59

Анонимен

преди 2 години

Пак не му е работа и пак ще наруши Конституцията. ВЪншната политика е от компетентността на Народното събрание, защото сме парламентарна република. Радевия няма какво да се пъне и да слуша ДС съветника с пуловерчето и голата глава.

58

?!?

преди 2 години

Омразата не се затрива за 6 месеца! Българите няма да дадат съгласие, ако тоя Радев опита ще яде камъни.

57

Ай Сиктир

преди 2 години

Ако не си разбрал знака на ЕС, президент Радев, нямаше теми, които да обсъждат с теб. Чао. Персона нон грата. Никой. Това си за ЕС.

56

Ай Сиктир

преди 2 години

И свиква КСНС, за да съгласува решение в ущърб на Татковината, като го размие в общата безотговорност. Срам, позор за пагона и за Татковината.

55

Ай Сиктир

преди 2 години

Въпроса с Македония не се повдига в ЕС, защото няма представител от България, който да е оторизиран да взима решения. Президента Радев там присъства. Премиера на републиката е упълномощен да преговаря. Т ъпа нар скапан. *** майката на държавата, *** майката на няколко покорения млади хора, *** майката на пенсионерите.... Несретник нещастен.

54

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 67 Античка Македония се намита днес в границите на Северна Гърция и Солун и там си я търсете заедно с Херкулес и Зевс и Атина. България е на територията на Тракия и няма нищо общо с фашиски македонски или гръцки окупатори. Както нас ни обявявате за фашиски окупатори така и гърците са фашисти и окупатори на Тракия.

53

факт

преди 2 години

ПП - президентска партия...

52

Анонимен

преди 2 години

ПП - Пълен Провал.

51

Анонимен

преди 2 години

Отвсякъде се вижда, че диктатурата на Радев е пълна издънка. България залязва. ПП просто сричат и се вижда как са неспособни. Пълен провал.

50

Анонимен

преди 2 години

От всички балкански държави, само вие сте си избрали военен диктатор да ви управлява. Нещо се опитвате да сплашите някого ли? Не можете да сплашите смелите македонци, наследниците на Александър и Херкулес!

49

Радев за смях

преди 2 години

Никой не поздрави Радеф за преизбирането му, но Кирил Петков като министър-председател всички го поздравиха още на 5-тата минута...

48

байтошо

преди 2 години

Я, бай Тошо кога е възкръснал?

47

izh

преди 2 години

Издигаме се. И Фуражката се изказва по международното положение. Е, преди това са му я прочели няколко пъти, че сричането му де е театрална постановка, ами си е баш натурално. Боже, Боже , защо ни наказваш толкова !

46

На Радев

преди 2 години

Национален предател, нали вече има рамкова позиция, какво пак ще обсъжда? Само иска да ги пусне македонците, понеже шефовете му - американците така искат.

45

Анонимен

преди 2 години

Ние през лятото, при най -голямо натоварване имахме 6 гигавата производство на електроенергия (и то с износа). При положение, че имаме 12 гигавата електроцентрали, половината Марици стояха без работа. Не виждам за какво са ни още мощности и още АЕЦ в момента.

44

Анонимен

преди 2 години

Който и да е, ако ги пусне тез, това значи да са никой, щото крадат историята на България :))) Дори да са безкруполни политици, просто ще ги пратят в миманса, щото народ без история е нищо :) Макетата имат история, обаче тя е българска, проблема им е, че това е БЪЛГАРСКА а не СРЪБСКА история :))))

43

Фотограф

преди 2 години

Запомнете физиономията на този зелен чорап - тази физиономия ще стои в учебниците по история , като лицето , което е унищожило България за трети път !

42

Анонимен

преди 2 години

Това е добра идея. При служебното правителство говореше само Радев и нямаше недоразумения в комуникацияата. Сега имаме 4-партийна, голяма коалиция и говорят много хора по темата. Трябва една среща помежду им, да се стикова екипа и обществото да чува от всичките политици едно и също, а е премиера да дава интервю на запад и после правителството да му изяснява позицията цял ден.

41

Анонимен

преди 2 години

Фигуранта без да разбере ше го изчегъртат. Ако ГЕРБ пуснат предложение за импийчмънт, тия новите коалиционери ше гласуват както мораториума вчера и ще изритат Фигуранта без да искат хахахахахах.

40

!11

преди 2 години

5 години кой беше президент бе , *** ? Сега се сетил да свиква Съвета . Предал ни е и иска да прехвърли вината на партиите .