58

Анонимен

преди 2 години

Най-после лъснаха петолъчката под демократичните лозунги!Като махнат ГЕШЕВ И СПЕЦСЪДА ЩЕ СИ ДОЙДЕ ЧЕРЕПА, ЩЕ ПАДНАТ ДЕЛАТА СРЕЩУ СПОНСОРИТЕ НА БСП И ОЛИГАРХИЯ СЪЗДАДЕНА ОТ БКП

57

Прожектор

преди 2 години

Най-вероятно това парламентарно мнозинство и правителство ще остиска до местните избори през 2023 г. Затова трябва да направи възможно по-бързо ключовите за страната реформи !

56

Нина

преди 2 години

Основната характеристика на безделника Ристьо с апартамент и гараж в Брюксел за 2000 лв. я определете сами.Колаборацията му с БКП/ БСП ,връзките му с Маджо и Сашо Дончев и ченгетата също.Негодник, мръсни.. К , нечисноплътник, наглец.Скрии се бе долна Т. В А Р

55

Реалист

преди 2 години

Ристю Трътката, трето поколение болшевишки израстък, накрая отиде където му е мястото ...да се целуне с Партията-Майка! Браво Ристе, по-големи троянски коне от вас в дясното...няма!

54

Анонимен

преди 2 години

Борисов работеше за местния бизнес, няма значение останалото. Тези работят ЕДИНСТВЕНО за световния елит и България ще бъде транжирана като животно. Можем да ги кълнем, но те ще имат своите 4 деца, които ще поробят вашите отгледани с много мъка 1 или 2 дечица.

53

българин

преди 2 години

КАКВО СТАВА? Правителство н ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ с БСП? И Корнелия вице? ХРИСТО ИВАНОВ Е ДОВОЛЕН !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

52

Стар комсомолец

преди 2 години

Така те искам, ХРИСТО! Върна ли се при майката ПАРТИЯ??? ЕВАЛА! Заби им го на всички от градската дестница ...

51

Анонимен

преди 2 години

Не са жалки, зад тях е цялата мощ на световния елит. Може да са слуги на Дявола, но той им плаща добре. Живееш като роб, или изчезваш като сянка-това е изборът, който ни остава.

50

Анонимен

преди 2 години

Ръстя, нали Борисов те направи министър! Не забравяй от къде си тръгнал, неблагодарно чехълче повишено в митохондрия!

49

Анонимен

преди 2 години

Те не са на власт за да върнат комунизма, а за да установят Нов световен ред, което е фашизъм, но тъй като въпросният НСР няма идеологическа основа, която да увлече масите, масите ще бъдат принудени с терор да се примирят с НСР. Не става въпрос за Истанбулската конференция, а за тотален контрол на богатите над масите като богатите са в комплот със слуги политици, полицаи, армия, медии, администрация, всякаква администрация-политическа, местна, училища, съдилища и т.н.

48

Анонимен

преди 2 години

Тук явно нищо няма да се прави за България. Просто се строи на базата ние мразим ГЕРБ и Борисов. *** сте, отвратителни!!!!

47

Борко

преди 2 години

Децата и внуците на активните борци против капитализма, червените богаташи, ще оправят държавата? Майтап бе, Вуте!

46

Срам ме е

преди 2 години

Още колко ще дъвчете Б.Борисов!Скоро ще Ви приседне ! Само и само да сте във власта се събрахте с червените!Ще изпаднете бързо щото сте фурнаджиски лопати! Помия!

45

Анонимен

преди 2 години

Този плъхоподобен е наследил лицемерието на Еван Костов

44

:(

преди 2 години

Какво недоразумение, какво кощунство да застене в кадър със снимката на Христо Ботев зад себе си :(

43

Анонимен

преди 2 години

Този и цялото ДБ са отрочета на комунистическия истъмблишмънт или както му се казва. Все хора добре облажили се от комунистическата власт.Толкова са жалки в опитите си да върнат социялизма. А в същото време се представят за дясна партия. Не случайно подкрепата за тях толкова намаля. Първо покажете, че сте по-добри от Борисов после говорете врели некипели.

42

Атанасов

преди 2 години

Този пък е депутат, който е пропуснал двете служебни правителства след Борисов. С такива политици като него и г-н генарала Гном, нищо добро не чака България. А пък Доган го убиха отдавна.

41

Анонимен

преди 2 години

Всеки път като го слушам и се чудя как може човек да говори толкова много и да не казва нищо. Дано да не останем само с "правителството след Бойко". Нещо да се свърши все пак.

40

ТИ ДА ВИДИШ

преди 2 години

ИМПЕКСОВА СИК МОМЧЕТО И ОЩЕ ТАКИВА ВСЕ МИНИСТРИ ДОКАЗАНИ ЛАПАЧИ С КОЛКО ЛИ ЩЕ СТАНЕ ПО БЕДНА РБ СЛЕД ТЯХ

39

АМИ

преди 2 години

ЩО НЕ СЕ ПРОВЕРИ ПИНОКИО ИМА ЛИ ДИПЛОМА МНОГО ТЪПИЗМИ РЪСИ