54

Анонимен

преди 2 години

"Има разбирателство между партньорите, че пенсионерите догодина няма да вземат по-малки пенсии отколкото тази, а при възможност те ще са и по-големи"" Хихихи. Имайки предвид инфлацията, същите пенсии като тази година ВЕЧЕ означава обедняване на тези хора. Промяната е факт.

53

МНЕНИЕ

преди 2 години

Ляв Министър на Труда означава само едно - да се взимат пари от тези плащат и да се дават на тези които мързелуват и крият доходи към НОИ .Защо не се спре тази глупост Таван на Пенсията ?Ще ви кажа защо е необходимо - заради Справедливост и Достойни Старини на Пенсионерите . Вече се разбра че няма такива казуси - *43 години трудов стаж и 300 лева пенсия* - те са измамници пенсионери - не са се осигурявали в НОИ , а са алчни за парите на Коректните Пенсионери - протягат алчни ръчички .

52

Абе

преди 2 години

на този Господин само като му видя лицето и знам че нищо няма да излезне, един мазен, като измамник от автогарата изглежда, некакъф вид на чейнчаджия

51

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че при всички случаи пенсионерите ще са по-добре, отколкото при мутрите. Въпросът е и работещите да успеят да поемат дъх след толкова години съсипване на икономиката от ГЕРБ.

50

Факт

преди 2 години

В София ГЕРБ имат кмет от 2005 година. Първо Бойко Борисов, после Фандъкова. Това колко години са? Направо е изнервящо.

49

бу бу

преди 2 години

Гьоков , идва дебелия , край на празните приказки .

48

Ужас

преди 2 години

Комунисти да ти твърдят, че сме щели да усетим "грижата" на държавата, значи предстои поредното забиване в блатото! В главата на Фелдфебела Радев държавата беше "блато", и май натам ни кара, с високо вдигнат юмрук!

47

пук

преди 2 години

Само пълни ***... могат сами да си счупят държавата и после да реват .

46

Анонимен

преди 2 години

Това, че няма да вземат по-малко какво значи? Вече от сума ти време го слушаме и го четем. КОЛКО ЩЕ ВЗИМАТ? Хората се изнервиха вече. Само три месеца ни дадоха надбавките за вируса. Ами занапред? Зимните месеци се харчи повече ток. Как ще избутаме зимата?

45

деди

преди 2 години

Пенсиите няма да паднат , ще си останат същите . Е , цените ще са двойни , ама кво ви пука , нали продължаваме промяната .

44

Анонимен

преди 2 години

Знам ги много добре какво ще измислят за тока защото им познавам умствените възможности. Ще бъде нещо ог сорта до 100 киловатчаса по фиксирана цена а над 100 по монополно висока цена. Да ви е честита грижата за обикновените хора и промяната към по-добро.

43

баба Ленче

преди 2 години

Яз ако на вас чекам нема и да ви дочекам....

42

Един

преди 2 години

А кои са енергийно богатите, тези които работят 700-800 лв, и имат семейства и деца

41

Анонимен

преди 2 години

Боже, боже-е. Какви пенсионните фондове за крадене сънувате. Има едни малки сумички в частни пенсионни фондове за родените след 1959 година и това е. Имаше един Сребърен фонд за пенсионерите, но Бойко го открадна още през 2009-2010 години.

40

Анонимен

преди 2 години

Никой министър от сегашните и бъдещите не може да бъде толкова некадърен, колкото Калинките на ГЕРБ.

39

Анонимен

преди 2 години

Важното е да не открадне пенсионните фондове. Иначе министър в България всеки може да бъде. Не трябва нито акъл, нито образование.

38

Факт

преди 2 години

Трудно ще е след 12 години управление на мутрите и политиката на уравниловка на пенсиите, сега да се дадат справедливи пенсии без да са по-малки за някои пенсионери.

37

Анонимен

преди 2 години

Добри идеи, но да видим дали ще ги реализират. Говоря за махане от пенсионната система на социалните плащания и за преизчисляването на пенсиите, но това преизчисление трябва да влезе в КСО и да се прави всяка година.

36

Анонимен

преди 2 години

Министре, провери също защо НОИ бавят преизчислявание на пенсия, чрез заявление подадено още през месец май 2021. При срок от 4 месеца, се бавят вече 7ми поред.

35

Евроатлантик

преди 2 години

Как 370 лв минимална пенсия?Не ви ли е много!