36

Анонимен

преди 2 години

Така, дали ще си получават заплатите кеш или само по банков път си е тяхна работа! Заплати им са ясни и уточнени. Абсурдно високи са, но осигуривки и данъци се плащат на това което получават! Не разбирам защо се вдига толкова пара за някаква тъпотия. По банков път ги направиха задължителни за бизнеса за да се изсветли доколкото е възможно сивия сектор и всеки който работи да е назначен на трудов договор и поне на минимална заплата да се плащат осигуровки!

35

анонимен

преди 2 години

Ами този депутат да напусне НС!

34

анонимен

преди 2 години

Добре де, Нали Кирето отсече, че повече няма да има плащане на ръка!? За да не се ощетява държавата и да не се ощетяват работещите с по-ниски осигуровки, без плащане на нощен труд и прослужено време, и всичко да е в полза на работодателите! Ако депутатите дадат такъв пример, значи няма да има никаква промяна!

33

???

преди 2 години

Заради един депутат със запорирани от ЧСИ сметки ли е това?

32

аз

преди 2 години

До Урсула - Натираджиите парите не са в плик ммила, пишат ги като командировъчни.

31

аз

преди 2 години

В България заплата се получава само по банков път от повече от 10 години. Парите на ръка се считат за сива икономика или за корупция........ Какво има да се обсъжда?

30

Урсула

преди 2 години

Тираджия на минимална от 650 лева по договор а 6500 лева в плик.еее ко паййм сяяяя.

29

Лешпери

преди 2 години

На изработен ден да им плащат. Който не се регистрира не му плащат.

28

Анонимен

преди 2 години

До 123ВАЖЕН Е, ЩОТО ТЕ КРАДАТ! НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ, А НА ТЕБ ТИ ГИ УДЪРЖАТ ДО СТОТИНКА! КАПИШ?

27

кой? кой?

преди 2 години

Го предложи тоз депутат от ДБ, дето ще оправя народа, ще кове закони за просперитет, а няма да си плаща задълженията? Тоест- ще краде пред очите на цялото общество?

26

!

преди 2 години

Къде е сега народът, да им спретне една верига, да не могат да влязат на работните си места, докато не започнат ДА СПАЗВАТ ЗАКОНИТЕ ! Наглост! И защо НЕ СМЕ ЗНАЕЛИ, че досега са вземали в плик????

25

Анонимен

преди 2 години

10000 може да се прехвърлят само по банков път , а те щели в плик да получават заплата. Само фирми които не плащат осигуровки го практикуват това.

24

123

преди 2 години

МНООООГО ВАЖЕН ПРОБЛЕМ, ОТ НЕГО ЗАВИСИ БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

23

абе

преди 2 години

Отчетността е най- малкото. Ами данъците? Колко ще са? Къде отиват? Асенееее!!!!

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Нали искаха всичко да е прозрачно?, ... - да-а! Така ще бъде, паричките ще получават в прозрачни пликове!

21

Дзъ

преди 2 години

Значи за простолюдието всичко по банков път и зелени сертификати, за да ходят на работа, а за тези - им се нарушават човешките права и как щели да си получат заплатата ако нямали били банкова сметка...а пенсионерите с 315лв. пенсия трябва да имат. Браво бе! Да не забравяме, че законът ограничава сумите за плащания в брой до 5х.лв., но нали законите не са за тях. Направо ме върнаха в 1992г.

20

Анонимен

преди 2 години

В кюлчета не може ли?

19

Анонимен

преди 2 години

Нали искаха всичко да е прозрачно?

18

Анонимен

преди 2 години

А майките, за да си получат 40-те лева детски надбавки, са длъжни да посочат банкова сметка. Иначе няма детски. И от тези "огромни" пари да плащат месечна такса за обслужване, такса за теглене, пластика, при кражба/загуба и т.н.т... Евала!Щом не може да си открие сметка, да се връща вкъщи!Р.Р. Всъщност разбрах, че един депутат от Yes, Bulgaria има запор на сметките и не иска да си погаси кредита. Та затова е целият цирк.

17

Анонимен

преди 2 години

от къде накъде ще получават хонорарите си през банка! Ми так ще става ясно какво вършат! През банката за електората, не всичкия бе, само една част, по-cмoтнaтa!