58

До пладемия

преди 2 години

След Омикрон пусни същия коментар

57

До 68

преди 2 години

Отиди добровелец санитар в инфекциозна болница като влизаш при болните свали си маската и болните хора да те накашлят в лицето и си готов болен.

56

ля ля

преди 2 години

много се радвам че в България не се използват толкова много хората като мишките още! браво на хората че удържат на натиска и не са толкова промити! гледайте и се наслаждавайте!

55

ПЛАНдемия

преди 2 години

Най малко ваксинирани, най малко болни, слочаеност!

54

Анонимен

преди 2 години

Излез от селото си!

53

Анонимен

преди 2 години

Искам да си взема болничен за карантина, но нямам нито 1 познат с Ковид! Не знам за какво говорят по телевизията...

52

Идва новата вълна

преди 2 години

Чакаме с нетърпение празнична Ковида да ни донесат и Омикрон и да стартират официално новата вълна, ако може точно в близките дни да стартира да се порадваме на новото вирусче.

51

Анонимен

преди 2 години

Киро ментата издаде ли новата заповед за задължителния сертификат?

50

активни

преди 2 години

активните случаи ако някой си направи труда да сметене за последните 30 дена колко са заразени са не повече от 50 000 оправете си статистиката

49

Мангъра

преди 2 години

Сега като въведат задължителна ваксинация с включване на ваксината във имунизационния календар и ще се оправят нещата. Няма не искам, няма недей ..

48

Анонимен

преди 2 години

Ковид игрите за 2021 свършиха за вас. Очаквайте новите правила, сертификати, вируси и свързаните с тях терор и репресии догодина. От организаторите

47

Туристически Зимен

преди 2 години

Алчният туристически бизнес БИЧИ ПАРИ и Зиме и Лете. Сега на ски сезон ще внесат нови вируси не само Омикрон, грипа Камбоджа и куп други болести с туристи от чужбина с дебели портфейли.

46

Анонимен

преди 2 години

Опаа перфорираните накацаха.

45

Алооо

преди 2 години

До Анонимен 52 , никой не го отрича, но и от грип почиват млади и стари, както и от други болести особено, ако не се лекуваш или ти объркат лекарствата. Аз преди години щото личния ми лекар не ми даде правилния антибиотик, за малко щях да си отида от ангина и лежах в болница близо 3 седмици. Така че болести има и ще има и за съжаление ще умират хора, но тази пропаганда е прекалена и настройват хората едни срещу други. "Разделяй и владей".

44

Анонимен

преди 2 години

Болни от Ковид няма, има заразени! Tъпо парче, сигурно още и "вирOс" го пишеш грешно.

43

запознат

преди 2 години

До да ви светна: Според мен ваксинираните в бъдеще ще могат да ходят в мола, но ще трябва да са облечени в скафандри и да дишат от кислородна бутилка.

42

да ви светна

преди 2 години

До запознат: Ваксинираните в бъдеще ще ги вкарат в стерилни балони и така ще си доживеят дните! Лошото е че няма да има балони за всички! Познайте какво ще се случи с тези за които няма да има балони?

41

Жоро

преди 2 години

Кога ще си ревизирате активните случай? Ставате смешни вече. Някои са активни повече от година сигурно.

40

ганЮ е проста путка

преди 2 години

жокер..."запознат" и "мое мнение" един и същ каскет смачкан.....пфу.

39

Анонимен

преди 2 години

не знам за ваксините но около мен умря един дърт антиваксър на 50+ и един по млад на 35 щото им беше много акъла и те много разбираха от имунни системи, вируси и прочие...