484

Анонимен

преди 2 години

Аз пък се радвам. На им на всички дето виждаха спасители в Киро и Асен! Уж искаха запада, новото, а им натресоха кака Корни за вице. Не стига това, ами и Рашков е издигнат от квотата на ПП! Разбирате ли какво значи това? Че се гласува за Харвард, който възкачи един БКП кадър да коли и беси като в комунизма. Сега да открият Белене и Скравена и Херо Мустафа да дойде с баничка да ни обяснява каква е разликата между СССР и САЩ, че вече не откривам такава.

483

Барселона

преди 2 години

Когато казва истината,какво да кажем повече.При Корни стана подмяна а не промяна.БСП толкова ли няма кадърни млади кадри, та ТЯ...Ама милата токлкова драпа за този пост,как да се откаже...

482

ами

преди 2 години

вярно е, ама у кого е вината за тва, няма ли нещо общо с вашите глупости до сега?

481

обективен

преди 2 години

Резултати на ГЕРБ в изборите за НС/44 НС -95 депутата,45 НС-75 депутата,46 НС-63 депутата,47 НС-59 депутата/.Това са резултатите от последните няколко Народни Събрания кой се е сринал изводите си направете сами.

480

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 621: Разделението няма как да се избегне. ГЕРБ са си отишли от властта само на ниво правителство. Във всеки град, село и паланка, като се започне от София, има по една гербаджийска дружинка която върти корупцията и се отчита пред бат'си Бойко. Има още много да се чисти, а докато Гешев е главен прокурор, надали ще видим осъден гербаджия.

479

...

преди 2 години

Бай Бойко още не може да разбере,че вече не е на власт...

478

Нищо ново

преди 2 години

Т'иквата изригна поредната порция г'лупости като за неговият електорат. Никаква разруха по времето на Станишев не е имало. При Станишев влязохме в ЕС и имахме 4% годишен ръст на БНП. Тъкмо обратното, разрухата дойде с Бойко и финансовият му министър Дянков, който, като не се разплати с фирмите в края на годината, ни вкара с летящ старт във финансовата криза.

477

МВР-то

преди 2 години

Не зная защо но никой не коментира къде е един бродяга който загуби тефтерчето на Б.Б. след което бе назначен за шеф на КПКОНПИ,след което бе преназначен като консул в Барцелона да оправи гафа с една къща! Направо си е класика в жанраТа за Ицо терасата става въпрос!

476

Анонимен

преди 2 години

до пияница мистик. ... И бай Тошо като беше начело всички му се смееха, че е селинджър и какви ли не вицове имаше за него, ама сега го изкарват най-големия политик ----///------/ Само най-големите *** превъзнасят бай Тошо. И между тях е и твоят банкянски идол. Айде стига с ра през устата рано сабаале.

475

Анонимен

преди 2 години

Корупцията ще ги сплоти. Това в момента е моята прогноза, каза още той ---//------ Както сплоти вас и патриотите. Едни и същи номера.

474

РАДЕВ Е ИЗВЕРГ

преди 2 години

ИНФЛАЦИЯ ХРАНИ ВЕЧЕ НАД 40%, ТОК ЗА БИТОВИ ПОТРЕБИТЕЛИ ОТ ЯНУАРИ 4 ПЪТИ ПО СКЪП- РАДЕВ ТВОЯТА ХУНТА МРАЗИ НАРОДА СИ- ОСТАВКА НЕЩАСТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ.

473

666

преди 2 години

ГЕРБ И БОРИСОВ ПОВЕЧЕ НИКОГА НА ВЛАСТ. БОРИСОВ ТИ СИ ИЗВЕРГ !!!!

472

ПОЛИТИЧЕСКА КОРУПЦИЯ

преди 2 години

ПАРТИЯ ИЗБРАНА С С 267 817 ГЛАСА ИМА 4 МИНИСТЕРСТВА- ПРЕД ОЧИТЕ НИ СЕ СЛУЧИ НЕЩО КОЕТО ПОКРИВА ВСИЧКИ ДЕФИНИЦИИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКА КОРУПЦИЯ.

471

Радослав

преди 2 години

На теб не ти пречеше, че на всеки следващ избор имаш срив от по 300000 гласа, ама пак се натискаш да управляваш! Нещо за сриването на герб от почти 2 милиона гласа до 500000? Нещо едва 1/4 са ти останали! За това се изказвай, а не за чуждите проблеми!

470

Христо Христов

преди 2 години

До Абе БойсоБезродната Тиква трябваше да строи не Балкански поток, а да построи целия Южен поток. Само безродни и некадърни слуги слушат Байдън и чуждите сили. Баща ти на кое общинско ЦК беше партиен секретар, антибългарско ме'кере?!

469

обективен

преди 2 години

Б.Б е еднокнижник и би могъл да е охранител или шофьор в министерския съвет.

468

Финансист

преди 2 години

Този пожарникар от Герб то наби Ицо Хазарта от ИТн на изборите. Сега е започнал да се явява на прескофференции и да предсказва бъдещето. Катастрофи бяха неговите три правителства, а не бъдещето. А и дори някои да катастрофират, това няма да са българите, а бившите му коалиционни партньори македонци, помаци и ***. Честито на новия министър председател и министрите.

467

Христо Христов

преди 2 години

До Headlines Brussel Браво на новите, че не слугуват на Брюксел и мало'умните им виждания за енергетиката. Заради послушанието на безродната Тиква, слушаща чужди некадърници, цената на газта скочи толкова много и у нас.

466

Абе Бойко,

преди 2 години

Защо трябва да се притесняваш, като догодина вятърът на световните промени ще отвее метежниците, но ти пак ще останеш извън играта, заради Сръбския поток и допотопната АЕЦ Белене в земетръсната зона ти изядоха главата. Байдън няма да ти прости. А и тоя че.шит Пеевски , защо ти трябваше да се занимаваш с него толкова години... бг.

465

Анонимен

преди 2 години

Някой джурналя няма ли да пита Боко ханъм: колко струва на българските данъкоплатци първото място на Боко ханъм в Ердогановия харем и смята ли Боко ханъм, че неговите аналоидни приключения с разпорващ характер са толкова голям приоритет за България?