 см от мозъка по няколко часа на ден а през другото време чатене и фейсбук не ви пречи и не ви е вредно пък антените ви облъчвали. Всеки отговорен и разсъдлив човек първо би си изхвърлил телефона дето му седи в джоба и лъчи ли лъчи после да мисли за антените по покривите. И не ми говорете че антените били по мощни. Телефона е по слаб ама е на 1 см от мозъка.

13

Анонимен

преди 2 години

кой ги пита?

12

Анонимен

преди 2 години

5 G мрежата не само влия е на електрониката но и на човека. Сигурно много от вас живеещи в близост до антени излъчващи 5 G сигнал усещат замаяност и леки болки в главата. Не ходете на доктор защото той няма да открие проблем и ще каже чее на нервна почва. Не нее на нервна почва а от високочестотните вълни които мозъка възприема като опасни и ви алармира. Ако продължително време ви облъчват с този високочестотен сигнал бъдете сигурни че ще се отворят много пробойни в здравето ви.

11

Анонимен

преди 2 години

5G няма нищо общо с вируса нали?За един прЕател с име Пешо питам!!

10

Германец

преди 2 години

"Та значи признават, че 5 G-то вреди на електрониката, но на живите същества ''абсолютно не вреди, даже е полезно за тях''!" -- Можеш да се предпазиш, пич. Нахлупвай чугунения каскет, ако изобщо някога си го свалял :)

9

Анонимен

преди 2 години

"За разбирачите - 5G в европа и в САЩ няма НИЩО общо!! Различна честота, различни антени, различна технология... само името и е общо..." ... , пич, не си ти, когато не си си взел бустера!

8

И 1, 2, 3..

преди 2 години

Влияе само на ваксите, все още изпълняват само прости команди, но със следващиите букви от гръцката азбука ще им обновят софтуера с бустерните дози, тогава ще станат съвършенните аватари на самите себе си(знам, знам, че е трудно да се схване, но ще е забавно, като имат бъгове или като ги хакват за забамлени, обещавам, може ти изкопат лозето и нищо няма да помнят, само ще са умерени вечерта, незнайно откъде)

7

5G

преди 2 години

За разбирачите - 5G в европа и в САЩ няма НИЩО общо!! Различна честота, различни антени, различна технология... само името и е общо...

6

Мда

преди 2 години

До 1Поради някой особености , географски и други САЩ парадоксално са доста зле в безжичните комуникации извън големите мегаполиси и дори там не винаги е това на което сме свикнали в България и Европа.Водещата държава в модерните технологии се оказва доста назад в ежедневните неща ,които имаме за даденост тук.Ама тва е нищо в сравнение със забраната за консумиране на алкохол в стрип клубовете ...американски особености разни ;)

5

Анонимен

преди 2 години

На неваксинираните не влияе

4

Анонимен

преди 2 години

Ами конфискувайте всички мобилни устройства още на летището бе. Няма да умрат ако няколко часа не мажат с пръсти във фейса.

3

Милен

преди 2 години

На притеснението за безопасността другите им говорят за икономически ползи... капитализъм в чистия му вид.