5

Анонимен

преди 2 години

"Така например през 1938 г. за Личност на годината беше определен Адолф Хитлер.">>>>Все хубави хора избират за приза.

4

Анонимен

преди 2 години

Проблемът ви е че не разбирате че не е "този човек", а много хора. Една част са държавни служители примерно към НАСА, заблудата че е частник си остава за вас. Получава дотации и остъпки в данъците от държавата. До там че и други по богати решиха да правят така, примерно Безос. Политиката също е замесена, една част от американците не харесват че прави заводи навън, в китай и другаде при положение че данъците им отиват в дотации. Освен това е замесен и със службите пише си го в уики.

3

Анонимен

преди 2 години

До реалнафантазия 1 - Аз не разбирам омразата към Мъск. Няма един проект, в който да е участвал, дето да е "накърнил" някого. Нито X, койро се слива с PayPal, нито Тesla, нито SpaceX, нито NuralLink, нито а OpenAi

2

Анонимен

преди 2 години

"През 2020 г. Джо Байдън и Камала Харис бяха избрани заедно за Личност на годината."===Чудя се защо. И двамата са тотално некомпетентни и хаотични. Камала е напълно бездейна, Джо забравя за какво говори и всеки следващ ход е провал.

1

реалнафантазия

преди 2 години

Много хора искат този човек да се провали. На никой не му се нрави промяната, която оставя него самия извън играта. Добре че има хора, извън рамките на новата или стара света инквизиция, които променят света... Браво Елон, браво Мъск. :)