89

Анонимен

преди 2 години

Като глобалното затопляне в съотношение 1:1 като проекта белене искат ем пичка ем да е обръсната две хубави работи няма.

88

ха ха

преди 2 години

Американците ще го употребят и като им свърши работата ще го изхвърлят заедно с Чорапа и другите *** .

87

r

преди 2 години

Киро лъжеца го инсталираха за Македония , Истан. конвенция и ваксините . Събудете се !

86

До 109 срам

преди 2 години

Защо ли ми се струва, че в няколкото думи, които си написал, два пъти нарушаваш Конституцията....

85

Анонимен

преди 2 години

Хубавото е, че махнахме мутрите от върховете на властта, като остана само съдебната власт. Лошото е, че в тази коалиция има едно много слабо звено - Демократична България, заради две от партиите в нея. ДСБ на Иван Костов си е СДС отвсякъде, а от който е минал през СДС, нищо свястно не можем да очакваме. Другият е Христо Иванов, човека партия, бивш министър на Бойко Борисов.

84

СЪДНИКЪТ

преди 2 години

До срамХа-ха-ха, а нима тези дето управляват държавата не нарушават конституцията редовно!?Нима Бойко и Орешрски не извършиха предстелство спрямо държавата и народа като непратиха адвокати в Международният арбитраж, когато Русия заведе дело срещу България и никой от вас не знае на каква сума е осъдена държавата ни?Нима по заповед на ДАНС не са спуснати заповеди до КПП-тата Цветан Василев да напусне държавата с 4 милярда ?Ти ми говориш за нарушаване на конституцията - тези хора са за......

83

Хирохито

преди 2 години

Най-после чист въздух без аромат на ГЕРБ, ГЕРБЕРИ тикви и Цветановци!Хубаво е че комунистическата партия ГЕРБ неучаства в управлението лошо е че част от другите крадци са вътре, но от много змии по добре да се избере тази дето е по малко отровна! Младите в България и иззвън нея ще видят бял ден когато и последният сътрудник на ДС и комунизма си отиде! И когато герои като Цветан Василев, Милен Велчев, Царя, Костов и ББ си получат заслуженото!

82

срам

преди 2 години

Човек нарушил Конституцията ще става МП , това го няма никъде по света . Позор !

81

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ПП -Пълна Порнография

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Нима преди да ни приемат в ЕС бяхме известни с друго, освен с най-нисък стандарт и най-голяма корупция; единствените, които не направиха лустрация и допуснаха БКП и ДС да ограбят финансите и икономиката + спестяванията на българите + фалити на банки + мафия, мутри и олигарси; Луканова зима и Берово безвремие; измамна приватизация, Виденовата зима на БСП с 3000 лв. за долар; заменки и спрени фондове при тройната ламя, фалита на КТБ при Орешаро. Супер сме били преди Борисов? Да, ама не

79

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е банкяския айдук.

78

Анонимен

преди 2 години

И ти ще виеш от глад куче проклето.

77

Анонимен

преди 2 години

герберски вой хохо

76

Анонимен

преди 2 години

Този кабинет е на ДС и Радев, добитъци дебиллни, Рашков вътре е пазача, добре ли сте ментално или имате дефицити?

75

Анонимен

преди 2 години

КорНИ: " Скъпи дедо Киро ( Коледа) искам да ми донесеш 4 министерства"Дългия: "Скъпи дедо Киро и аз искам 4 министерсва за Коледа."Бойкикев: "Скъпи дедо Киро, аз съм по скромен иска 3 министерства за Коледа"Киро-Канадеца: "По Коледа стават чудеса..."

74

Дима

преди 2 години

Брей какъв омайни е Киро лъжица?0 корупция?!Я стига !Дежурния лозунг на корумпираните! Рашков с 19 те имота и 12 *** ще бори корупцията?!Слуги на престъпника Божков ще борят корупцията?!

73

Анонимен

преди 2 години

Не ми пука кой колко ще краде. Това е неизбежно. Интересувам се дали ще имат достойнството и смелостта да признаят за фалшивата пандемия и да отменят мерките. Тогава ще се разбере кой колко струва.

72

Анонимен

преди 2 години

До АФП Асен НЕ Е възпитаник на Харвард! От тук нататък следва, че горкичките нищо не знаят, повтарят като нашата Нела това дето някой някъде е написал. Ниско ниво на журналистика в АФП!.

71

за БЪЛГАРИН

преди 2 години

Е , щом си готов да те лъжат и да стоиш у мизерията ....нема да те мислиме толкова...

70

Анонимен

преди 2 години

А да са ни честити Най после българия ще се оправиПребирам се утре към БГ