30

Въпросът на века

преди 2 години

Това дете на 12 г. ваксинирано ли е било срещу ковид?!

29

Анонимен

преди 2 години

В нашето село имахме една стара бабка, която се занимаваше с отвари за здраве, беше над 100 години, лекуваше по всякакви нейни методи, та веднъж мъж от селото на 40 г. го беше сполетял инсулт, те първо при лекар го бяха откарали, тя казваше, трябвало при нея да го докарат, и после го откараха при нея, тя му даваше някаква отвара, та мъжът след това беше като нов. Ходеше нормално, говореше нормално, изобщо не личеше, че е получил инсулт! Ама не помня какво му е давала!

28

Анонимен

преди 2 години

Например, когато психино болен се хвърли и самоубие, после причината за смъртта коя е падането от високо или лудостта?

27

Натовеца

преди 2 години

Вакса?

26

Анонимен

преди 2 години

Някой помни ли някога толкова масиран миокардит при ДЕЦА, строполясване на млади професионални СПОРТИСТИ по средата на играта и терена, внезапна смърт на пилоти (които като цяло са едни от най-здравите хора), толкова много случаи на внезапна смърт като цяло....неща с които не сме свикнали и ги е нямало до преди да почнат да инжектират елексира на вечния живот. Но то е просто съвпадение, нали?

25

Анонимен

преди 2 години

Може да си болен от 10 придружаващи заболявание, но, ако си хремав те пишат починал от ковид, обаче, ако си здрав като бик и те ваксинират и умреш тогава не е от ваксината.

24

На Иван брат му

преди 2 години

Като чета коментарите, че ваксините били виновни, още веднъж се убеждавам, че българските антиваксъри са на едно и също еволюционно стъпало с кроманьонеца или неандерталеца.

23

Анонимен

преди 2 години

Чакай да позная, това стана веднага след втория шот, нали? Ама не е от ваксината де, да не си помислите нещо!

22

Родител 1

преди 2 години

Било ли ваксинирано?

21

Анонимен

преди 2 години

До Бил Гейтс Вярно ли е че който не се ваксинира трябва да си плати лиценза за прозореца?

20

Анонимен

преди 2 години

Баща ми почина от инсулт. На 88 години беше де, както си стоеше, изведнъж му се изкриви лицето, и затвори очите. Закарахме го в болницата, беше в кома една седмица и почина. Тежък инсулт, братче! Ужас е това нещо, а при такива млади хора!

19

Бил Гейтс

преди 2 години

Не е от ваксината! То така си беше!

18

Здравословен живот

преди 2 години

не се води лесно. Иска се желязна воля, дисциплина...дотук спирам, понеже съм реалист.

17

Анонимен

преди 2 години

Когато хората започнат да измират ще всичко друго но не и от ваксините, ако трябва ще измислят чисто нов вирус за оправдание, но вината няма да е върхо гмо бъркочите. дори няма да се допусне поле засъмнение дали не е от ваксините камо ли да се правят изследвания и аутопсии за точните причини, които после да се основани на доказателства, а не на спекулации.

16

Край

преди 2 години

Избора спасяваш и правиш дете инвалид или пускаш в безкрайната вечност е ужасно труден.

15

Анонимен

преди 2 години

Подготовка ни правят.

14

Не е на добре!

преди 2 години

Преди няколко години откриха на 46 годишен мъж старческа деменция. Помислете как ще е положението след само 5г. `Подмладяват се болестите!

13

Мерки има

преди 2 години

Ама веднага ще ги наречете тирания.

12

Анонимен

преди 2 години

Педиатрите от здравното заведение за първи път се срещат с инсулт при дете" - Ще виждате все по-често. Само да изпонаваксинирате достатъчно.

11

THE EVIL

преди 2 години

Имам позната мало..умница която накара цялото семейство да се ваксинират включително 11 годипния си син, само малкия щото е на 2 още не са, но вероятно скоро...