85

Анонимен

преди 2 години

Това, което Ппата не прави, Православието задължително трябва да прави. Ако трябва, колкото и бедни да станем на първо време, аут от Либералистичния ЕВросъюз. Нас обратни не ни трябват.

84

Това

преди 2 години

До Ъхъ !Както е тръгнало, скоро в Европа ще има само еднополови двойки и няма да има кой да ражда. Е, тогава ще дойдат от Африка доста хора с друг цвят и ще станем Новата Африка./// се решава много лесно. Всемайте си необразовани жени и им правете по 6 деца поне. НО вие мъжете ще трябва да сте толкова кадъурни ,че да изкарвате и за жена си ,и за децата си,а не да ги подхвърляте на държавата за ортак.

83

до 85

преди 2 години

Да доста е тъпо терористи и престъпници да ти се натрапват. Коментара ти няма реален смисъл и знаеш това, няма теза, няма дори заключени.

82

българина

преди 2 години

бебето Сара юдейчето да му издадат паспорт там където името Сара е на почит...... ило в другите 26 страни на ЕС, все някъде ще стане. като не да впишат този който я е родил, БУКВАЛНО, къф е проблема? деца с един ило без родители колкото щеш

81

Анонимен

преди 2 години

За Западния свят, Папата има върхово значение. Само до иска заради нарушение на естествените и утвърдени от Църквата порядки, може да отлъчи всеки един Западен ръководител и това ще спаси Светът от този чутовен грях. А той не го прави. Означава, че предава Католицизма.

80

Исторически парк

преди 2 години

Тия хомо нпо-та никнат като гъби бе!

79

Demonaz

преди 2 години

ЛГБТ=НКВД, ЕС=ЕСССР. Закривай тази либерална тирания. Комунистите преди ползваха престъпници,терористи и т.н ,а сега ползват сексуални малцинства да се натрапват на хората.

78

IBM Fake NEWS

преди 2 години

Математиката никой не може да я обори. Тя ясно показва две неща.------------------------------------ number one mother fucker:-------------------деца отгледани от еднополови родители в процентно съотношение стават също обратни с над 50% спрямо деца отгледани от мъж и жена------------------------------------- number two mother fucker-------------Бог нарича обратните "УБИЙЦИ" заради опасни болести, които се причиняват от мушкане в неестествени места и използване на краставици-подобни сечива----

77

Ъхъ !

преди 2 години

Както е тръгнало, скоро в Европа ще има само еднополови двойки и няма да има кой да ражда. Е, тогава ще дойдат от Африка доста хора с друг цвят и ще станем Новата Африка.

76

Анонимен

преди 2 години

разни младежи с погрешни представи за света, новоизлюпени адвокати и адвокатки, ше променят вселената с измислените си фантазии. успешно заблудените не осъзнават колко дълбоко са излъгани и там е тайната на масовия ефект на лъжата, която им е поднесена като истина.

75

Анонимен

преди 2 години

Бегайте бе ***

74

Анонимен

преди 2 години

Защото е с ощетени права от държавата.

73

До 76

преди 2 години

Когато имаш двама родители, които те обичат и се грижат за теб, как може да не си вписан в паспорта на детето, става нещо с вписания родител, а другия който го обича и се грижи за детето наравно с другия, вече не му е никой. Симплифицирате ситуации, почти преплетени с конспирации, но в живота се случват реални неща

72

Анонимен

преди 2 години

Точно, 76, целта е да ни се натрапи и у нас извращението "еднополови родители", което дори за природата е нетърпимо и вредно и затова не е допуснато да се случва. Винаги, когато човек е тръгнал против природата, все не е прокопсал.

71

Анонимен

преди 2 години

Нежелано дете в еднополова връзка не съм виждал, ама нежелани деца от хетеро връзки са препълнили домовете за изоставени деца. А дори гей двойка не може да осинови някое от тези деца, толкова нуждаещо се от дом, защото хомофобията в България е преди всяка ценност. Тъжно.

70

Анонимен

преди 2 години

Това е белег, че идва краят на света.

69

Анонимен

преди 2 години

Гей дружинка детелинка! Хайде на влакчето, забавно е! Кирчо ще го води!

68

Правист

преди 2 години

До Анонимен /Решението"вони"на педофилия.Не може негенитичен родител да има роднинска връзка с непълнолетно дете или дори с възрастен без осиновяванд,независимо от пола му../Същото важи и за осиновените деца от хетеродвойки. И там татито няма генетична връзка с детето. И ако вярвам на филми и материали често ползват осиновените деца за облекчаване на животинския си нагон.

67

Анонимен

преди 2 години

Еднополови двойки от векове се опитват да имат деца без успех, както се пише в половината коментари. Добре, че са хетеро двойките да пълнят домовете за деца.

66

Анонимен

преди 2 години

Драги коментиращи, проблемът има 2 страни: еднополовите родители от една страна и детето от друга. Каквото и да си мислим за еднополовите бракове, това не може и не бива да влияе на детето. Детето *трябва* да получи равностойно третиране от държавата и обществото, дори ако последното би му се искало да замеря с камъни "родителите". В противен случай не бихме били нищо повече от варварите, търкаляли дървета с шипове връз децата преди повече от хилядолетие.