56

Анонимен

преди 2 години

Пфайзер купиха преди седмица две фармацевтични компании - едната специализирана върху сърдечно-съдови заболявания, другата автоимунни и рак на меките тъкани. Пфейзер: с вашите данъци и демократично избраните ви правителства ще създаваме клиенти за нас до 2024. Който не се ваксинира, ще изпратим НАТО да ви спретне война...

55

noFreeman

преди 2 години

че то сега си е ендемия - пандемия е когато 85% от хората по света са зарезени и 10% от тях умират по улиците... следват епидемия 40-65% от населението и накрая ендемия, която се дели на два етапа - 0,55 до 38%... и това е свалено от СЗО преди 3 години, когато гледах руския филм Епидемия и исках да знам как се редуват по големина и опасност... сега вече го смениха..

54

Анонимен

преди 2 години

Напомня ми за правилото за засадата във футбола. Засада има когато съдията надуе свирката и вдигне ръка. Пандемия има когато СЗО каже, че има.

53

Ямболски смешник

преди 2 години

Колко много балъци има на тоя свят

52

Фил

преди 2 години

Ще се ,,наядете,, ли до 2024? Гнус.....Benvenuti inferno!

51

Анонимен

преди 2 години

На който не му дойде до главата вика "смешно грипче". Глупавите хора няма как да си извадят поука от чуждия опит.

50

Анонимен

преди 2 години

Желаещи да прогнозират край на файзера няма ли?

49

Анонимен

преди 2 години

Европата им рекоха да пуснат доктори да агитират, тея наште пак скръндзи и платиха на санитарките да пишат по форумите..тука една пише пише разни щуротии сиромашката та се излага.. айде, живи да сте и се оправайте кой как си преценява що тва е истината.

48

Анонимен

преди 2 години

Да, Пфайзер от 3.1 $ милиарда през 2020 оборот скочи на 36.1 милиарда $ оборот и очаква заради бустери 93 милиарда $ оборот. Абсолютно безрисков. No liability. Алчността няма наяждане. 2024 е сега, а после ще си я удължават докато не е останал човек на земята. Нека не забравяме, че през 2009 Пфайзер плати най-голямата криминална глоба в историята - 2.3 милиарда, за лекарство, което беше уморило хиляди хора, а те продължаваха да го рекламират нелегално чрез лекари и фармацевтичната

47

34 съм

преди 2 години

Те дори я бяха интубирали, но я спасиха, лекарите тогава ни казаха, че цяло чудо е, че успяла да прескочи трапа! Но....явно този трап се отвори ДВОЙНО! Скоротечна Сърдечна недостатъчност разви, кардиологът каза, че това е усложнение от Ковида! Задържа много вода! От 50 кг., стана на 130! Тъпчат я с лекарства, източват й вода, няма сили за нищо! Явно този вирус НЕ е никак безобиден, оставя трайни поражения!

46

АнонимеН

преди 2 години

ДО 34/ С АНТИБИОТИК Я ЛЕКУВАХТЕ НАЛИ :D

45

АнонимеН

преди 2 години

КАТО ДОЙДЕ КРАЯ НА 2024 ЩЕ КАЖАТ 2028 :D

44

До 34

преди 2 години

Ваксинирана е нали?

43

Анонимен

преди 2 години

Пишат си го, дръпнете си книжката в pdf на английски и всичко ще разберете "Covid 19- The Great reset"

42

Анонимен

преди 2 години

Не се притеснявайте, ще излезе нов. Първо ще се започне с допсихирването на населението, а след това ще дойдат и спасителите с ваксините.

41

Анонимен

преди 2 години

Никога няма да приключи. Приключи ли, приключват и печалбите. Да не са луди.

40

Фют

преди 2 години

Аз пък прогнозирам много скоро,нов процес и глоба от няколко стотин милрд. за Пфайзер веднага след като байдън пукне и Тръмп се върне.

39

Анонимен

преди 2 години

У България хората отказаха да се ваксинират и краят на "пандемията" дойде!

38

Анонимен

преди 2 години

Така де, то планът си беше за пандемия до 2025 та - всичко е точно

37

до 29

преди 2 години

Този човечец вече и сирачетата му са реалните жертви на ковид,плю нелекуваните с тежки патологии пак заради ковид щото са с отрицателен тест.Има масови самоубийства на млади хора,каза жената в погр.бюро,за които ж.налята също мълчат,защото са преки виновници заедно с политици и "лекари",а кървавата жътва-жертви на мед.експеримент включително и деца-там са се прицелили,тепърва ще завалят.Най-нечовешкия и бруталенгеноцид над бялото население за всички векове.