73

Анонимен

преди 2 години

"Особено през седмицата са стрикни и на работно място са винаги трезви." - Не, честно - на колко работи си бил, дето е нормално, да не си винаги трезвен?

72

Анонимен

преди 2 години

Гледам много специалисти по пиенето на скандивците са се изказали. Хайде и аз да кажа! По-принцип пият много по-малко от нас. Не се шегувам. Особено през седмицата са стрикни и на работно място са винаги трезви. Обаче по по-уикендите един два пъти в месеца се освинват от пиене. И това им е целта при пиенето. В Норвегия особено алкохола е ужасно скъп/не по-скъп от у нас, ако сравняваме със заплатите/ и когато са на почивка в държава с безумно евтин за тях алкохол могат да се освинват всеки ден.

71

4oko

преди 2 години

Няма, по - долна държава от Норвегия. 2 пъти съм бил, повече кракът няма да стъпи там.

70

Анонимен

преди 2 години

...и пият като руснаците - наливат се за да се напият. Ние примерно пием за кеф, за разпускане и за контакт, а тия пиеха за да изпаднат в безтегловност и за да си изтрият твърдия диск.

69

Анонимен

преди 2 години

Скандинавците не пият само когато е супер неудобно да ги видят, и когато няма какво. Това ми го каза 50 годишен норвежец, който в Бг заедно с колегите си се продъниха от пиене. Заради тях сутрин започвахме в 10.30, вместо в 8.30. Две седмици почти не спаха, за да обикалят нощните заведения в София. Нямаше момент, в който да не миришеха на алкохол!

68

АнонимеН

преди 2 години

До 85 малиии/ ПРАВИЛНО! КОВИД ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАЩИТЕН!

67

Анонимен

преди 2 години

Първо забраниха цигарите в кръчмите, сега алкохола, накрая и яденето да забранят и да земат да затварят.

66

Анонимен

преди 2 години

В скандинавските страни петък вечер е за излизане и пиене навън, тя е свещена. През седмицата не слагат капка в уста.Не е като в България, където всеки се налива сам вкъщи всяка вечер. Не може да схванете.

65

малиии

преди 2 години

Има логика...:). Единствено алкохолът дезинфекцира носоглътката ефективно, ще вземат да оздравеят...А те са боолниииии, много болниии...Може и без симптоми, но болни.

64

Еврогейзер

преди 2 години

Забранява се също секса между мъже и жени. Еднополовият секс е разрешен, но само с презерватив.

63

Анонимен

преди 2 години

Идеята е да се намалят социалните контакти. Пък и там хората отиват на бар да се напият , танцуват и да правят секс с непознат. Затова!

62

Анонимен

преди 2 години

Лятото ще наваксат на Слънчака ;)

61

Анонимен

преди 2 години

Така като гледам ще приемат исляма скоро,то и там се напълни с нови норвежци...

60

Анонимен

преди 2 години

Бруталните викинги са заприличали на плюшени играчки!

59

Stoyanov

преди 2 години

До Анонимен. Не, алкохола не единствената причина. Но това е между другото, с приятели на заведение. Ако искам да отида на детски рожден ден със сандвичи и кола ще пропусна, ти ***.

58

Анонимен

преди 2 години

Ора при ваз няма ли по средата едните остро наляво другите в обратната посока къва сте такии объркани уа отпуснете са моля погледнете тоя живот от към средата малко ще уи бъде малко по отпуснат и лекууу ай сега сладки сънища с беберона лека и полека.

57

Анонимен

преди 2 години

Не си правете илючзита, че ако беше изоборна година, нямаше и ние да сме така.

56

Анонимен

преди 2 години

До Тенго динеро - Ама могат да хранат самолета и да отидав Париж на почивка. Бившата ми беше от Норвегия и със заплатата на касиерка в Kiwi, на 21 години беше обиколила цяла европа два пъти.

55

Анонимен

преди 2 години

До 70 - Ама разбира се, ти си прав и всички са грешни, нали?

54

Анонимен

преди 2 години

До Stoyanov - Не съм ваксиниран, така че си спести нападките за набодените. Ок - добре - Значи без пиене, няма развлечение, няма ранзообразие, няма и приказки, така ли? И не, не ям пасти, се качват килца от тях. Виж - обичам рибица, пържвни с масло, обичам и да пияш хубаво пенливо, като острани има стриди с джин. Обизам и японската кухня. Но отново - да, няма алколо и за 4 седмци няма да е баш перфектно, ама ако алкохола е единствената причина, поради която излизаш ... ем брат - проблем е!